Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Kerstkado voor het personeel

Kies voor een mooi kerstkado en bedank het personeel voor de geleverde diensten en de gedane arbeid in het afgelopen jaar. In de shop vindt u kerstkado's variërend van een geschenkdoos vol met etenswaar, een keuzeconcept alsmede luxe wijnen in houten kisten en luxe verpakkingen.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Overig: Kerstkado
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Verras de medewerkers met een kerstkado voor personeel

Kerstkado voor personeel en relaties

De koude o-zo gezellige feestdagen staan weer voor de deur en de tijd is aangebroken om weer opzoek te gaan naar een origineel kerstkado voor de werknemers. Bedank alle dames en heren die het afgelopen jaar hard gewerkt hebben om de bedrijfsdoelen te behalen en verras hun met een leuke attentie voor de kerst. De borrel is het uitgelezen moment om hen te bedanken die zich dagelijks inzetten om het bedrijf tot een succes te maken. Combineer het kerstgeschenk met een persoonlijke boodschap en alles komt goed. Vergeet uiteraard niet om zakenrelaties te bedanken. Bij zakenrelaties kunt u denken aan een mooi wijnkistje gevuld met witte en rode wijn. Voeg een persoonlijk kerstkaartje toe uit naam van uw onderneming, dit wordt gegarandeerd gewaardeerd. Toch liever wachten en profiteren van een leuke actie, bekijk dan onze collectie kerstpakketten Black Friday

Kerstkado man

Heeft u een bedrijf wat voornamelijk uit mannen bestaat, kies dan een kerstkado specifiek voor de man. Dit zijn veelal geschenkpakketten waarin artikelen zitten die bruikbaar zijn voor mannen. Denk aan gereedschap, gadgets of simpelweg een heerlijk bierpakket, aangevuld met nootjes en andere lekkernij. Zeer geschikt voor het nuttigen tijdens een voetbalwedstrijd op tv. Om alle kerstkado's voor mannen te zien, kunt u aan de linkerzijde van deze pagina eenvoudig gebruik maken van de filtering. Kies bij thema-opties voor mannen en u krijgt in één oogopslag alle geschenken voor mannen te zien.

Kerstkado vrouw

Bestaat het personeelsbestand hoofdzakelijk uit vrouwen, kies dan voor een kerstkado wat aansluit op de wensen van de vrouwen binnen uw organisatie. Stem overigens ook altijd de kleur af op het geslacht. Bij vrouwen zien we in de regel dat er veelal gekozen wordt voor de kleuren rood, roze of goud. Deze kleuren zijn zeer geschikt voor het vrouwelijke kerstkado. Populaire artikelen die we in de vrouwelijke kerstkado's terugzien, zijn onder andere plaid en dekens, etageres, kookartikelen en woonaccessoires zoals kussentjes en decoratieschalen. Verras de vrouwelijke werknemers met een origineel kerstkado en zet hun in het welbekende zonnetje. Onze kerstgeschenken groothandel heeft voor iedereen een mooi kerstpakket.

Zelf laten kiezen

Hoe meer personeel in dienst, hoe moeilijker het is om iedereen tevreden te stellen. In dergelijke gevallen is het eigen keuzeconcept een aanrader. Het maakt bij dit keuzeconcept niet uit of de ontvanger een man of vrouw is, want iedereen kan eigen kerstkado's kiezen op basis van een puntensysteem. Het gekozen kerstkado wordt vervolgens geheel kosteloos naar de medewerker thuis gestuurd. Dit geldt overigens voor leveradressen in Nederland en Belgie. Met dit concept hoeft u niet te kiezen welk kerstkado u de werknemers gaat overhandigen, zij kiezen geheel zelf en dat scheelt u uiteraard een hoop werk, waardoor u zich bezig kunt houden met het organiseren van een kerstbijeenkomst en uiteraard de speech. Het keuzeconcept is ook een mooie optie als last minute kerstpakket. Dit concept kunnen we snel bij u leveren, ook last minute nog.

Overzicht kerstkado man en vrouw in de webshop

Vragen of onduidelijkheden?

Heeft u hulp nodig bij het uitkiezen van een mooi geschenk, neem dan contact op met onze adviseurs. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur via telefoon 0495 84 32 42 email of live-chat. Veel succes en mocht u hulp nodig hebben, onze ervaren helpdesk zit voor u klaar en kijkt graag met u mee voor het maken van een weloverwogen keuze om het personeel te bedanken.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op