Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Groene Kerstpakketten bestellen

Een groen kerstpakket past goed bij een organisatie met de kleur groen in de bedrijfskleuren. De pakketten bestaan uit artikelen met een groene verpakking en zijn XL gevuld. Nu online verkrijgbaar bij Kerstpakketten idee.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Kleur: Groen
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Mooiste groene kerstpakketten

Groene kerstpakketten bestellen

Bent u opzoek naar een kerstpakket wat gezondheid uitstraalt? Dan zijn groene kerstpakketten perfect voor u! Kerstpakketten idee heeft een ruim aanbod aan groene kerstpakketten, waardoor er voor ieders wens wel een mooie groen kerstpakket bij zit. Bekijk dus rustig ons assortiment om te komen tot uw favoriete groene kerstpakket.

Groen is gezond

Gezondheid is een veel voorkomend thema tegenwoordig binnen bedrijven. En groen is natuurlijk dé kleur die dit uitstraalt en die vaak in verband gebracht wordt met etenswaren. Bij biologisch en duurzaam eten denkt u natuurlijk aan groene kerstpakketten. Wilt u uw werknemers dus een duwtje in de goede richting geven voor het aankomende jaar, kijk dan rond bij de groenen kerstpakketten. Verder straalt groen ook creativiteit, samenwerking, veiligheid en vertrouwen uit, wat u natuurlijk graag wilt zien binnen uw bedrijf. Alle groene kerstpakketten staan bij elkaar gefilterd op de pagina 'groene kerstpakketten', waardoor het voor u eenvoudig is om alle groene kerstpakketten overzichtelijk op één pagina te hebben. 

Andere kleuren

Kerstpakketten idee heeft ook veel andere kleuren die geschikt zijn voor Kerstmis. Denk hierbij aan geel, wit, goud, oranje of een mooi goedgevuld blauw kerstpakket. Zo slaat u nooit de plank mis deze kerst! Iedere kleur is apart te filteren zodat ze overzichtelijk op uw scherm verschijnen.

Luxe groen kerstpakket online

Thema's binnen de kleuren

Alle kleuren kerstpakketten hebben verschillende thema's. Deze thema's variëren van traditionele foodpakketten, tot aan gadgets, elektronica, bbq's, landen thema's of bruine kerstpakketten met een bruine plaid deken. Bekijk dus snel ons assortiment om te komen tot uw favoriete kerstpakket.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op