Verfijn selectie
Prijzen
Thema
Prijs
Artikel
Food
Kleur
Landen
Plaats
Overig
Regio
Magazijn
Product
Voorkeur

Slowcooker kerstpakketten overzicht

Neem de tijd en laat het eten op een verantwoorde wijze gaar koken met een slowcooker kerstpakket. De slowcookers zijn tegenwoordig niet meer aan te slepen. Zo populair is het artikel in het dagelijks huishouden. Kerstpakketten idee houdt hier rekening mee en heeft een mooie collectie slowcooker kerstpakketten samengesteld.

Betaal na levering Loop géén enkel risico en betaal de factuur na levering! Nieuw!
Gratis bonuskado Combikaart: bekende Diner Jaarkaart & Erop Uit Voordeelkaart. T.w.v. €74,95,-
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Artikel: Slowcooker
Sorteren op:

Op het moment zijn we druk bezig met het samenstellen van de nieuwe collectie voor 2020. Deze komt medio juli online.

Heeft u vragen of wilt u een pakket laten samenstellen?
Neem dan contact op.

Overzicht van onze slowcooker kerstpakketten

Wat zijn Slowcooker kerstpakketten eigenlijk?

De slowcooker bestaat al jaren maar veel mensen weten niet precies wat de slowcooker kerstpakketten nu eigenlijk zijn. Van de buitenkant lijkt het op een doodnormale pot met deksel maar dat is het toch net even niet. Door een slowcooker te gebruiken bij het prepareren van uw gerechten kunt u heel erg langzaam uw eten gaar laten stoven. Het enige wat u moet doen is even de tijd instellen en de groenten vooraf even snijden. U stopt rauw eten samen met wat water of wijn in de koker, de smaken zullen zich door middel van de hete vloeistof mengen in het eten.

Voordelen van een slowcooker kerstpakket

1. U hoeft niet de hele tijd bij een slowcooker te blijven staan, terwijl u ligt te slapen, gaat werken of uw eigen dingetje doet blijft de slowcooker verder garen. Zo hebt u meer tijd over voor belangrijke dingen.

2. Door het lang te laten stoven komen smaken beter tot uiting. Dit komt omdat uw eten een periode de tijd heeft gehad om te trekken.

3. De lage temperatuur zorgt ervoor dat het eten niet zal aanbranden, maar pas op, de smaak kan uiteindelijk wel verloren gaan als het eten er echt veel te lang in gaart.

Wat u in een slowcooker stopt

In principe kunt u er alles in klaarmaken, hier en daar met een aanpassing van de bereidingswijze. Groenten, vlees, vis, gevogelte maar ook zelfs soepen en een chocoladefudge vormen geen probleem. De slowcooker kerstpakketten zitten gebundeld met receptenboeken en bevatten verschillende lekkernijen die u kunt toevoegen om nieuwe smaken te creëren en uit te proberen. Combineer het slowcooking pakket met de collectie kerstpakketten met schaaltjes. De schaaltjes kunt u weer gebruiken om er kleine hapjes in te serveren.

Slowcooker kerstpakketten geschiedenis

De “trage koker” vindt zijn origine in Amerika en bestaat al een halve eeuw, vooral geliefd in Noord-Amerika en Australië maar heeft zo ook de weg naar Nederland gevonden. In de Verenigde Staten is deze keukenrobot in veel huizen terug te vinden. Nu met de opkomst van de populaire slowcooker kerstpakketten beginnen ook mensen hier bij ons er helemaal fan van te worden.

Een eigen slowcooker kerstpakket samenstellen

Bij kerstpakketten idee limiteren wij u niet tot ons aanbod van pakketten, als u graag zelf een samenstelling wilt maken is dat vanaf een oplage van 100 stuks perfect mogelijk. Op basis van uw wensen zullen onze stylisten de slowcooker kerstpakketten aankleden en eventuele personalisatie in orde maken.

Vrijheid voor werknemers

Mocht u het kiezen van een kerstpakket lastig vinden, dan heeft Kerstpakketten idee een alternatief. Door het Kerst Keuzeconcept legt u de volledige keuze voor de kerstcadeaus bij de ontvanger. Op basis van een puntensysteem kunnen zij 1 of meerdere cadeaus kiezen en laten bezorgen op het thuisadres. Via deze manier biedt u de vrijheid aan uw personeel om uit een groot aanbod geschenken, de geschikte te selecteren. U moet enkel het budget bepalen en wij doen de rest. Onze stylisten hebben oon nog een mooie collectie samengesteld op basis van deze populaire artikelen, zoals een serveerschaal, windlicht of rugzak.

Onze kerstpakketten met recepten voor een avondje slowcooking

Vragen over slowcooker kerstpakketten?

Zijn er zaken onduidelijk over de slowcooking kerstpakketten, dan kunt u elke werkdag contact met ons opnemen via het telefoonnummer: +31 (0) 495 84 32  42 of een bericht achterlaten op het e-mailadres: info@kerstpakkettenidee.nl. Toch liever een ander artikel in het pakket, neem dan een kijkje bij de kerstpakketten met reiskoffers.

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 (09/17 uur) info@kerstpakkettenidee.nl