Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Grill kerstpakket kopen

Met kerst wordt er natuurlijk gedacht aan lekker eten. Wat is er nu gezelliger dan op Kerstavond met zijn allen rondom de grillplaat te zitten? Kijk snel in ons assortiment om te zien welke kerstpakketten een grill bevatten. Via de linkerzijde kunt u eenvoudig andere thema's of kleuren bekijken.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Artikel: Grill
Sorteren op:
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Kerstpakket grillplaat om te gebruiken met kerstavond

Het perfecte grill kerstpakket

Bij Kerstpakketten idee vindt u een uitgebreide kerstpakketten collectie 2023. De collectie bevat  800+ verschillende kerstpakketten, waaronder bijvoorbeeld een grill kerstpakket of etagere kerstpakket. Ziet u het al voor u? Uw werknemers met de familie gezellig rond tafel, wat eten, wat drinken, en in het midden van de tafel staat het grill kerstpakket of etagere kerstpakket dat u cadeau heeft gedaan als kerstgeschenk. Een etagere is een ideaal artikel om hapjes op te presenteren.

Een beter kerstgevoel kunt u natuurlijk niet hebben. Uw werknemers hebben het hele jaar hard gewerkt voor uw bedrijf, en kerst is dé gelegenheid om die waardering te uiten. Bij deze mooie kerstpakketten kunnen uw werknemers de handen uit de mouwen gaan steken om een heerlijk warm gerecht op hun bord te toveren. Lekker de hele avond tafelen en er ook nog de tijd voor nemen, want het eten wordt toch niet koud. Deze kerstpakketten zijn natuurlijk geschikt voor mannen én voor vrouwen.

Zelf uw grill kerstpakket samenstellen?

U kunt ook zelf uw kerstpakket samenstellen bij een minimale afname van 100 stuks. Wanneer u uw voorkeuren doorgeeft, gaan onze specialisten hiermee aan de slag om een mooi kerstpakket voor u neer te zetten, waar u en uw werknemers écht iets aan hebben! Weet u bijvoorbeeld dat uw collega's graag barbecueën in het weekend? Denk dan bijvoorbeeld eens aan onze barbecue kerstpakketten. In de barbecue kerstpakketten zitten alle benodigdheden om heerlijk te kunnen barbecueën.

Of geeft u zelf meer de voorkeur aan fonduen? Dan verwijzen we u graag naar ons fondue kerstpakket! De fondue kerstpakketten bevatten uiteraard een fondue set en vele hapjes en lekkernijen.

Andere keuze

Is een grill kerstpakket niks voor u of uw werknemers? Wij hebben nog vele andere variaties van kerstpakketten! Hierdoor kunnen wij een diverse lijn van verschillende kerstpakketten aanbieden, waardoor er voor iedereen wel een kerstpakket is. Onder onze thema's vallen bijvoorbeeld Spaanse of Italiaanse kerstpakketten, maar ook kerstpakket gericht op 1 sector zoals de techniek waarbij u moet denken aan een kerstpakket met gadgets en elektro. Door de unieke kerstpakketten met gadgets en elektro bijvoorbeeld kunt u kerst nóg specialer maken voor u en uw werknemers. Kunt u echt uw favoriete kerstpakket niet vinden? Neem dan contact met ons op en wij zullen er alles aan doen om hét kerstpakket voor u en uw werknemers samen te stellen.

Panini grill kerstpakket om heerlijke panini's te maken

Vragen over het grill kerstpakket?

Hoewel ons aanbod zeer uitgebreid is, kunnen er natuurlijk altijd onvoorziene vragen optreden. Aarzel niet en neem contact op met onze klantenservice. Onze specialisten zullen u zo snel mogelijk van dienst zijn.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Waar vind ik de grill kerstpakketten op de website?

Om snel kerstpakketten te vinden raden wij u aan om de filter te gebruiken. Door in de filter bij 'artikel' de grill kerstpakketten te selecteren vindt u meteen alle opties.

Tot hoelaat worden de kerstpakketten geleverd op de leverdatum?

De kerstpakketten worden op werkdagen geleverd tussen 08.00 uur en 18.00 uur. Het is belangrijk dat u zorgt dat er iemand op de locatie aanwezig is om de kerstpakketten in ontvangst te nemen.

Kan ik ook een fles wijn cadeau doen?

Ja! Alle wijncadeaus vindt u onder het kopje 'wijnkado's'. Daarnaast kunt u ook kerstpakketten bestellen waar flessen wijn in zitten, ga hiervoor naar ons kerstpakketten overzicht en selecteer wijn in de filter.

Op welke tijden kan ik de klantenservice bereiken?

Onze klantenservice is dagelijks bereikbaar van 09:00 uur tot 17:00.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op