Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Norlander trolley in het uitgebreide kerstpakket

Met een trolley op reis 

De kerstpakketten met een trolley zijn samengesteld voor de traveler die er wel eens op uit trekt. Tegenwoordig wordt alles steeds internationaler, en gaan mensen ook vaker een weekendje de grens over. Hierbij komen koffers om te reizen goed van pas. Wij werken alleen samen met de beste merken, waardoor wij top kwaliteit verschaffen. Hierdoor kunt u altijd lekker ontspannen op vakantie. Buiten de trolley zijn deze kerstpakketten ook nog eens rijkelijk gevuld met de lekkerste etenswaren. Zo hoeft u zich dus geen zorgen te maken dat u honger heeft onderweg! Gaan uw werknemers vaak op vakantie? Dan is dit het perfecte cadeau! Zo is er ook nog keuze uit verschillende kleuren trolleys, van zwart, tot blauw en wit. Zo is er voor iedereen een kleur. Het pakket is met zorg samengesteld, zodat iedereen een mooi kerstpakket met een trolley heeft.

Waarom een kerstpakket met trolley?

Nederlanders gaan steeds vaker de grens over. Zo gaan er gemiddeld elk jaar 13 miljoen Nederlanders op vakantie. Hierdoor zal een kerstpakket met een trolley erg bruikbaar zijn, want iedereen kan wel een trolley gebruiken. Nederlanders staan er ook om bekend om echte wintersporters te zijn. Na Kerstmis trekken veel mensen erop uit om de de bergen vol sneeuw weer te bezoeken. Hierdoor kunnen ze meteen gebruik maken van hun nieuwe trolley. Heeft het personeel vorig jaar een trolley kerstpakket ontvangen, dan is het wellicht leuk om dit jaar te kiezen voor een speaker kerstpakket. Dit zijn veelal bluetooth speakers en zijn zowel thuis als op vakantie te gebruiken.

Liever een ander kerstpakket?

Kerstpakketten idee is rijk aan goedgevulde kerstpakketten. Wilt u liever een ander geschenk dan een kerstpakket met een koffer? Dan is er nog genoeg keuze voor u. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze thema kerstpakketten. Hier staan vele thema's tussen, zoals luxe, origineel, voor de jeugd, Spaans of Italiaans etc etc. Hiermee kunnen uw medewerkers heerlijke delicatessen proeven van over heel de wereld. Liever een hele avond vertoeven met tapas, of als een echte Italiaan een heerlijk bord pasta weg werken? Die keuze is geheel aan u! Wellicht zijn de kerstpakketten met snijplanken dan ook aan te raden. Het betreft immers een artikel dat niet mag ontbreken bij het koken.

Kerst trolley in uw heerlijke food kerstpakket

Niet gevonden waarnaar u op zoek bent?

Heeft u producten gevonden die naar uw wens zijn? Dan kunt u bij een afname van minimaal 100 stuks ook een kerstpakket op maat samen laten stellen. Wanneer u uw wensen door geeft aan onze stylisten, gaan zij er direct mee aan de slag om hier een prachtig kerstpakket van te maken. Binnen enkele dagen ontvangt u een foto van het kerstpakket bij uw offerte. U kunt ook de keus bij uw werknemers leggen. Middels het eigen keuze pakket krijgen zij een mooie giftbox met een giftcard. Met deze giftcard kunnen zij inloggen in een webshop en kunnen ze kiezen uit meer dan 800 mooie cadeaus.

Tip van onze stylisten: Kerstpakketten met slowcooker, voor een verantwoord kerstdiner.

Financieël voordeel: lees meer Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op