Betaal na ontvangst
650m2 showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Eigen inpakcentrale
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren

Slowcooker kerstpakket collectie

Het slowcooker kerstpakket is in de wereld van kerstgeschenken een trend die zowel hip als onmiskenbaar praktisch is. Ze bieden je namelijk een ideale combinatie van gemak en culinaire creativiteit voor je kerstdiner. Met een slowcooker in je keuken kun je heerlijke, langzaam gegaarde gerechten bereiden die elke maaltijd een smakelijk succes maken. Een slowcooker kerstpakket is een stijlvol, functioneel en gewaardeerd cadeau dat zeker in de smaak zal vallen.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door gebruik te maken van de WKR-regeling. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Top 20 kerstpakketten
Klik in het hoofdmenu op "Top 20" en bekijk de meeste populaire kerstpakketten van 2024.
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Artikel: Slowcooker
Sorteren op:
Voorraad checker
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Overzicht van onze slowcooker kerstpakketten

Slowcooking tijdens de feestdagen

De feestdagen zijn een tijd van gezelligheid en samenzijn, waarbij heerlijk eten centraal staat. Een slowcooker is daarom de perfecte metgezel voor deze speciale gelegenheden. Dit veelzijdige keukenapparaat maakt het mogelijk om met minimale inspanning gastronomische kerstrecepten uit de slowcooker te bereiden. Door ingrediënten langzaam te garen op een lage temperatuur, kunnen de smaken zich volledig ontwikkelen, wat resulteert in bijzonder smaakvolle en aromatische gerechten.

Het gebruik van een slowcooker tijdens de kerstdagen biedt niet alleen een culinaire uitkomst maar zorgt ook voor een ontspannen kookervaring. Je kunt 's ochtends de ingrediënten in de slowcooker doen, en tegen de tijd dat het diner begint, is je gerecht perfect gegaard zonder dat je er veel omkijken naar hebt gehad. Of het nu gaat om een rijke stoofpot, een aromatische soep of een zachte en sappige kalkoenborst, de slowcooker levert consistent heerlijke resultaten. Dit maakt elk kerstdiner niet alleen makkelijker maar ook gegarandeerd succesvol. Zo blijft er meer tijd over om te genieten van het gezelschap van familie en vrienden, terwijl de slowcooker zorgt voor een feestmaal dat iedereen zal bijblijven.

Voordelen van een slowcooker kerstpakket

Kiezen voor een slowcooker kerstpakket brengt vele voordelen met zich mee, zowel op korte als op lange termijn. Niet alleen biedt het een unieke culinaire ervaring tijdens de kerstdagen, maar het is ook een geschenk dat blijft geven, lang nadat de feestdagen voorbij zijn.

  • Gemak. Een van de grootste voordelen van een slowcooker is het gemak dat het biedt. Met een slowcooker hoef je niet constant bij het fornuis te staan; je kunt simpelweg de ingrediënten erin doen, de timer instellen, en verdergaan met je dag. Dit is ideaal voor drukbezette mensen die wel een gezonde en smaakvolle maaltijd willen bereiden, maar niet de tijd hebben om uren in de keuken te staan. De slowcooker zorgt ervoor dat je er niet bij hoeft te blijven staan, wat een enorme verlichting is tijdens de hectische feestdagen.
  • Nut. Een slowcooker kerstpakket is tevens een praktisch en blijvend cadeau. In tegenstelling tot seizoensgebonden geschenken die snel vergeten worden, zal een slowcooker jaar na jaar nuttig blijven. Het is een duurzaam geschenkwaar medewerkers erg lang iets aan hebben, wat hun waardering voor zo'n doordacht cadeau verhoogt. Het bevordert gezond eten en biedt een stressvrije manier om voedzame maaltijden te bereiden, waardoor het een onmisbaar onderdeel wordt van de keuken.
  • Smaak. De smaken komen in een slowcooker beter tot uiting. Door de langzame garing op lage temperatuur hebben de ingrediënten de tijd om hun smaken volledig te ontwikkelen, waardoor elk gerecht rijker en intenser wordt.

