Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Kerstpakketten met logo bedrukken

Uw personeel bedanken met gepersonaliseerde relatiegeschenken dit jaar? Kerstpakketten met logo, slogan of naam van uw bedrijf? Dit alles bestelt u eenvoudig en snel bij kerstpakketten idee. Vanaf 100 cadeaus kan het allemaal en u heeft tevens de mogelijkheid om de factuur volledig achteraf te betalen.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Overig: Logo
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Unieke personalisatie van kerstpakketten voor uw personeel

Unieke kerstpakketten met uw logo en naam!

Laat onze geschenken aansluiten bij de huisstijl van het bedrijf. Zo kan de hele wereld zien welke werkgever, het personeel echt waardeert. Kies uit het grote assortiment van Kerstpakkettenidee.nl het juiste kerstpakket om uw logo op te bedrukken. Bedrukking van producten of op verpakking, bij ons kan het allemaal. Bekijk ons aanbod, kies leuke pakketten uit of stel er zelf eentje samen. Vraag vrijblijvend een offerte aan en vraag een van onze medewerkers voor het personaliseren van uw kerstpakketten met een logo.

Maatwerk en precisie

Wilt u van onbedrukte relatiegeschenken, bedrukte kerstpakketten maken, met logo? Bij ons kan het vanaf 100 exemplaren. Enkele voorbeelden van welke personalisatie wij kunnen bieden:

  • Logo gedrukt op wijnkisten
  • Gepersonaliseerde bedrukking op koffers en tassen
  • Labeling van flessen
  • Slogan en logo branden in snijplank
  • Graveringen in pennen en mokken
  • En meer...

Kerstpakketten idee beschikt over een ruim assortiment kerstkadoos en kerstpakketten. Als u toch iets mist in een cadeau, is er de optie om zelf suggesties voor te stellen. Onze stylisten houden rekening met uw opmerking en gaan aan de slag om dit op een leuke wijze, samen met uw logo, te verwerken in het pakket.

Wat kan ik verwachten in een kerstpakket met bedrukt logo?

Onze bedrukte kerstpakketten met logo bevatten net zoals de andere pakketten binnen ons aanbod een diversiteit aan lekkere snacks, dranken, specerijen, accessoires. Logobedrukking is per pakket verschillend, aangezien er artikelen aanwezig moeten zijn waarbij een logo op gedrukt kan worden. Tevens is deze optie mogelijk vanaf 100 stuks. Wist u overigens dat u veilig kunt bestellen en het kerstpakket op rekening kunt inkopen?

Online alternatief voor een kerstpakket met logo

Een kerstpakket met logo is opzich zelf al uniek. Wilt u graag een stapje verder gaan, dan hebben wij hierin ook een oplossing. Op een speciaal voor u ontworpen portaal (in uw huisstijl en met logo natuurlijk) kunnen werknemers inloggen en aan de hand van punten zelf een pakket uit kiezen. Dit kerst keuzeconcept is erg populair en heeft er onder andere mee te maken dat de webshop wordt voorzien met bedrijfslogo, huisstijl kleuren en dat de ontvangers zelf 1 of meerdere cadeaus kunnen kiezen.

Personalisatie voor uw kerstgeschenken?

Zou u graag een slagzin, de naam van uw bedrijf of simpelweg het logo in de kerstpakketten verwerken? Neem dan snel met ons contact op via ons e-mail adres of telefoonnummer. Wij kijken wat mogelijk is binnen ons groot aanbod en stellen een uniek pakket samen voor uw personeel. Omstreeks pasen is het overigend ook mogelijk om een leuk paaspakket te bestellen. Deze paaspakketten zijn zoal gevuld met chocolade eitjes, marsepein en andere lekkernij.

Bedrukken of graveren van uw logo of slogan in kerstpakketten mogelijk

Uw zoektocht beginnen

Als u niet goed weet welk cadeau u moet kiezen, neem dan gerust een kijkje bij onze Top 20 of doe kerstpakket inspiratie op om zodoende tot het gewenste pakket te komen. Onze top 20 bestaat uit de best lopende pakketten binnen ons assortiment. Zo heeft u een idee wat andere mensen veel bestellen en kunt u meteen inspiratie opdoen. Ook de geschenken in deze lijst kunnen omgetoverd worden in kerstpakketten met logo en zijn tevens last minute te bestellen.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Kan ik een kerstpakket met logo laten bedrukken?

Ja! Vanaf 100 stuks is het mogelijk om uw kerstpakket met logo te laten bedrukken.

Kan ik ieder pakket voorzien van een logo?

Nee. Dit is namelijk afhankelijk van het soort product en de verpakking. Niet iedere ondergrond of verpakking is geschikt om te bedrukken met een logo.

Wanneer worden de kerstpakketten geleverd?

U kunt zelf uw datum van ontvangst kiezen. Wij raden u aan om 3 dagen vóór uw gelegenheid uw kerstpakket in ontvangst te nemen met betrekking tot mogelijke files en andere mogelijke overmachten.

Kan ik achteraf betalen?

Het is mogelijk om acheraf te betalen. Indien u boven de €10.000,- incl. BTW komt, raden wij u aan om contact op te nemen met de klantenservice met betrekking tot een bankgarantie.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op