Verfijn selectie
Prijzen
Thema
Prijs
Artikel
Food
Kleur
Landen
Plaats
Overig
Regio
Magazijn
Product
Voorkeur

Kerstpakketten met sterke drank

Een lekkere borrel 's avonds is natuurlijk niet verkeerd, en daarom mag sterke drank niet ontbreken bij ons assortiment. Al onze kerstpakketten met sterke drank zijn zo samengesteld, dat u meteen kan gaan genieten. Bekijk daarom snel onze collectie, en bestel eenvoudig online!

Betaal na levering Loop géén enkel risico en betaal de factuur na levering! Nieuw!
Gratis bonuskado Combikaart: bekende Diner Jaarkaart & Erop Uit Voordeelkaart. T.w.v. €74,95,-
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Food: Sterke drank
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9,1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Gratis bonuscadeau
Gratis kadootje voor de besteller
Meer dan 825 kerstpakketten
De gróótste collectie van NL & BE
Kerstpakketten bestaande uit sterke drankpakketten

Deze belandt niet achter in de kast

Wanneer u opzoek bent naar een leuk kerstpakket, zijn kerstpakketten met drank een absolute aanrader. Bovendien belanden deze niet zomaar achterin de kast, maar wordt er vaak rijk halzend naar uitgekeken. Het is in Nederland een traditie om met de kerstdagen gezellig met familie aan tafel te eten, en te genieten van de gezelligheid en het samenzijn. Naast het lekker eten, mag er natuurlijk ook wat lekkers gedronken worden. Een lekkere borrel tijdens, of na het eten kan natuurlijk geen kwaad. Wilt u liever ietsje minder dan sterke drank? Dan hebben wij ook heerlijke bierpakketten. Deze bierpakketten bestaan uit normale bieren, maar ook uit lekkere Belgische speciaal bieren. 

Kerstpakketten zonder alcohol

Natuurlijk kan het ook zo zijn dat er geen wens is naar alcohol bij uw bedrijf. Dan hebben we ook nog heerlijke foodpakketten. Deze foodpakketten zijn samengesteld aan heerlijke etenswaar uit Nederland, maar ook uit andere delen van Europa. Bij deze kerstpakketten zit vaak ook nog een drankje bij zoals een lekker kopje koffie of thee.

Uw sterke drank kerstpakket op maat

Heeft u een lekker flesje drank gevonden, maar is de rest van het kerstpakket niet naar wens? Dan kunt u ook een kerstpakket op maat laten samenstellen bij een minimale afname van 100 stuks. Wanneer u uw voorkeuren doorgeeft aan onze stylisten, zullen zij er meteen mee aan de slag gaan. Zodra ze er wat moois van gemaakt hebben, wordt deze gefotografeerd en toegevoegd bij de offerte. Natuurlijk is het hierna ook nog mogelijk om het pakket aan te passen. 

Kerstpakketten met sterke drank om als borrel te nuttigen

Vragen?

Indien u vragen heeft over onze sterke drank kerstpakketten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Elk jaar is het weer lastig om het juiste kerstgeschenk uit te zoeken, en zij helpen u graag met al uw vragen en onduidelijkheden. Onze klantenservice is op werkdagen te bereiken van 09:00 tot 17:00 op telefoonnummer 0495-84 32 42. 

Wij wensen u veel succes met het zoeken naar uw favoriete sterke drank kerstpakket, en zien uw order graag verschijnen.

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 (09/17 uur) info@kerstpakkettenidee.nl