Betaal na ontvangst
650m2 showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Eigen inpakcentrale
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren

Grill kerstpakketten 

Stel je voor: een knisperende grill, de gezelligheid van de winterse feestdagen, en jij die een uniek grill kerstpakket onthult. Niets brengt de winterse gezelligheid beter naar voren dan kerstpakketten met een grill. Of je nu op zoek bent naar een manier om de koude avonden wat warmer en sfeervoller te maken of je gewoon wilt genieten van het echte kerstgevoel; een grill kerstpakket biedt uitkomst. Dit seizoen kun jij het middelpunt van warmte en gezelligheid creëren met een persoonlijk samengesteld grill kerstpakket. Bij Kerstpakketten Idee vinden we dat een persoonlijk tintje in alle grill kerstgeschenken onmisbaar is. Daarom staan we klaar met persoonlijk advies om jouw kerstpakket grill helemaal naar wens samen te stellen. Zo zorg je voor een onvergetelijk en vooral gezellig samenzijn tijdens de feestdagen.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door gebruik te maken van de WKR-regeling. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Top 20 kerstpakketten
Klik in het hoofdmenu op "Top 20" en bekijk de meeste populaire kerstpakketten van 2024.
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Artikel: Grill
Voorraad checker
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Kerstpakket grillplaat om te gebruiken met kerstavond

Waarom een grill kerstpakket bestellen?

Heb je je ooit afgevraagd waarom grillen zo'n geliefde traditie is tijdens de feestdagen? Grillen brengt mensen samen rond de warmte van het vuur of rond de tafel, zelfs als het buiten koud is. Juist tijdens deze speciale tijd van het jaar, waarin gezelligheid centraal staat, biedt een grill kerstpakket een unieke manier om die momenten nog gedenkwaardiger te maken. Hier zijn enkele redenen waarom een grill kerstpakket dit seizoen niet mag ontbreken:

  • Versterkt de feestvreugde: Grillen is een actieve en sociale kookstijl die iedereen kan betrekken bij het bereidingsproces. Het brengt een interactief element in je feestvieringen. Met lekker eten, zoals een perfect gegrilde hamburger en een warm drankje of juist een koud wijntje of biertje ga je met je vrienden en familie gezellig rond de tafel met dat nostalgische kerstgevoel.
  • Origineel en persoonlijk: Vergeet de standaard kerstpakketten; een grill thema kerstpakket kan geheel naar eigen smaak worden gevuld, wat het niet alleen een persoonlijk, maar ook een origineel cadeau maakt.
  • Duurzaam genieten: Grillen kan verrassend duurzaam zijn, zeker als je kiest voor lokale en verantwoorde ingrediënten om op de grill te leggen.
  • Warmte en gezelligheid: De warmte van de grill verhoogt letterlijk de temperatuur en figuurlijk de sfeer, ideaal voor koude winteravonden.
  • Gezond bakken: Met een grill kunnen je medewerkers of zakelijke relaties gezond grillen. Knapperige grillgerechten zijn namelijk altijd lekker. Denk bijvoorbeeld aan gegrilde groenten voor het kerstdiner. De grillmeisters binnen jouw team bakken en braden op een grillplaat, grillstel of in een grillpan met gezonde en verse ingrediënten.

Grillen tijdens de feestdagen wint elk jaar aan populariteit. Het is niet alleen een heerlijke manier om samen te komen, maar ook een kans om iets nieuws te proberen. Elk grill kerstpakket dat je kiest, is een belofte voor onvergetelijke momenten. Daarom ben jij dit jaar de chef die niet alleen een maaltijd, maar een hele ervaring serveert. Met onze expertise en de uitgebreide kerstpakketten collectie 2024 maken we het gemakkelijk om een kerstpakket met grill samen te stellen dat perfect past bij jouw voorkeuren en die van je team of familie.

