Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Schaaltjes kerstpakketten

Wanneer het gaat om het kiezen van een origineel en praktisch kerstgeschenk voor jouw personeel, zijn schaaltjes kerstpakketten een uitstekende keuze. Deze pakketten, die niet alleen divers en nuttig zijn, maar ook een vleugje klasse toevoegen aan je feestelijke vieringen, zijn ideaal om je waardering te tonen. Een schaaltjes kerstpakket is meer dan alleen een cadeau; het is een uitnodiging om samen te komen, te delen en te genieten van de gezelligheid die de feestdagen met zich meebrengen.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2024. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Artikel: Schaaltjes
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
kies uw ideale schaaltjes kerstpakket nu online

Diverse schaaltjes voor elke gelegenheid

De aantrekkingskracht van een kerstpakket met schaaltjes ligt in de veelzijdigheid en de elegantie die het aan elke tafel brengt. Schaaltjes zijn er in verschillende soorten en maten, elk ontworpen om aan verschillende serveerbehoeften te voldoen. Of het nu gaat om kleine schaaltjes voor dipsausjes en borrelhapjes of grotere serveerschalen voor hoofdgerechten, de diversiteit zorgt ervoor dat er voor elk wat wils is. Deze schaaltjes zijn niet alleen handig, maar ook een prachtige manier om elk gerecht te presenteren. Ze transformeren standaard snacks in stijlvolle hapjes en maken van elk samenzijn een speciale gelegenheid.

De keuze voor schaaltjes in uw kerstpakketten betekent meer dan alleen functionaliteit; het is een weerspiegeling van zorg en aandacht voor detail. Deze schaaltjes zijn vaak prachtig vormgegeven, wat bijdraagt aan de esthetische waarde van uw geschenk. Ze kunnen variëren van eenvoudige en elegante designs tot meer decoratieve stukken die fungeren als een statement in elk servies. Hiermee je ervoor zorgen dat uw personeel niet alleen iets krijgt dat bruikbaar is, maar ook iets dat echt speciaal en gedenkwaardig is. Dit maakt elk kerstpakket met schaaltjes een doordacht en gewaardeerd cadeau dat de essentie van het seizoen belichaamt—delen, presenteren en samen genieten.

Perfecte hapjes voor je schaaltjes kerstpakket

Het samenstellen van een kerstpakket met schaaltjes biedt een schitterende mogelijkheid om culinair genot in kleine, maar verfijnde porties te serveren. Deze schaaltjes zijn ideaal voor het presenteren van een assortiment aan lekkernijen die niet alleen de smaakpapillen prikkelen, maar ook het oog verleiden. Hieronder staat inspiratie voor lekkere hapjes in je mooie schalen.

  • Borrelnootjes en Borrelhapjes: Begin met klassieke borrelnootjes, variërend van gezouten pinda's tot luxe gemengde noten, perfect voor het knabbelen tijdens een gesprek. Borrelhapjes kunnen variëren van mini-quiches tot gevulde champignons, allemaal eenvoudig te serveren en te eten vanuit kleine schaaltjes. Deze kleine lekkernijen zijn ideaal voor staande feestjes waar gasten zich kunnen mengen terwijl ze genieten van de hapjes.
  • Dipsaus: Elk schaaltje kan worden getransformeerd in een station voor dipsaus, waar gasten hun vers gekozen groentesticks of knapperige broodsticks kunnen indopen. Denk aan romige guacamole, pittige salsa, of een heerlijke chocoladefondue waarin stukjes fruit of marshmallows gedoopt kunnen worden.
  • Tapas: Voor een meer hartige optie, kunnen tapas zoals olijven, gefrituurde calamari, of kleine gehaktballetjes in tomatensaus worden aangeboden. Deze kleine gerechtjes zijn perfect voor het delen en bieden een smaakvolle ervaring die versterkt wordt door de verscheidenheid en de presentatie in stijlvolle schaaltjes.
  • Kerstkoekjes en Chocolaatjes: Geen kerstviering is compleet zonder een zoete traktatie. Kerstkoekjes in de vorm van sneeuwmannen, kerstbomen, of sterren voegen een feestelijke touch toe en zijn heerlijk bij een kop warme chocolademelk of koffie. Chocolaatjes, van truffels tot pralines, bieden een luxe afsluiting van de maaltijd.

