Verfijn selectie
Prijzen
Thema
Prijs
Artikel
Food
Kleur
Landen
Plaats
Overig
Regio
Magazijn
Product
Voorkeur

Een Grill kerstpakket kopen

Met kerst wordt er natuurlijk gedacht aan lekker eten. Wat is er nu gezelliger dan op Kerstavond met zijn allen rondom de grillplaat te zitten? Kijk snel in ons assortiment om te zien welke kerstpakketten een grill bevatten. Via de linkerzijde kunt u eenvoudig andere themas of kleuren bekijken.

Betaal na levering Loop géén enkel risico en betaal de factuur na levering! Nieuw!
Gratis bonuskado Combikaart: bekende Diner Jaarkaart & Erop Uit Voordeelkaart. T.w.v. €74,95,-
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Artikel: Grill
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9,1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Gratis bonuscadeau
Gratis kadootje voor de besteller
Meer dan 825 kerstpakketten
De gróótste collectie van NL & BE
Kerstpakket grillplaat om te gebruiken met kerstavond

Het perfecte grill kerstpakket

Ziet u het al voor u? Uw werknemers met de familie gezellig rond tafel, wat eten, wat drinken, en in het midden van de tafel staat de grill of etagere kerstpakket dat u cadeau heeft gedaan als kerstgeschenk. Een beter kerstgevoel kunt u natuurlijk niet hebben. Uw werknemers hebben het hele jaar hard gewerkt voor uw bedrijf, en kerst is dé gelegenheid om die waardering te uiten. Bij deze grill kerstpakketten kunnen uw werknemers de handen uit de mouwen gaan steken om een heerlijk warm gerecht op hun bord te toveren. Lekker de hele avond tafelen en er ook nog de tijd voor nemen, want het eten wordt toch niet koud. Deze kerstpakketten zijn natuurlijk geschikt voor mannen én voor vrouwen. 

Zelf uw grill kerstpakket samenstellen?

U kunt ook zelf uw grill kerstpakket samenstellen bij een minimale afnamen van 100 stuks. Wanneer u uw voorkeuren doorgeeft, gaan onze specialisten hiermee aan de slag om een mooi kerstpakket voor u neer te zetten, waar u en uw werknemers écht iets aan hebben, denk bijvoorbeeld aan een typisch kerstpakket voor vrouwen of voor de mannen een barbecue pakket of een geschenk waar een fondue in zit. Zo weet u zeker dat het kerstpakket geheel aan uw wensen voldoet. U heeft hierbij de mogelijkheid om bijvoorbeeld gadgets mét etenswaren te verpakken in uw kerstpakket. 

Andere keuze

Is een grill kerstpakket niks voor u of uw werknemers? Bij Kerstpakketten idee vindt u een uitgebreide kerstpakketten collectie 2020. Hierdoor kunnen wij een diverse lijn van verschillende kerstpakketten aanbieden, waardoor er voor iedereen wel een kerstpakket is. Onder onze thema's vallen bijvoorbeeld Spaanse of Italiaanse kerstpakketten, maar ook kerstpakket gericht op 1 sector zoals de techniek waarbij u moet denken aan een kerstpakket met elektro. Door deze kerstpakketten kunt u kerst nóg specialer maken voor u en uw werknemers. Kunt u echt uw favoriete kerstpakket niet vinden? Neem dan contact met ons op en wij zullen er alles aan doen om hét kerstpakket voor u en uw werknemers samen te stellen.

Panini grill kerstpakket om heerlijke panini's te maken

Vragen over het grill kerstpakket? 

Hoewel ons aanbod zeer uitgebreid is, kunnen er natuurlijk altijd onvoorziene vragen optreden. Aarzel niet en neem contact op met onze klantenservice. Onze specialisten gaan u zo snel mogelijk van dienst zijn.

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 (09/17 uur) info@kerstpakkettenidee.nl