Diverse typen grill kerstpakketten 

Ontdek de diversiteit en de charme van onze grill kerstpakketten, speciaal samengesteld om jou en je collega's of vrienden en familie deze feestdagen een unieke en verrukkelijke ervaring te bieden. Of je nu een doorgewinterde grillmeester bent of gewoon geniet van een gezellige maaltijd rond de grill, ons zorgvuldig geselecteerde assortiment biedt voor ieder wat wils. Van robuuste buitengrills tot veelzijdige panini grills, alle kerstpakketten met barbecue of grillplaat zijn ontworpen om in de wintermaanden extra warmte en gezelligheid te brengen. 

  • Traditionele grill kerstpakketten

Onze traditionele grill kerstpakketten zijn ideaal voor de echte grill- en barbecuefans. Deze pakketten bevatten vaak een buitengrill of een stevige grillplaat, perfect voor het grillen van vlees, vis en groentes. Ze komen met alle benodigde grill accessoires zoals tangen, spatels en hittebestendige handschoenen. Deze kerstpakketten bieden de authentieke BBQ-ervaring, direct in je achtertuin.

  • Panini en contactgrill kerstpakketten

Voor de liefhebbers van snelle, lekkere lunches of diners bieden onze panini grill kerstpakketten de perfecte oplossing. Deze grillpakketten bevatten een compacte paninigrill, tosti-ijzer of contactgrill, ideaal voor het bereiden van heerlijke gegrilde tosti's of panini's. Ze zijn geweldig voor een snelle maaltijd en kunnen soms ook worden gebruikt voor het grillen van kleinere stukken vlees of groenten, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor elk huishouden.

  • Raclette en gourmet kerstpakketten

Onze raclette en gourmet kerstpakketten zijn perfect voor een gezellige avond binnen. Ze bevatten een raclette grill of een gourmetset, waarmee je niet alleen kunt grillen, maar ook kaas kunt smelten en kleine pannetjes kunt gebruiken voor diverse gerechten. Deze sets zijn ideaal voor een interactieve maaltijd met familie of vrienden, waarbij iedereen zijn of haar eigen maaltijd naar smaak samenstelt.

  • Kerstpakketten met speciale grills

Voor diegenen die iets unieks zoeken, hebben we kerstpakketten met speciale grills zoals de Gusta panini grill of een elektrische raclette grill. Deze pakketten zijn geweldig voor fijnproevers die graag experimenteren met verschillende kooktechnieken. Ze komen vaak met speciale recepten en extra accessoires om de kookervaring te verrijken. Ben je op zoek naar een kerstpakket grill dat écht uniek is? Dan is een hotpot kerstpakket met een Koreaanse hot pot wellicht perfect voor jou!

Elk van deze grill kerstpakketten biedt een unieke grillervaring en kan worden gepersonaliseerd om aan specifieke wensen te voldoen. Ons uitgebreide assortiment van meer dan 825 verschillende kerstpakketten garandeert dat er voor elke grillliefhebber iets bijzonders te vinden is. 

* Tip: Maak het samen tafelen nog gezelliger met de juiste decoratie. Met een etagere kerstpakket.

* Tip: Weet je dat je collega's graag barbecueën in het weekend? Bekijk dan ook onze barbecue kerstpakketten. In de barbecue kerstpakketten zitten alle benodigdheden om heerlijk te kunnen barbecueën.

Grillen in detail: technieken en tips

Grillen tijdens de winter vereist specifieke technieken en benaderingen om ondanks de kou toch de beste resultaten te behalen. Hier volgen enkele geavanceerde tips en technieken die elke grill-liefhebber zou moeten kennen:

Optimaliseren van de grillplaat

Het gebruik van een grillplaat biedt unieke voordelen, vooral bij het bereiden van voedsel dat gemakkelijk door een grillrooster zou kunnen vallen, zoals kleine groenten of zeevruchten. Een belangrijke techniek voor het grillen op een grillplaat is het voorverwarmen van de plaat op een hoge temperatuur voordat je het voedsel erop legt. Dit helpt om een onmiddellijke sear te krijgen die smaak insluit en de textuur verbetert. Probeer de grillplaat gelijkmatig te verwarmen om 'hot spots' te vermijden die voedsel ongelijk kunnen koken. 

