Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Koffie kerstpakketten collectie

Bent u verzot op het welbekende kopje koffie? Neem dan een kijkje in ons aanbod van koffie kerstpakketten. Uitermate geschikt als kerst relatiegeschenk en/of koffie kerstpakket voor uw personeel of zakenpartner. De pakketten zijn razend populair, dus wacht niet te lang met bestellen.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Food: Koffie
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Een mooi koffie kerstpakket voor het personeel

Koffie kerstpakketten: het ideale geschenk

Vindt u koffie ook zo heerlijk en drinkt u het elke dag? Drinken uw werknemers veel koffie? Verras uw werknemers dan met het lekkerste koffie kerstpakket! Het pakket bevat de meest kwalitatieve koffiesoorten. Koffie is niet uit de Nederlandse samenleving weg te denken. Wij Nederlanders drinken het heel de dag, met of zonder suiker en melk.

Kerstpakkettenidee.nl heeft samen met de grootste koffie importeurs naar de beste koffiesoorten en -merken gezocht en heeft deze verwerkt tot een mooie collectie koffie kerstpakketten. Het is bewezen dat koffie de efficiëntie en arbeidsproductiviteit verhogen op de werkvloer. Daarbij is gebleken dat kerstpakketten veel effect hebben op de werknemers, denk dan aan waardering. Combineer de voordelen en kies voor een van de mooiste koffie kerstpakketten van Kerstpakketten idee. Naast koffie zijn er ook medewerkers die thee drinken, bekijk dan het kerstpakketten thee aanbod in onze webshop.

Een goedgevuld koffiepakket, het ideale kerstgeschenk

Het geven van een koffie kerstpakket is een warme en leuke manier van verrassen. Er zijn dan ook verschillende koffie kerstpakketten te vinden in het huidige aanbod in onze webshop. Op die manier kunnen uw werknemers heel de kerst van lekkere en warme koffie genieten. Wellicht zal de arbeidsproductiviteit met het koffie kerstpakket nóg meer stijgen en dat is natuurlijk mooi meegenomen.

Wat zit er in de koffie kerstpakketten?

In het koffie kerstpakket zijn verschillende soorten koffie samengevoegd. Zo is het voor de werknemers mogelijk dat zij gedurende de kerst van verschillende soorten koffie kunnen genieten. Daarbij worden er leuke en lekkere producten zoals biscuits en bonbons bijgevoegd die genuttigd kunnen worden tijdens de koffiepauze. Met het koffie kerstpakket van Kerstpakketten idee maakt u de lekkerste Italiaanse cappuccino's en espresso's. Het pakket verleent zich perfect voor het onbezorgd genieten tijdens de kerst. U maakt de koffie zoals u het wilt. Drinkt u de koffie zwart of drinkt u juist graag espresso's, latte macchiato of cappuccino? Met de koffie kerstpakketten maakt u een goede beurt bij uw personeel.

Verschillende koffiepakketten

De samenstellers hebben originele koffie kerstpakketten geassembleerd met daarin heerlijke koekjes, mokken, slagroom en bonbons. Kortom een luxe kerstpakket voor de echte koffieliefhebber.

Customize het kerstpakket vanaf 100 stuks

Om het pakket nog specialer te maken, maakt Kerstpakketten idee het mogelijk om een persoonlijk kaartje in de doos te laten bijpakken. Heeft u een leuk berichtje dat u wilt delen met uw medewerkers? Laat merken dat de medewerkers veel voor u betekenen met leuke en persoonlijke teksten. Kortom, het customizen van het kerstpakket is mogelijk. Let op: hieraan zit wel een minimum verbonden van 100 stuks. Ook is het mogelijk om een champagne kerstpakket te laten samenstellen. Deze pakketten zijn erg leuk om tijdens oud op nieuw te toasten met uw dierbaren.

Het koffie kerstpakket toch niets voor u?

Is het koffiepakket niets voor u of uw medewerkers? Kerstpakketten idee biedt een groot scala aan kerstpakketten aan. Denk hierbij aan verschillende thema's zoals Hollands, Spaans, met bier of een leuk gadget kerstpakket. U kunt gemakkelijk het pakket vinden dat bij u past. Ervaar service zoals u het nog nooit ervaren heeft. Heeft u echter een product dat u in het pakket zou willen hebben? Laat het ons weten, we staan u graag van dienst om tot een geschikt kerstpakket te komen.

Het online bestellen van koffie kerstpakketten

Vragen over een koffie kerstpakket?

Het kan onverhoopt voorkomen dat u een vraag heeft over een koffie kerstpakket? Schroom niet en neem contact op met onze helpdesk. Wij zijn telefonisch en per e-mail tijdens kantooruren bereikbaar voor al uw vragen inzake onze koffie kerstpakketten. Wij wensen u veel succes met uw zoektocht.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op