Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Dé kerstpakketten leverancier van de BeNeLux

Kerspakketten idee is al jarenlang expert als en een van de grotere kerstpakketten leveranciers van ons land. Ieder jaar toveren we weer een glimlach op het gezicht van de medewerker. En hier zijn wij trots op. Bent u ook nieuwsgierig naar onze kerstpakketten? Via het menu links kunt u de kerstpakketten filteren, om te komen tot uw favoriete kerstpakket!

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Overig: Leverancier
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Snelste kerstpakketten leverancier in Nederland en Belgie

Kerstpakketten leveranciers voor uw geschenk

Iedereen moet in de feestdagen unieke kerstpakketten op tijd ontvangen! Kerstpakketten idee is een dynamische kerstpakketten leverancier die ervaring heeft in het samenstellen en leveren van persoonlijke kerstpresentjes, wijngeschenken en eindejaarscadeaus. Dankzij onze kerstpakket groothandel en bijbehorende opslagplaatsen in heel Nederland kunnen wij snel en op tijd zeer leuke kerstpakketten leveren. Mocht er voorraad zijn, kunt u zelfs last minute bij ons bestellen! Bij het samenstellen van een kerstpakket kunt u een leverdatum naar wens invullen en leuke extra's toevoegen voor een persoonlijke tint. 

Online kerstpakketten leverancier in Nederland en België

Kerstpakketten idee is al jaren een van de grootste kerstpakketten leveranciers in Nederland en België. Wij hebben meer dan 5000 leuke artikelen in voorraad, waarmee u honderden verschillende kerstpakketten kunt samenstellen. Grote of kleine kerstpakketten, bij ons vindt u het allemaal. Ook aan de thuiswerkers hebben wij gedacht en dat betekent dat wij ook een mooi aanbod in thuiswerkpakketten online hebben staan. Wij hebben eerlijkheid, creativiteit, enthousiasme en originaliteit hoog in het vaandel staan en we dragen deze af in onze leveringen aan internationale profit en non-profit organisaties van allerlei groottes. Daarbij zorgen we dat elke order op unieke wijze wordt geleverd. We onderscheiden ons van andere online kerstpakketten leveranciers met het aanbod van zeer aantrekkelijke kerstgeschenken tegen voordelige prijzen. De datum en plaats van de bestellingen worden door u bepaald en onze medewerkers zorgen dat de persoonlijke kerstpakketten volgens uw wensen worden geleverd. 

Op tijd persoonlijke kerstpakketten samenstellen

Aan het begin van elk jaar houden onze stylisten zich bezig met het samenstellen van de laatste collecties voor persoonlijke kerstpakketten. De kerstgeschenken van deze online kerstpakketten leverancier worden gemaakt op basis van de vraag van onze klanten, laatste trends en thema's. Daardoor kunnen wij seizoensgebonden kerstpakketten maken en leveren. Naast onze stylisten houden onze magazijnmedewerkers, marketeers en accountmanagers zich bezig met de voorbereidingen voor de aankomende kerstperiodes, zodat u en anderen elk jaar verrast worden met unieke kerstpakketten. Maak het extra persoonlijk en kies dit jaar voor een kerstpakket met logo.

Online en overal unieke kerstgeschenken bedenken

In de webshop van deze kerstpakketten leverancier kunnen u en anderen kerstpakketten kopen en samenstellen uit meer dan 800 verschillende food en non-food producten. Onze online winkel is altijd en op alle apparaten bereikbaar. Daardoor kunt u dag en nacht leuke kerstpakketten samenstellen en bestellen. Nadat u een bestelling plaatst, gaan onze medewerkers uw order in behandeling nemen, zodat u op tijd uw kerstpakketten ontvangt. Wanneer de personeelsleden van deze online kerstpakketten leverancier zich hiermee bezighouden, wordt er gekeken naar het aantal artikelen dat beschikbaar is. Op deze manier wordt u geïnformeerd over eventuele problemen met uw bestellingen. 

De allergrootste kerstpakketten leverancier in Nederland en Belgie

Informatie en advies

Heeft u problemen bij het uitzoeken van leuke en unieke producten voor uw persoonlijke kerstpakketten? Dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantvriendelijke serviceafdeling welke samen met u kunnen kijken naar het beste kerstcadeau idee om relaties en personeel te verrassen. Onze medewerkers zijn via telefoon en chat bereikbaar en ze zullen uw vragen in behandeling nemen. Wilt u het advies van ervaren servicemedewerkers van deze kerstpakketten leverancier voor het samenstellen van uw kerstgeschenken? In dit geval kunt u ook met onze servicemedewerkers praten om kerstpakketten op maat samen te stellen.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op