Advies nodig? Onze klantenservice staat iedere werkdag van 09:00 tot 17:00 voor u klaar. Bel onze klantenservice service@kerstpakkettenidee.nl

Kerstpakket op prijs

U heeft een bepaalt budget mee gekregen vanuit de werkgever waarbinnen u een mooi kerstpakket mag gaan uitzoeken voor het personeel. Dit budget is mede gebaseerd op de werkkostenregeling en de belastingregels inzake de kerstgeschenken. Is er bij het bepalen van de kerstpakketten prijs geen rekening gehouden met de fiscale regels, dan raden wij u aan om even contact op te nemen met uw boekhouder of accountant. Zij kunnen voor u een berekening maken van het budget per medewerker, zodat u de fiscale voordelen behoudt.

Wanneer de prijs voor het kerstpakket bepaalt is, kunt u aan de slag. De zoektocht gaat beginnen en dat is altijd een hele leuke ervaring maar tevens ook een belangrijke klus. U dient namelijk alle medewerkers van de organisatie tevreden te stellen en dat betekent dat u rekening dient te houden met vele verschillende wensen. Ga altijd goed voorbereid te werk en kies het gewenste kerstpakket zorgvuldig uit, en houdt uiteraard rekening met de prijs van het eindejaarsgeschenk. Naast de prijs kunt u ook eenvoudig filteren op thema of artikel. Denk bijvoorbeeld aan kerstpakketten met een bbq of reiskoffer.

Populaire prijsklassen zijn kerstpakketten van 50 euro en ook de prijsklasse van 20 euro en 25 euro zijn een veel gekozen prijscategorie.

Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9.1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Gratis bonuscadeau
Gratis kadootje voor de besteller
Meer dan 825 kerstpakketten
De gróótste collectie van NL & BE
Dé TOP 20 Kerstpakketten Bekijk de twintig populairste kerstpakketten gebaseerd op gebruikersgedrag. Dé toppers uit een collectie van ruim 800 verschillende pakketten. Doe er uw voordeel mee en neem een kijkje! Bekijk de top 20 hier

Hoe wordt de prijs van een kerstpakket bepaalt?

Het antwoord ligt voor de hand. De prijs voor een kerstpakket wordt namelijk bepaalt op basis van het aantal artikelen en de combinatie tussen non-food en foodartikelen. Bij non-food artikelen hebben we het bijvoorbeeld over een wok, etagere, mand, windlicht of reiskoffer. Stuk voor stuk items die de prijs van een kerstpakket fors verhogen. Daarnaast hebben we ook te maken met de btw. Over non-food artikelen wordt 21% btw gerekend en over voedsel wordt 9% btw gerekend. Hoe meer artikelen in het het kerstpakket die belast zijn met 21% btw, hoe hoger de prijs van het kerstpakket zal worden. Daarnaast heeft overhead ook invloed op de prijs, denk aan inpakkosten, magazijn, personeel en andere zaken. De prijs van een kerstpakket is dus afhankelijk van vele verschillende factoren.

Veilig na levering betalen

Bij de aankoop van kerstpakketten is vaak een behoorlijk bedrag gemoeid. Dit weten wij van Kerstpakketten idee als geen ander en om u een prettig gevoel te geven hebben wij een betaalmethode ingebouwd waarmee u de factuur na de levering pas hoeft te betalen. Binnen 14 dagen na de leverdatum ontvangt u van ons de factuur en dient deze betaalt te worden. Op deze manier bent u er dus verzekerd van dat de levering plaatsvindt.

Financieël voordeel: lees meer Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op