Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Kerstpakket aanbod 70 tot 80 euro

Het kerstpakketten aanbod tussen de 70 en 80 euro behoort tot de populairste categorieen. Dit heeft te maken met de verruiming van de belastingregels, waardoor werkgevers meer ruimte hebben om het personeel te bedanken voor de geleverde arbeid.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Prijs: 80 euro
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Maak kennis met een mooi kerstpakket van 80 euro

Kies een kerstpakket van 80 euro

De kerstpakketten van 80 euro zijn populair. De dozen puilen uit en zijn enorm gevuld met de lekkerste lekkernijen. Denk aan wijnen, koekjes, chips, pate, borrelnootjes, fruitsap en nog veel meer. Allemaal bruikbaar etenswaar voor het bereiden van een heerlijk kerstmaal. Geniet met familie en vrienden en doorzoek de collectie van 80 euro. Naast deze geweldige prijscategorie willen we u attenderen op de klassen van 60 euro of kies voor een kerstpakket van 100 euro. Beide uitgebreid in het aanbod voor zowel dames als heren. Is het budget groter dan 100 euro dan kunt u altijd een kijkje nemen bij de collectie boven de 100 euro. Kerstpakkettenidee.nl streeft naar een assortiment waarbij ieder bedrijf in Nederland en Belgie slaagt.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op