* Tip: Wil je het jezelf nog makkelijker maken? Dan past een fondue kerstpakket misschien wel perfect bij jouw wensen. De fondue kerstpakketten maken binnen of buiten koken nog makkelijker met de inbegrepen fondue set en heerlijke hapjes. 

Vlees grillen als een echte grillmeester

Voor het grillen van vlees is de voorbereiding onmisbaar. Marineer je vlees of spiezen een nacht van tevoren om het niet alleen malser te maken, maar ook om diepgang in smaak toe te voegen. Gebruik voor een volle en rijke smaak marinades met olie als basis, kruiden en eventueel zure componenten zoals citroensap of azijn die helpen om de vezels in het vlees af te breken. Haal het vlees minstens 30 minuten voor het grillen uit de koelkast om het op kamertemperatuur te laten komen, wat helpt om meer gelijkmatige garing te bevorderen.

Kies de juiste grill accessoires

Goed grillgereedschap is het halve werk. Investeer in een hoogwaardige grillset met tangen, een grillborstel en een spatel. Specifiek voor vlees is een vleesthermometer onmisbaar om de juiste garing te waarborgen zonder constant snijden in het vlees, wat sappen kan doen verliezen. Ook is een grillpan een uitstekende toevoeging voor het bereiden van vis en kwetsbaardere items die speciale aandacht nodig hebben op hogere temperaturen.

Het ideale stuk vlees kiezen

Wat betreft het kiezen van het lekkerste stukje vlees, is het belangrijk om te weten welke sneden het beste werken voor de hoge hitte van grillen. Ribeye en sirloin zijn uitstekende keuzes vanwege hun vetgehalte dat smaak en sappigheid geeft tijdens het grillen. Voor een meer budgetvriendelijke optie is skirt steak een smaakvolle keuze die goed reageert op een snelle grill bij hoge temperaturen. Bereid je voor op je grillseizoen door te experimenteren met verschillende marinades en kooktijden om precies te vinden wat het beste werkt voor elke vleessoort.

Met deze uitgebreide tips en technieken, aangevuld met de juiste grill accessoires en een beetje voorbereiding, kun je zelfs tijdens de koudste maanden van het jaar genieten van een rijke, gegrilde maaltijd. Dit soort kennis niet alleen verbetert je grillvaardigheden maar maakt het hele proces van wintergrillen leuker en lekkerder.

Maatwerk mogelijkheden voor kerstpakketten met een grill 

Bij het creëren van het ideale grill kerstpakket, bieden we een uitgebreide maatwerkservice waarmee je een pakket kunt samenstellen dat perfect aansluit bij jouw behoeften en die van je team. Hierbij kun je kiezen uit een scala aan grillsets, zoals traditionele houtskoolbarbecues, elektrische grills en veelzijdige smokers.

Eigen keuze concept

Het eigen keuze kerstpakket stelt je in staat om uit onze uitgebreide kerstpakketten collectie 2024 grillgerelateerde items te kiezen. Dit concept beantwoordt aan jouw vraag of je gebruik kunt maken van onze maatwerk service voor je kerstpakket met grill. Ja, dat is zeker mogelijk! Je kunt items selecteren zoals verschillende soorten grills, inclusief barbecue en smoker opties, en aanvullende accessoires zoals premium grillgereedschap, speciale rubs, en zelfs boeken over grilltechnieken.

Smoker en grill opties

Een smoker is een uitstekende toevoeging aan je kerstpakket met grillplaat vanwege zijn veelzijdigheid en de unieke smaakdimensie die het biedt. Smokers zijn ontworpen voor zowel direct als indirect grillen, wat je de flexibiliteit geeft om te experimenteren met verschillende kooktechnieken. Dit maakt ze ideaal voor het langzaam garen en roken van vlees, waardoor je gerechten een onderscheidende, diepe rooksmaak krijgen. Deze veelzijdigheid maakt de smoker een fantastische keuze voor zowel beginnende als ervaren grill masters die hun culinaire vaardigheden willen uitbreiden.