Het gebruik van verschillende schaaltjes voor verschillende soorten en maten van lekkernijen helpt bij het creëren van een dynamische en interactieve eetervaring. Het laat gasten genieten van de kunst van het kiezen en proeven, wat elk samenzijn tijdens de kerstperiode extra speciaal maakt. Door bewust te combineren en te presenteren, zorgt elk schaaltje ervoor dat het eten niet alleen een maaltijd is, maar een feestelijke culinaire beleving. Voor meer mogelijkheden voor lekkere hapjes, overweeg een hapjespan aan je kerstpakket toe te voegen. Bekijk onze kerstpakketten met pan voor nog meer mogelijkheden om je medewerkers extra te verwennen deze feestdagen.

Waarom kiezen voor schaaltjes kerstpakketten?

Deze unieke en originele schaaltjes kerstpakketten benadrukken niet alleen een gevoel van waardering maar versterken ook de band tussen collega's en het bedrijf. Schaaltjes kerstpakketten bieden meer dan alleen materiële waarde; ze verrijken de kerstvieringen en zijn een doordachte manier om medewerkers te erkennen en belonen.

Uniek en Origineel

In een wereld waarin traditionele kerstpakketten vaak als generiek en voorspelbaar worden beschouwd, bieden schaaltjes kerstpakketten een frisse en creatieve twist. Ze onderscheiden zich door hun originaliteit en de mogelijkheid om ze te personaliseren, wat ze bijzonder aantrekkelijk maakt voor bedrijven die iets unieks willen aanbieden. Elk schaaltje kan worden gezien als een canvas voor culinaire creativiteit, waarmee werknemers op een stijlvolle manier hapjes kunnen presenteren tijdens kerstdiners of borrels.

Versterking van de Bedrijfscultuur

Door het geven van een kerstpakket dat zowel praktisch als mooi is, bevorderen bedrijven een cultuur van erkenning en gemeenschappelijke waarden. Deze pakketten benadrukken het belang van samen eten en samen genieten, wat essentieel is voor het opbouwen van sterke relaties binnen jouw team.

Gezelligheid en Gemeenschap

Schaaltjes kerstpakketten nodigen uit tot gezelligheid. Ze creëren momenten waarop collega's samen kunnen komen, ervaringen kunnen delen en kunnen genieten van heerlijke hapjes in een warme, uitnodigende setting. Dit versterkt het gevoel van gemeenschap en samenwerking binnen een bedrijf, wat vooral tijdens de feestdagen van onschatbare waarde is. Ook zijn ze een kans voor je medewerkers om zelf thuis te genieten van een gezellige avond met hun geliefden

Maatwerk in kerstpakketten met schaaltjes

Het creëren van een persoonlijk en op maat gemaakt kerstpakket met schaaltjes biedt een unieke manier om waardering te tonen aan medewerkers en relaties. Door de optie van maatwerk kunnen bedrijven een pakket samenstellen dat niet alleen aansluit bij de bedrijfsidentiteit, maar ook bij de individuele smaken en voorkeuren van de ontvanger. Dit proces van personalisatie begint met de selectie van schaaltjes die niet alleen functioneel zijn, maar ook nog erg mooi. Voeg hierbij een selectie van bijpassende items toe, zoals speciale culinaire lekkernijen, luxe bestek, of zelfs kleine keukenapparatuur, om het pakket compleet te maken. Deze items kunnen worden afgestemd op de culinaire voorkeuren of de levensstijl van je medewerkers, zoals gourmet ingrediënten voor een fijnproever of biologische snacks voor de gezondheidsbewuste ontvanger.

