Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Foodpakket overzicht met eten en drinken

Eten en drinken in het kerstpakket

De foodpakketten bestaan enkel uit een mix van eten en drinken en bevatten geen non-food items zoals een paninigrill, deken of serveerschaal. De pakketten zijn ruimgevuld met allemaal lekkernijen, waarmee een heerlijk avondje met vrienden of familie gegarandeerd is. De foodpakketten zijn verkrijgbaar in diverse thema's en kleurencombinaties. Denk bijvoorbeeld aan het landenthema Italiaans of gewoonweg oer-Hollands. Stuk voor stuk populaire kerstpakketten die verkrijgbaar zijn in verschillende samenstellingen met betrekking tot eten en drinken.

Op de detailpagina van een kerstpakket staat de inhoudsopgave van het betreffende pakket. Lees deze altijd aandachtig door en houdt rekening met eventuele allergieën en/of geloofsovertuigingen. Denk bijvoorbeeld aan een gluten allergie of alcohol en varkensvlees vanuit een geloofsovertuiging. Dit benadrukt maar weer eens dat het uitzoeken van een geschikt kerstpakket niet zomaar een klein opdrachtje is. Food kerstpakketten dienen dan ook aan vele factoren en wensen te voldoen. Houdt ook altijd rekening met de wensen van de ontvangers, in veel gevallen het personeel. Hoe groter het personeelsbestand, hoe meer individuele wensen en eisen er aan een foodpakket gesteld worden.

Achteraf betalen na levering Enige van NL en exclusief bij onsTip Klantbeoordeling 9.0/10Onafhankelijke hoge reviewscore Grote kerst showroomOp afspraak te bezoeken Groot financiëel voordeelMet onze kerstpakketten factuur
Fantastisch kerstpakket met etenswaar

Houd rekening met allergieën en geloof

Zoals vermeld bestaat het overgrote gedeelte van een kerstpakket uit eten en drinken. Dit betekent dat de inhoud van een specifiek kerstpakket altijd goed bestudeerd dient te worden, alvorens er wordt overgegaan tot aankoop. Mocht het onverhoopt zo zijn dat u geen keuze kunt maken uit de aanwezige 800 kerstpakketten, maak dan een afspraak met onze stylisten in de showroom. Dit is al mogelijk vanaf een afname van 100 stuks. Tijdens de afspraak zullen onze experts samen met u een mooi foodpakket samenstellen, waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met allergieën en geloofsovertuigingen. Het bijkomend voordeel van een showroom afspraak is dat er een persoonlijk tintje aan het pakket gegeven kan worden. Denk aan het bedrukken van een logo op een artikel of het toevoegen van een kerstkaartje.

Klanten over ons We worden door + klanten gemiddeld beoordeeld met een 9.0! Bekijk alle beoordelingen
Een pakket met hoge attentiewaarde

Kerstpakketten idee is een bedrijf met veel ervaring en dat hebben we meteen gemerkt tijdens ons bezoek aan deze grote en geweldige showroom. Graag willen wij de stylisten nogmaals bedanken voor de gastvrijheid en ons onvergetelijke kerstpakket.

9 / 10
Cross Internet
Prachtige showroom

Via de webshop een showroom bezoek ingepland met Kerstpakketten idee. Met grote verbazing hebben wij onze ogen uitgekeken en genoten van het fantastische ontvangst en de expertise waarmee ons kerstpakket tot stand kwam.

10 / 10
HB Logistiek
Verrassend mooi

We hebben een onvergetelijke dag gehad in jullie showroom. Jullie verstaan het vak en dat heeft geresulteerd in een mooi pakket waarmee we ons personeel hebben verrast. Tot volgend jaar!

10 / 10
Hypotheken Unie
Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op