Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu

Interesse in een maatwerk kerstpakket samenstellen?

Vul dan onderstaande velden zo volledig mogelijk in, waarna onze stylisten enkele voorstellen voor u gaan uitwerken. Tevens is het bij een minimale afname van 100 stuks mogelijk om naar onze mooie showroom te komen om zelf een pakket samen te stellen. Geef dit hieronder aan.

Let op: maatwerk kerstpakketten zijn enkel mogelijk vanaf 100 stuks.
Alcohol?
Varkensvlees?
Wilt u naar de showroom komen? *
Aanvraag versturen
Zelf kerstpakket samenstellen

Niet geheel tevreden, geen probleem!

Uiteraard kunnen we het pakket in onze offerte op ieder punt wijzigen. Geef aub zo concreet mogelijk door wat u gewijzigd wilt hebben, zodat we u spoedig kunnen voorzien van een aangepaste offerte. Op deze manier stellen we in samenspraak het gewenste kerstpakket samen, waarmee u uw medewerkers in het zonnetje kunt zetten.

Liever zelf samenstellen in onze kerstpakketten showroom?

Geen probleem, wij nodigen u graag uit in onze geweldige showroom. Vul het afspraakformulier in en wij nemen spoedig contact met u op. Onze stylisten ontvangen u met een heerlijke kop koffie, waarna alle wensen en ideeën worden uitgewerkt in een mooi kerstpakket.

Meer over onze showroom
Kerstpakketten zelf samenstellen

Het gewenste kerstpakket op maat

Het vertalen van ideeën, creaties en wensen naar een mooi kerstpakket op maat is onze expertise en doel. U geeft uw wensen aan ons door en wij gaan aan de slag met het samenstellen van mooie custom made kerstpakketten. Denk vooraf goed na hoe het maatwerk kerstpakket eruit moet komen te zien, zodat er een zo gericht mogelijk voorstel gemaakt kan worden.

Zelf kerstpakketten samenstellen in onze showroom

Door middel van een afspraak is het mogelijk om bij ons langs te komen in de kerstpakketten showroom. U wordt met een heerlijke kop koffie ontvangen door één van onze ervaren stylisten. In samenspraak worden alle wensen genoteerd, waarna vervolgens een keuze gemaakt wordt voor artikelen. In de fotostudio worden alle artikelen bij elkaar gezet en gefotografeerd. Vervolgens wordt alles uitgewerkt in een mooie offerte die u per e-mail toegestuurd krijgt.

Personalisatie is mogelijk

Bij kerstpakketten samenstellen is het mogelijk om het een en ander te personaliseren. Bij personalisatie moet u denken aan het bijpakken van een kerstkaartje, een eigen artikel of het bedrukken van het bedrijfslogo op een artikel. Bespreek deze mogelijkheden altijd met uw contactpersoon. Zij weten immers wat mogelijk en realiseerbaar is.

Voor alles een antwoord Veel gestelde vragen
Kan ik bij jullie een maatwerk kerstpakket samenstellen?
Ja, dit is mogelijk. Wij bieden hierin twee mogelijkheden aan, te noemen: 1) U geeft uw wensen door en onze stylisten werken enkele mooie voorstellen uit, 2) U komt op afspraak gezellig naar onze showroom en stelt op basis van uw wensen samen met onze experts een mooi kerstpakket samen.
Kan ik naar de showroom komen?
Op afspraak is het mogelijk om naar onze showroom te komen om samen met onze stylisten een eigen kerstpakket samen te stellen. Neem altijd contact met ons op voor het maken van een showroom afspraak.
Wanneer worden de kerstpakketten geleverd?
U bepaalt geheel zelf op welke datum wij de kerstpakketten mogen bezorgen. De gewenste datum kunt u aan ons doorgeven zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Wij leveren op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur.
Moet ik nog iets aanleveren / meenemen?
Bij maatwerk is het van belang dat we een uniek kerstpakket samenstellen. Probeer zoveel mogelijk informatie inzake de reeds eerder geleverde kerstpakketten in de afgelopen jaren te verzamelen en aan ons door te geven. Wij streven naar een origineel en uniek kerstpakket, waarmee we de medewerkers verrassen.
Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op