Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Kerstpakketten bestaande uit sterke drankpakketten

Deze belandt niet achter in de kast

Wanneer u opzoek bent naar een leuk kerstpakket, zijn kerstpakketten met sterke drank een absolute aanrader. Bovendien belanden deze niet zomaar achterin de kast, maar wordt er vaak rijk halzend naar uitgekeken. Het is in Nederland een traditie om met de kerstdagen gezellig met familie aan tafel te eten en te genieten van de gezelligheid en het samenzijn. Naast het lekker eten, mag er natuurlijk ook wat lekkers gedronken worden, denk bijvoorbeeld ook aan champagne. Een lekkere borrel tijdens of na het eten kan natuurlijk geen kwaad. Liever iets met minder alcohol? Dan hebben wij ook heerlijke bierpakketten. Deze bierpakketten bestaan uit normale bieren, maar ook uit lekkere Belgische speciaal bieren. 

Kerstpakketten zonder alcohol

Natuurlijk kan het ook zo zijn dat er geen wens is naar alcohol, kies dan voor een kerstpakket zonder alcohol. Dan hebben we ook nog heerlijke foodpakketten. Deze foodpakketten zijn samengesteld aan heerlijke etenswaar uit Nederland, maar ook uit andere delen van Europa. Bij deze kerstpakketten zit vaak ook nog een drankje bij zoals een lekker kopje koffie of thee. Heeft u veel medewerkers die koffie drinken, kies dan voor een kerstpakket met koffie.

Uw sterke drank kerstpakket op maat

Heeft u een lekker flesje drank gevonden, maar is de rest van het kerstpakket niet naar wens? Dan kunt u ook een kerstpakket op maat laten samenstellen bij een minimale afname van 100 stuks. Wanneer u uw voorkeuren doorgeeft aan onze stylisten, zullen zij er meteen mee aan de slag gaan. Zodra ze er wat moois van gemaakt hebben, wordt deze gefotografeerd en toegevoegd bij de offerte. Natuurlijk is het hierna ook nog mogelijk om het pakket aan te passen. 

Kerstpakketten met sterke drank om als borrel te nuttigen

Vragen?

Indien u vragen heeft over onze sterke drank kerstpakketten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Elk jaar is het weer lastig om het juiste kerstgeschenk uit te zoeken, en zij helpen u graag met al uw vragen en onduidelijkheden. Onze klantenservice is op werkdagen te bereiken van 09:00 tot 17:00 op telefoonnummer 0495-84 32 42. 

Wij wensen u veel succes met het zoeken naar uw favoriete sterke drank kerstpakket, en zien uw order graag verschijnen.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Klantenservice Voor alle vragen
Bel 0495 84 32 42 (NL) ma / vr | 09:00 - 17:00
Mail ons service@kerstpakkettenidee.nl
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op