De inhoud van een slowcooker kerstpakket

Een slowcooker kerstpakket is het ideale cadeau voor zowel de beginnende als de ervaren thuiskok die graag geniet van smaakvolle, zorgeloos bereide maaltijden. Elk pakket is zorgvuldig samengesteld om alles te bieden wat nodig is voor een onvergetelijke kookervaring tijdens de feestdagen. Centraal in het pakket staat natuurlijk de slowcooker zelf, een modern en efficiënt apparaat dat gerechten op een lage temperatuur langzaam naar perfectie kookt. Het vermogen om gerechten urenlang te laten sudderen zonder dat ze uitdrogen of overkoken, maakt de slowcooker een onmisbaar item in de keuken.

Om de smaak van deze gerechten te versterken, zijn er ook pakketten met een selectie van kruidenmixen. Deze zijn zorgvuldig uitgekozen om de natuurlijke smaken van de ingrediënten te complementeren en te versterken, zonder overheersend te zijn. Of je nu kiest voor een kruidige, warme smaak voor je stoofpot of een lichte, aromatische mix voor je visgerecht, deze kruidenmixen zorgen voor een diepere smaakbeleving.

De ingrediënten zelf zijn ook een essentieel onderdeel van het pakket. Afhankelijk van het specifieke thema van het kerstpakket, kun je een assortiment vinden van hoogwaardig vlees, verse vis, en robuuste groenten — allemaal perfect geschikt voor slowcooking. Deze ingrediënten zijn niet alleen vers en van hoge kwaliteit, maar ook specifiek gekozen om hun geschiktheid voor langzaam garen, wat zorgt voor maximale smaakontwikkeling.

Kerstrecepten met je slowcooker kerstpakket

De slowcooker is een fantastisch hulpmiddel voor zowel traditionele als moderne kerstrecepten, waarbij het koken in water of wijn en het mengen van smaken centraal staat. Hier zijn enkele creatieve ideeën die je deze kerst kunt uitproberen dankzij je kerstpakket met slowcooker, perfect voor elk type feestmaaltijd.

  • Traditionele Kerststoofpot: Begin met een klassieke stoofpot, rijk aan smaken en perfect voor de feestdagen. Gebruik rundvlees of lam, voeg wortels, aardappelen en uien toe, en giet er een royale hoeveelheid rode wijn over. Kruiden zoals laurier, rozemarijn en tijm zorgen voor de aromatische basis. Laat dit mengsel 8 uur op lage temperatuur in de slowcooker sudderen, waardoor de ingrediënten de tijd krijgen om hun smaken volledig te ontwikkelen en te mengen. Het resultaat is een hartverwarmend en diep smaakvol gerecht dat de essentie van kerst belichaamt.
  • Kerstvisstoofpot: Voor een lichtere optie, probeer een visstoofpot met zalm, kabeljauw en garnalen. Kook de vis in een bouillon van witte wijn en kruiden zoals dille en peterselie. Voeg naar smaak verse groenten toe zoals venkel en prei. Deze combinatie van zeevruchten en kruiden biedt een verfrissende twist aan je kerstdiner, waarbij de smaken zich perfect mengen in de langzame garing.
  • Vegetarische Kerstcurry: Voor een vegetarische draai, maak een rijke en romige curry met kokosmelk als basis. Voeg diverse groenten zoals zoete aardappelen, kikkererwten en spinazie toe. De kokosmelk zal zachtjes de smaken van de kruiden zoals kurkuma, komijn en koriander absorberen, wat resulteert in een voedzaam en smaakvol gerecht.
  • Glühwein: Je slowcooker kan ook worden gebruikt voor heerlijke warme dranken. Voor een feestelijke touch, maak je eigen glühwein in de slowcooker. Combineer rode wijn met sinaasappelschil, kaneelstokjes, kruidnagels en een scheutje brandy. Laat het geheel een paar uur sudderen op een lage temperatuur zodat de smaken zich kunnen mengen en intensiveren.

Deze recepten laten zien hoe veelzijdig en nuttig een slowcooker kan zijn tijdens de kerstperiode. Het koken in water of wijn en het laten mengen van smaken verheft elk gerecht, waardoor je kerst uit de slowcooker een gegarandeerd succes wordt.