We hebben een groot assortiment van meer dan 800 kerstpakketten, dus kijk voor meer inspiratie vooral ook tussen de andere opties. Wil je je medewerkers een ander praktisch cadeau geven? Kijk dan eens tussen onze rugzak kerstpakketten. Hier vind je veel leuke cadeaus voor je avontuurlijke medewerkers die ze op al hun reizen mee kunnen nemen. Voor als wellness en relaxen belangrijkere onderdelen van je kerstpakket vormen, kan je overwegen om een mooie plaid deken aan je kerstpakket toe te voegen. Bekijk ons plaid kerstpakket aanbod voor al onze opties om hier je medewerkers mee te verwennen. Een andere luxe optie is ons unieke pizza oven kerstpakket. Dit is een erg verrassend alternatief voor fonduen of gourmetten en zal je gegarandeerd een gezellige avond opleveren, met heerlijke zelfgemaakte pizza's.

Bij Kerstpakketten idee kan je vanaf een bestelling van minimaal 100 kerstpakketten volledig zelf de inhoud samenstellen. Hiermee kan je dus je favoriete artikelen uit andere kerstpakketten combineren voor een kerstpakket dat perfect past bij jouw medewerkers. Ook is het mogelijk om een bedrijfslogo of kaartje toe te voegen aan jouw kerstpakketten. Kijk voor meer informatie hierover op onze maatwerk pagina.

het nieuwste assortiment schaaltjes kerstpakketten vind u bij kerstpakketten idee

Meer informatie

Overweeg in 2024 voor een schaaltjes kerstpakket te kiezen, een geschenk dat zowel prachtig als praktisch is. Het is de perfecte manier om waardering te tonen en samen te genieten van de feestdagen. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice. Ze staan van 09:00 tot 17:00 op telefoonnummer 0495-84 32 42 voor je klaar om je te helpen met het kiezen van het perfecte kerstpakket. Je kan ook mailen naar service@kerstpakkettenidee.nl of gebruik maken van onze chat.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Wat zijn schaaltjes kerstpakketten?

Schaaltjes kerstpakketten zijn pakketten met schaaltjes in verschillende soorten en maten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tapas schaaltjes of schaaltjes voor nootjes of chips. De kerstpakketten zijn rijkgevuld met eten voor in de schaaltjes.

Kan ik ook zelf mijn schaaltjes kerstpakket samenstellen?

Ja, het is mogelijk om uw eigen schaaltjes kerstpakket samen te stellen. Dit kan aan de hand van Maatwerk bij een minimale afzet van 100 kerstpakketten. Vul het formulier zo concreet mogelijk in of maak een afspraak om langs te komen in onze showroom.

Is het mogelijk om de factuur achteraf te betalen?

Ja, u kunt bij kerstpakketten idee de factuur achteraf betalen. Dit kan tot een maximale orderwaarde van €10.000,- incl. BTW. Orders met een orderwaarde boven de €10.000,- incl. BTW lopen middels een officiële bankgarantie. Indien dit van toepassing, neem contact op met onze klantenservice voor een bankgarantie.

Waar kan ik terecht voor meer informatie?

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met onze servicedesk via telefoon of e-mail.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Bezig met laden Een moment geduld alstublieft...
Hallo! Als u assistentie nodig heeft, hoor ik het graag. Contact opnemen
Cookies en kerstpakkettenidee.nl Kerstpakkettenidee.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat onze website naar behoren werkt en om bezoeken nauwkeurig te analyseren. Bovendien bieden wij de optie om marketingcookies te accepteren. Deze cookies stellen ons in staat om uw online ervaring te verrijken en te personaliseren, bijvoorbeeld door relevante producten te tonen. Voor uitgebreide informatie leest u onze cookieverklaring. Indien u liever geen marketingcookies wilt laten plaatsen, dan kunt u deze hier weigeren. In dat geval plaatsen we alleen de essentiële functionele en analytische cookies. U heeft tevens de mogelijkheid om uw cookievoorkeuren op elk moment aan te passen via onze voorkeurenpagina. Accepteer cookies
Cookie