Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Artikel: Gadgets / Elektro
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9,1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
De nieuwste elektronische gadgets in uw kerstpakket

Een Elektro Gadgets kerstpakket

De kerstpakketten 2021 collectie is rijk aan verschillende soorten moderne producten. De moderne producten biedt Kerstpakketten idee aan in kerstpakketten met diverse thema's, kleuren en prijzen! U kunt er vandaag de dag niet meer omheen, elektro gadgets, overal kunt u ze voor gebruiken. Bijvoorbeeld wanneer u een dagje weg bent en uw telefoon is leeg, hiervoor heeft men de powerbank ontwikkeld. Dit is het typische voorbeeld waar men vandaag de dag niet zonder kan. Met het gadget elektro kerstpakket heb je meteen handige en moderne producten in huis die je elke dag kunt gebruiken.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over muziek. Muziek wordt tegenwoordig overal geluisterd. Op het werk, op de fiets, in de auto of tijdens het sporten. Daarom bieden wij  kerstpakketten aan met bijvoorbeeld een speaker of oortjes. Interesse? Kies dan voor kerstpakketten met speaker. Naast de genoemde gadgets zoals de speaker heeft kerstpakketten idee ook een groot assortiment aan andere kerstpakketten.

Producten elektro gadgets kerstpakketten:

De elektro gadgets kerstpakketten zijn rijkgevuld met producten die u de hele dag door kunt gebruiken. De pakketten zijn verkrijgbaar in verschillende samenstellingen.

De kerstpakketten bestaan uit combinaties van de volgende producten:
- Powerbank
- Oortjes
- Speaker
- Telefoonhoesje
- Scheerapparaat
- Koptelefoon
- USB-stick
- digitale horloge
- Oplaadkabel USB

Neemt u ook eens een kijkje tussen onze anderen producten?

Bent u momenteel op een zoektocht naar kerstpakketten met handige keukenartikelen, zoals een blender? Zie dan ons kerstpakketten met blender! Misschien heeft u geen behoefte aan elektronische gadgets, maar bent u meer opzoek bent naar duurdere gadgets. Dan raden wij u aan eens een kijkje te nemen tussen de luxe kerstpakketten, waaronder geschenken met daarin een BBQ. Kijk nu eens in ons assortiment van BBQ kerstpakketten en maak jouw keuze!

Wanneer u opzoek bent naar iets compleet anders kunt u heel eenvoudig uw wensen filteren op onze website. Kerstpakketten idee heeft het grootste aanbod in kerstpakketten voor jong en oud.

Zelf uw elektro gadget kerstpakket samenstellen

Het kan natuurlijk zo zijn dat de inhoud van de pakketten niet helemaal aansluiten bij uw wensen en behoeften. In dat geval, biedt Kerstpakketten idee u de mogelijkheid om zelf een kerspakket samen te stellen via maatwerk mogelijkheden. Dit kunt u doen door middel van het invullen van het formulier op onze website. Bent u een fan van fonduen? Dan biedt onze maatwerk-optie ook mogelijkheden om bijvoorbeeld een fondue kerstpakket te laten assembleren. Binnen 3 werkdagen ontvangt u een offerte met foto’s van het samengestelde fondue kerstpakket.

Collectie handige elektro gadget kerstpakketten

Vragen of onduidelijkheden

Indien u bepaalde onduidelijkheden heeft over de samenstelling van de kerstpakketten of er is iets anders onduidelijk voor u, kunt u ten allen tijden contact opnemen met onze helpdesk. Onze collega’s staan van maandag tot en met vrijdag voor u klaar om u te helpen met uw ideale kerstpakket samen te stellen.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Is het mogelijk om een elektro gadget kerstpakket bij jullie te bestellen?

Ja, het is mogelijk om een elektro gadget kerstpakket te bestellen. De kerstpakketten worden op een door u gekozen datum geleverd.

Wat is een elektro gadget kerstpakket?

Een elektro gadget kerstpakket is een pakket met gadgets die u vandaag de dag niet meer weg kunt denken. De pakketten zijn verkrijgbaar in verschillende samenstellingen. Denk hierbij aan gadgets als een powerbank, oortjes, speakers, telefoonhoesje en meer.

Is het mogelijk om de factuur achteraf te betalen?

Ja, u heeft bij Kerstpakketten idee de mogelijkheid om de factuur achteraf te betalen. Dit kan tot een maximale orderwaarde van €10.000,- incl. BTW. Orders boven de €10.000,- incl. BTW gaan via een officiële bankgarantie.

Hoe groot is de collectie van Kerstpakketten idee?

Kerstpakketten idee beschikt over een collectie van meer dan 800 verschillende pakketten. De collectie is opgesplitst in verschillende thema’s en kleuren.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Klantenservice Voor alle vragen
Bel 0495 84 32 42 (NL) ma / vr | 09:00 - 17:00
Mail ons service@kerstpakkettenidee.nl
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op