Schalen kerstpakketten

Naast een slowcooker is een serveerschaal ook een erg handig artikel om cadeau te doen in je kerstpakket. Met een serveerschaal kerstpakket geef je medewerkers de mogelijkheid om al hun heerlijke hapjes mooi te presenteren tijdens hun kerstviering. Ook met onze schaaltjes kerstpakketten zorg je voor een extra bijzonder kerstdiner. Een kerstpakket met schaaltjes is ook erg leuk om te combineren met een slowcooker kerstpakket, zo geef je je medewerkers precies wat ze nodig hebben voor een succesvolle kerst.

Reizen kerstpakketten

Zijn je medewerkers niet zo fan van koken en willen ze liever een avontuurlijker kerstpakket? Overweeg dan te kiezen voor onze kerstpakketten met reiskoffers. Deze pakketten zijn samengesteld voor de echte reiziger en zullen perfect van pas komen bij hun volgende vakantie.

Ook het kerstpakket met rugzak past goed bij medewerkers die er graag op uit gaan. Bekijk ons rugzak kerstpakketten aanbod en vind een sportieve rugzak die past bij al hun avonturen.

Onze kerstpakketten met recepten voor een avondje slowcooking

Kies een slowcooker!

Een slowcooker kerstpakket is zonder twijfel het ideale kerstgeschenk van 2024. Het combineert praktisch nut met gezonde kookmethodes, waardoor het een uiterst waardevolle aanwinst is voor iedere keuken. Door de langzame kooktechniek behouden gerechten hun voedingswaarde beter, wat bijdraagt aan een gezondere levensstijl. Dit maakt het niet alleen een doordacht en praktisch kerstgeschenk, maar ook een dat bijdraagt aan het welzijn van je medewerkers. Kies dit jaar voor een uniek en blijvend cadeau dat zowel nuttig als inspirerend is, en verras je medewerkers of geliefden met een slowcooker kerstpakket.

Vanaf 100 stuks is het ook mogelijk om te kiezen voor maatwerk. Met deze optie kan je zelf de producten kiezen voor in je slowcooker kerstpakket of nog extra personalisatie toevoegen met bijvoorbeeld je bedrijfslogo. Voor meer informatie kan je onze maatwerk pagina bekijken, een afspraak maken om langs te komen in de showroom, of contact opnemen met onze klantenservice.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Wat is een slowcooker kerstpakket?

Een slowcooker kerstpakket is één van onze lekkerste keuze voor ieders huishouden. Met de slowcooker kerstpakket krijgt u de lekkerste benodigheden om op een gezonde manier het avondeten gaar en heerlijk te krijgen.

Is bezorging gratis?

Indien u boven de €600,- excl. BTW met uw order komt, is de bezorging kosteloos. Onder de €600,- komt er €44,95 aan bezorgkosten bij.

Is het mogelijk om de factuur achteraf te betalen?

Ja, u heeft bij kerstpakketten idee de mogelijkheid om uw factuur achter te betalen. Indien het bedrag boven de €10.000,- incl. BTW komt, dient u contact op te nemen met de klantenservice voor een bankgarantie.

Wat is de minimale bestelhoeveelheid?

U dient minimaal 5 stuks te bestellen per order.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Bezig met laden Een moment geduld alstublieft...
Hallo! Als u assistentie nodig heeft, hoor ik het graag. Contact opnemen
Cookies en kerstpakkettenidee.nl Kerstpakkettenidee.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat onze website naar behoren werkt en om bezoeken nauwkeurig te analyseren. Bovendien bieden wij de optie om marketingcookies te accepteren. Deze cookies stellen ons in staat om uw online ervaring te verrijken en te personaliseren, bijvoorbeeld door relevante producten te tonen. Voor uitgebreide informatie leest u onze cookieverklaring. Indien u liever geen marketingcookies wilt laten plaatsen, dan kunt u deze hier weigeren. In dat geval plaatsen we alleen de essentiële functionele en analytische cookies. U heeft tevens de mogelijkheid om uw cookievoorkeuren op elk moment aan te passen via onze voorkeurenpagina. Accepteer cookies
Cookie