Showroom en personalisatie

Je bent ook van harte welkom in onze showroom, waar je de gelegenheid krijgt om persoonlijk je kerstpakket samen te stellen. In onze showroom kun je direct ervaren welke producten beschikbaar zijn en hoe deze kunnen bijdragen aan jouw ideale kerstpakket. Onze ervaren stylisten staan klaar om samen met jou alle opties door te nemen, van de keuze van de grill tot de kleinste accessoires. Hier kun je de producten fysiek zien, aanraken en zelfs testen om zeker te zijn van je keuze.

Maatwerk in detail

Elk aspect van het kerstpakket kan aangepast worden om het een persoonlijke touch te geven. Of het nu gaat om het toevoegen van een bedrijfslogo, een persoonlijke kerstboodschap, of het selecteren van specifieke items die het beste passen bij de culinaire voorkeuren en persoonlijke wensen van de ontvanger. Dit maatwerkproces zorgt ervoor dat het kerstpakket niet alleen voldoet aan de verwachtingen, maar deze zelfs overtreft.

Met onze maatwerk service kun je een echt uniek en persoonlijk grill kerstpakket creëren dat gegarandeerd in de smaak zal vallen bij je medewerkers.

Voor wie zijn kerstpakketten met een grill geschikt?

Kerstpakketten met een grill zijn ideaal voor een breed scala aan collega's, klanten en zakenrelaties die een passie hebben voor koken en het samenbrengen van mensen rond een warme maaltijd. Deze veelzijdige geschenken zijn perfect voor:

  • Stoere collega's die genieten van de uitdaging en het plezier van grillen.
  • Zowel ervaren grillmasters als beginners die hun vaardigheden willen ontwikkelen of hun eerste stappen zetten in de wereld van het grillen.
  • Vleesliefhebbers en smaakliefhebbers die altijd op zoek zijn naar manieren om hun maaltijden te verrijken.
  • Foodliefhebbers die het culinaire proces waarderen en genieten van de creativiteit die grillen met zich meebrengt.
  • Mensen die een gezellige avond willen organiseren, waarbij eten de centrale factor is die vrienden en familie samenbrengt.

Elk van deze groepen waardeert de unieke ervaring die een grill kerstpakket kan bieden. Van de grill king en koningin die graag de leiding nemen over de barbecue tot degenen die gewoon genieten van de gezelligheid die een grill avond met zich meebrengt, deze pakketten zijn ontworpen om iedereen te plezieren. Kerstpakketten voor mannen en vrouwen in deze categorie bevatten alle essentiële benodigdheden om een heerlijk en gedenkwaardig diner te grillen.

Andere kerstpakketten

Is een grill kerstpakket niks voor je of je werknemers? Wij hebben nog vele andere variaties van kerstpakketten! Hierdoor kunnen wij een diverse lijn van verschillende kerstpakketten aanbieden, waardoor er voor iedereen wel een kerstpakket is. Onder onze thema's vallen bijvoorbeeld Spaanse of Italiaanse kerstpakketten, maar ook kerstpakket gericht op 1 sector zoals de techniek waarbij je moet denken aan een kerstpakket met gadgets en elektro. Door de unieke kerstpakketten met gadgets en elektro bijvoorbeeld kun je kerst nóg specialer maken voor je werknemers. Kun je echt je favoriete kerstpakket niet vinden? Neem dan contact met ons op en wij zullen er alles aan doen om hét kerstpakket voor jou en je werknemers samen te stellen.

Veelgestelde vragen over de kerstpakketten met een grill

Heb je vragen over onze grill kerstpakketten? Hier vind je antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen, samen met belangrijke details over ons bestelproces en hoe je contact met ons kunt opnemen.

