Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Artikel: Snijplank
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9,1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Gratis bonuscadeau
Gratis kadootje voor de besteller
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9,1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Gratis bonuscadeau
Gratis kadootje voor de besteller
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Mooie kerstpakketten met een snijplank

Hoge kwaliteit snijplanken 

De kerstpakketten op www.kerstpakkettenidee.nl zijn met zorg samengesteld. Daarom vindt u bij ons alleen de beste snijplanken die er te vinden zijn. Snijplanken zijn natuurlijk ook veel gebruikt, en komen dus altijd goed van pas in ieders huis. Het is een gemak om een snijplank te gebruiken bij het snijden van vlees, kaas of andere gerechten. Hierdoor komt een snijplank ook altijd van pas. Ook zijn ze uiterst geschikt voor de Hollandse borrelavond. Iedereen weet natuurlijk wanneer het moment daar is op verjaardagsfeestjes wanneer de snijplank vol lekkernijen tevoorschijn komt. Van kaas, tot worst en ander lekkers. Natuurlijk zien de snijplanken die wij aanbieden er top uit wanneer ze op tafel staan. Alle kerstpakketten met een snijplank zijn ook samengesteld met vele etenswaren. Zo komt u nooit eten te kort om te serveren op uw snijplank. Het eten varieert van de heerlijkste Mediterraanse tapas tot aan de typische Nederlandse gerechten. Dit kerstpakket is ook perfect voor dat ene avondje op de bank met een lekker wijn. Zo is er keus voor iedereen!

Liever geen snijplank bij uw kerstpakket?

Kerstpakketten idee is rijk aan verschillende soorten kerstpakketten. Wilt u liever een kerstpakket zonder snijplank? Dan is er nog genoeg keus voor u! Kijk bijvoorbeeld eens naar kerstpakketten met de artikelen slowcooker, glaswerk, airfryer of de gewilde kerstpakketten met serveerschaal. Bij deze thema's heeft u keuze uit gadgets, Spaans of bijvoorbeeld gouden kerstpakketten. Met gadgets kunt u uw personeel altijd blij maken! Iedereen kan tegenwoordig wel een powerbank gebruiken. Heeft u personeel dat liever een avondje op de bank vertoeft met heerlijke Spaans tapas en een flesje wijn? Dan is dit natuurlijk ook mogelijk bij Kerstpakketten Idee.  

Handig kerstpakket met mooie snijplankjes

Vindt u niet uw juiste kerstpakket?

Wanneer u niet uw juiste kerstpakket vindt, kunt u er nog altijd voor kiezen om zelf een kerstpakket samen te stellen wanneer u afname minimaal 100 stuks is. Zo kunt u uw voorkeuren doorgeven aan onze stylisten en zij gaan er dan hard mee aan de slag om voor u uw perfecte kerstpakket samen te stellen. Heeft u bijvoorbeeld werknemers die geen alcohol drinken, of geen varkensvlees eten? Hier wordt allemaal rekening mee gehouden. Zo weet u zeker dat u een perfecte kerstpakket tegemoet gaat! De tip van onze stylisten: bekijk een kerstpakket met schaaltjes of kies voor een gebruiksartikel en bekijk dan een rugzak kerstpakket.

Financieël voordeel: lees meer Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op