Verfijn selectie
Prijzen
Thema
Prijs
Artikel
Food
Kleur
Landen
Plaats
Overig
Regio
Magazijn
Product
Voorkeur

Champagne kerstpakketten collectie 2020

Knallend het nieuwe jaar in aan de hand van een heerlijk glas champagne, een traditie van vele Nederlanders. Een kerstpakket dat absoluut niet gemist kan worden binnen ons assortiment. Kies uw favoriete flessen champagne voor tijdens de feestdagen voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De champagne kerstpakketten worden gecombineerd met verschillend glaswerk en lekkernijen.

Betaal na levering Loop géén enkel risico en betaal de factuur na levering! Nieuw!
Gratis bonuskado Combikaart: bekende Diner Jaarkaart & Erop Uit Voordeelkaart. T.w.v. €74,95,-
Proosten tijdens de feestdagen met een champagne kerstpakket

Champagne kerstpakketten voor de echte liefhebbers

Het is in Nederland erg gebruikelijk dat er tijdens de feestdagen een glaasje champagne wordt gedronken. Tijdens het kerstdiner mag er natuurlijk ook geproost worden met een lekker glaasje champagne. Ook brengt een glaasje champagne een bepaalde sfeer met zich mee die u niet heeft met een normaal glas wijn of bier. Dankzij de champagne kerstpakketten, komt u tijdens kerst en oud op nieuw niets te kort!

Inhoud champagne kerstpakketten

Een champagne kerstpakket is een zeer geschikt geschenk om uw personeel met te verwennen tijdens de feestdagen. Binnen Champagne kerstpakketten heeft u keuze uit verschillende varianten champagne. Denk hierbij aan Brut Champagne, Extra Brut champagne, Rose champagne, Blanc de blancs Champagne, Vintage  Champagne en nog veel meer! Voor de liefhebbers zit er ook Biologische champagne in ons assortiment. In de champagne kerstpakketten kunt u naast een fles champagne ook rekenen op verschillende champagne glazen in het pakket. Bovendien zijn de pakketten voorzien van de nodige hapjes. Denk hierbij aan nootjes, kaasstengels, verschillende kaasplankjes en toastjes.

Champagne merken

Kerstpakketten idee heeft naast de verschillende soorten champagne, ook de beschikking over uw favoriete merk champagne. Het champagne assortiment bestaat onder andere uit flessen van Moët & Chandon, Veuve Clicquot Ponsardin, Nicolas Feuillate, G.H. Mumm, Laurent-perrier en nog vele andere merken. Het champagne assortiment van Kerstpakketten Idee biedt u veel keuzemogelijkheden.

Zelf een champagne kerstpakket samenstellen

Heeft u producten uit verschillende pakketten gezien die u wilt samenvoegen? Of wilt u zelf een pakket samenstellen. Het zelf samenstellen kan door middel van het formulier op de maatwerk pagina zo concreet mogelijk in te vullen. Binnen drie werkdagen ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte met foto’s van het samengestelde kerstpakket.  Dit is mogelijk wanneer u een bestelling plaatst van minimaal 100 pakketten. Door middel van deze mogelijkheid proberen wij u uw perfecte kerstpakket te geven voor tijdens de feestdagen.

Geen champagne liefhebber?

Houdt u niet van een glas champagne of heeft u tijdens de feestdagen liever wat anders te drinken? Neem dan eens een kijkje op onze bier of wijn pagina. Heeft u liever een kerstpakket zonder alcohol? Ook hiervoor hebben wij een ruim aanbod. Kijk dan eens rond bij onze kerstpakketten zonder alcohol.

Ultiem genieten aan de hand van een champagne kerstpakket

Vragen?

Heeft u nog vragen of opmerkingen over het bestellen van de champagne kerstpakketten? Schroom dan niet en neem contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan van Maandag tot en met Vrijdag tijdens kantooruren voor u klaar. Contact opnemen kan per telefoon, e-mail, social media of live chat.

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 (09/17 uur) info@kerstpakkettenidee.nl