Hoe werkt de grillplaat?

De grillplaat is ontworpen voor een gelijkmatige warmteverdeling, ideaal voor het grillen van vlees, vis, en groenten. Het biedt een stevige, vlakke oppervlakte die hitte snel absorbeert en vasthoudt, waardoor je ingrediënten snel en efficiënt gegrild worden.

Welke lekkernijen zitten in de grill kerstpakketten?

Onze grill kerstpakketten bevatten een verscheidenheid aan lekkernijen, waaronder premium steaks, gourmet sauzen, specerijen, en afhankelijk van het pakket, vegetarische opties zoals gegrilde groentesets en vleesvervangers.

Wat kosten de grill kerstpakketten?

De prijzen van onze grill kerstpakketten variëren afhankelijk van de inhoud en de mate van personalisatie. Voor specifieke prijsinformatie kun je onze website bezoeken of direct contact met ons opnemen.

Hebben jullie ook vegetarische opties?

Ja, we bieden diverse vegetarische opties binnen onze grill kerstpakketten. Deze bevatten hoogwaardige vleesvervangers en een rijke selectie van groenten die perfect zijn voor grillen.

Waarom zijn grills zo populair tijdens de feestdagen?

Grills bieden een unieke manier om samen te koken en te genieten van heerlijke maaltijden. Ze brengen mensen samen en voegen een element van actief plezier toe aan elke bijeenkomst, wat ze bijzonder populair maakt tijdens de feestdagen.

Kan ik gebruik maken van de maatwerk service voor mijn kerstpakket met grill?

Absoluut, onze maatwerk service stelt je in staat om een kerstpakket volledig naar wens samen te stellen, inclusief de keuze van specifieke grills en accessoires.

Wat zijn enkele andere populaire kerstpakketten?

Naast grill kerstpakketten bieden we ook traditionele kerstpakketten, luxe gourmetsets, en themapakketten zoals Italiaanse kerstpakketten en Rituals kerstpakketten.

Hoe kan ik een grillkerstpakket bestellen?

Je kunt een grillkerstpakket bestellen via onze website of door direct contact op te nemen met onze klantenservice. We bieden ook de mogelijkheid om kerstpakketten te bestellen met bezorging direct aan huis.

Zijn er vegetarische opties beschikbaar in het grillkerstpakket?

Ja, we zorgen ervoor dat er in elk grillkerstpakket vegetarische opties beschikbaar zijn, zodat iedereen, ongeacht hun dieetvoorkeuren, kan genieten van een feestelijke grillervaring.

Voor meer informatie of specifieke vragen kun je altijd contact met ons opnemen via onze klantenservice. Wij staan klaar om je te helpen met het vinden van het perfecte kerstpakket voor deze feestdagen.

De lekkerste grillgerechten voor het kerstdiner

Tijdens de feestdagen kan een kerstdiner met een grillthema een verrassend en hartverwarmend element toevoegen aan je vieringen. Hier zijn enkele creatieve ideeën en recepten voor grillgerechten die perfect zijn voor een kerstdiner, compleet met vlees, vis en vegetarische opties.

  • Vlees: gegrilde ribeye met kruidenboter

Niets zegt feestdiner zoals een perfect gegrilde ribeye. Bestrooi je steaks met grof zout en versgemalen peper, en grill ze tot ze een mooie korst hebben. Serveer met een klontje kruidenboter gemengd met verse kruiden zoals rozemarijn en tijm. Dit klassieke gerecht is niet alleen heerlijk maar ook indrukwekkend voor je gasten.

  • Vis: cedar plank zalm

Zalm op een cederhouten plank biedt een subtiele rooksmaak die ideaal is voor een kerstdiner. Marineer de zalm eerst in een mengsel van Dijonmosterd, ahornsiroop en knoflook, leg hem dan op de voorgeweekte plank, en grill tot de zalm sappig en licht rozig is. Deze methode zorgt voor een vochtige en smaakvolle vis die gemakkelijk te bereiden is.

