Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Exclusieve kerstpakketten assortiment

Wilt u net dat tikkeltje extra luxe voor uw werknemers? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres! Exclusieve kerstpakketten bevatten enkel de allerbeste producten, waardoor uw personeel net dat tikkeltje extra waardering zal krijgen. In ons assortiment kunt u een rijk scala aan exclusieve kerstpakketten vinden.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Thema: Exclusieve
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Stijlvolle exclusieve kerstpakketten samengesteld door onze professionals

Waarom exclusieve kerstpakketten?

Wij begrijpen dat u uw medewerkers deze periode extra in het zonnetje wil zetten. Hoe kunt u dit nou beter doen dan door een exclusief kerstpakketten te schenken. Deze kerstpakketten zijn extra opgemaakt, en worden alleen samengesteld door beste producten die onze stylisten kunnen vinden. Aan de hand van exclusieve kerstpakketten zien uw werknemers dus dat u dit jaar alles op alles heeft gezet om zo goed mogelijk uw waardering te laten zien. Zo zal u nooit de plank mis slaan. Deze kerstpakketten zijn er voor ieder budget, zo komen zij in grote én in kleine variaties.

Uw kerstpakket nóg exclusiever maken?

Heeft u exclusieve artikelen gezien die helemaal passen bij de waardes van uw bedrijf, maar zijn de andere artikelen uit het kerstpakket niet naar wens? Dan kunt u ook uw exclusieve kerstpakket zelf samen stellen bij een minimale afname van 50 stuks. Zo kunt u de exclusieve artikelen kiezen die helemaal naar uw wens zijn. Wanneer u deze artikelen door geeft, gaan onze stylisten aan de slag om met een zo mooi mogelijk kerstpakket voor de dag te komen. Hierna krijgt u dit kerstpakket gefotografeerd bij de offerte. Natuurlijk is het hierna ook nog mogelijk om uw kerstpakket aan te passen.

Zeer exclusieve kerstpakketten en relatiegeschenken met hoge kwaliteit

Vragen of advies?

Indien u vragen heeft over onze exclusieve kerstpakketten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Elk jaar is het weer lastig om het juiste kerstgeschenk uit te zoeken, en zij helpen u graag met al uw vragen en onduidelijkheden. Kerstpakketten Idee is al jaren kerstpakketten leverancier, en is dus expert op dit gebied. Onze klantenservice is op werkdagen te bereiken van 09:00 tot 17:00 op telefoonnummer 0495-84 32 42.

Wij wensen u veel succes met het zoeken naar uw exclusieve kerstpakket, en zien uw order graag verschijnen.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op