Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Kerstpakketten prijsklasse 80 tot 90 euro

Filter, bekijk, vergelijk en bestel het meest aantrekkelijke kerstpakket tussen de 80 en 90 euro online via de website. De kerstpakketten zijn verkrijgbaar in verschillende thema's en diverse kleurcombinaties.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Prijs: 90 euro
Sorteren op:
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Overzicht van alle kerstpakketten van 90 euro voor dames en heren

Prijs 90 euro

De kerstpakketten van 90 euro zijn uitgerust met grote en luxe artikelen, denk aan een gourmetplaat waarmee het hele gezin kan gourmetten tijdens de feestdagen, een barbecue voor in de zomer, een fondueset, champagneglazen en andere luxueuze artikelen. De prijs van deze kerstgeschenken ligt iets hoger dan de collectie van 70 euro. Bekijk ook eens een kerstpakket van 80 euro. Deze categorie bevat hele mooie thema pakketten. Wilt u uw hardwerkende werknemers extra belonen, kies dan voor een pakket van 100 euro. Onze collectie varieert tussen de 10 en 150 euro. Kortom, voor iedereen hebben we een mooi geschenk.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op