  • Vegetarisch: gegrilde portobello paddestoelen

Voor een stevige vegetarische optie, kies grote Portobello paddestoelen. Marineer ze in balsamico azijn, olijfolie, knoflook, en Italiaanse kruiden voordat je ze grilt. Vul ze vervolgens met een mengsel van spinazie, noten en feta voor een rijke en bevredigende hoofdgerecht.

Bereidingstips:

  • Zorg ervoor dat je grill goed heet is voordat je begint, om de beste sear en smaak te garanderen.
  • Gebruik een thermometer om ervoor te zorgen dat alle gerechten veilig en perfect gegaard zijn.
  • Experimenteer met verschillende houtsoorten in je grill voor extra smaakdimensies zoals hickory of appelhout.

Deze grillrecepten en technieken zullen niet alleen zorgen voor heerlijke gerechten maar ook nieuwe tradities kunnen starten in jouw kerstvieringen. Elk van deze ideeën kan worden aangepast aan jouw specifieke smaakvoorkeuren en dieetwensen, waardoor je een persoonlijke en memorabele eetervaring creëert tijdens de feestdagen.

Tips voor een gezellige grillavond organiseren

Het organiseren van een succesvolle winterse grillavond vereist aandacht voor detail in verschillende aspecten, van sfeer tot comfort. Hier zijn vijf waardevolle en praktische tips die zich richten op het creëren van een perfecte avond:

  1. Slimme verwarmingsopties: Om je gasten comfortabel te houden, zorg je voor voldoende verwarmingsbronnen. Naast vuurkorven, kun je ook patio heaters plaatsen rond de zitgedeeltes. Overweeg het gebruik van warmtelampen die kunnen worden opgehangen of verplaatst naar waar ze het meest nodig zijn. Dit verhoogt het comfort en laat gasten langer buiten genieten.
  2. Gezellige zithoek inrichten: Creëer een gezellige zithoek met comfortabele stoelen en banken, voorzien van warme dekens en kussens. Voeg eventueel outdoor tapijten toe om de ruimte huiselijker te maken en warmte vast te houden. Dit nodigt gasten uit om te ontspannen en te genieten van de avond.
  3. Weerbestendige decoraties: Kies voor decoraties die bestand zijn tegen kou en vocht. Denk aan robuuste lantaarns, waterdichte kussenhoezen en duurzame tafeldecoraties. Gebruik seizoensgebonden thema’s zoals winter wonderland of rustieke bosstijl om de juiste sfeer te zetten.
  4. Verlichtingsmagie: Goede verlichting is essentieel voor de juiste sfeer en veiligheid. Gebruik feeërieke lichtsnoeren, lantaarns en kaarsen om zachte, warme gloed te creëren die de ruimte intiemer maakt. Zorg ook voor voldoende verlichting rond looproutes en de grillplaats om veiligheid te waarborgen.
  5. Winterse dranken en snacks: Bied een assortiment aan warme dranken aan zoals glühwein, warme cider, of chocolademelk. Je kunt een kleine buitenbar inrichten waar gasten zelf hun drankjes kunnen pakken. Serveer ook winterse snacks zoals geroosterde kastanjes of marshmallows voor het roosteren boven een vuurkorf. Dit voegt een interactief en plezierig element toe aan je avond.

Deze tips helpen je om een grillavond te organiseren die niet alleen leuk en lekker is, maar ook comfortabel en gezellig, zelfs in de koude wintermaanden.

Kerstpakketten met een smoker en grill voor de perfecte grillavond

Bestel de grill kerstpakketten eenvoudig online

Bestel jouw grill kerstpakket eenvoudig online en zorg voor een onvergetelijke culinaire ervaring deze feestdagen. Bij Kerstpakketten Idee hebben we een uitgebreide selectie van meer dan 825 verschillende kerstpakketten in diverse thema's, kleuren en prijsklassen, perfect voor elke smaak en elk budget. Of je nu kiest voor een traditioneel kerstpakket, een trendy themapakket of een uniek grill kerstpakket, wij hebben alles om jouw feestdagen speciaal te maken.

Onze diensten omvatten niet alleen de levering van standaard en thematische kerstpakketten maar ook opties zoals keuzekado, maatwerk in onze showroom, en zelfs het organiseren van een complete kerstmarkt. Elk van deze diensten is ontworpen om jou een maximale keuzevrijheid en personalisatie te bieden.

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij het kiezen van het perfecte kerstpakket? Onze vriendelijke klantenservice is beschikbaar om je te assisteren. Neem contact met ons op via 0495 84 32 42 of mail naar service@kerstpakkettenidee.nl, beschikbaar van maandag tot vrijdag tussen 09:00 en 17:00. Wij bieden graag persoonlijk advies om ervoor te zorgen dat je het ideale kerstpakket vindt dat past bij jouw wensen en die van je team.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Waar vind ik de grill kerstpakketten op de website?

Om snel kerstpakketten te vinden raden wij aan om de filter te gebruiken. Door in de filter bij 'artikel' de grill kerstpakketten te selecteren vind je meteen alle opties.

Kan ik zelf mijn kerstpakketten met grill samenstellen?

Absoluut! Bij Kerstpakketten Idee waarderen we uw creativiteit en persoonlijke voorkeuren. U kunt uw grill kerstpakket volledig naar wens samenstellen, zowel online als in onze showroom. Van de keuze van de grill tot de selectie van bijbehorende gourmetproducten, u heeft de controle. Bezoek onze showroom voor een hands-on ervaring of neem contact op met onze stylisten om uw perfecte pakket samen te stellen.

Kan ik ook een fles wijn cadeau doen?

Ja! Alle wijncadeaus vind je onder het kopje 'wijnkado's'. Daarnaast kun je ook kerstpakketten bestellen waar flessen wijn in zitten, ga hiervoor naar ons kerstpakketten overzicht en selecteer wijn in de filter.

Zijn de grill kerstpakketten geschikt voor beginners?

Ja, onze grill kerstpakketten zijn ontworpen om toegankelijk te zijn voor zowel beginners als ervaren grillmeesters. Elk grill kerstpakket bevat gebruiksvriendelijke apparatuur met een handleiding. 

Is achteraf betalen mogelijk?

Zeker, bij Kerstpakketten Idee bieden we de mogelijkheid om achteraf te betalen. Dit is mogelijk tot een orderwaarde van €10.000,- inclusief BTW. U ontvangt de factuur na levering en heeft dan 14 dagen om deze te voldoen. Deze optie biedt extra gemak en zekerheid voor uw organisatie.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Wij leveren op werkdagen tussen 08.00 en 18.00 uur. We adviseren om ervoor te zorgen dat iemand aanwezig is om de bestelling in ontvangst te nemen. Voor specifieke wensen of vragen over leveringstijden kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Bezig met laden Een moment geduld alstublieft...
Hallo! Als u assistentie nodig heeft, hoor ik het graag. Contact opnemen
Cookies en kerstpakkettenidee.nl Kerstpakkettenidee.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat onze website naar behoren werkt en om bezoeken nauwkeurig te analyseren. Bovendien bieden wij de optie om marketingcookies te accepteren. Deze cookies stellen ons in staat om uw online ervaring te verrijken en te personaliseren, bijvoorbeeld door relevante producten te tonen. Voor uitgebreide informatie leest u onze cookieverklaring. Indien u liever geen marketingcookies wilt laten plaatsen, dan kunt u deze hier weigeren. In dat geval plaatsen we alleen de essentiële functionele en analytische cookies. U heeft tevens de mogelijkheid om uw cookievoorkeuren op elk moment aan te passen via onze voorkeurenpagina. Accepteer cookies
Cookie