Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Schaaltjes kerstpakketten assortiment

Schaaltjes zijn onmisbaar tijdens de feestdagen. Wanneer u aan het borrelen bent met de familie of vrienden. Of gewoon ’s avonds op de bank met wat lekkere hapjes een filmpje kijken. Schaaltjes om eten op te serveren komen altijd van pas. Het is dan ook een uitermate geschikt cadeau om uw collega te geven voor tijdens de feestdagen. Mocht u hiernaar opzoek zijn, bent u bij kerstpakketten idee volledig op de juiste plek!

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Artikel: Schaaltjes
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
kies uw ideale schaaltjes kerstpakket nu online

Schaaltjes voor alle gerechten

De schaaltjes kerstpakketten zijn er in vele combinaties. U kunt verschillende soorten schaaltjes kiezen in combinatie met het eten dat op de schaaltjes wordt geserveerd. Denk hierbij aan tapas schaaltjes, in combinatie met verschillende soorten tapas. Schaaltjes waar u verschillende soorten nootjes of chips in kunt serveren, in combinatie met het product zelf. In de kerstpakketten zijn de schaaltjes in alle soorten en maten. Zo kunt u schaaltjes in uw pakket kiezen voor rijst of sushi in te doen.

Daarentegen zijn er schalen in de pakketten om snacks op te serveren. Om alle snacks te bereiden heeft u een pan nodig, ook hier heeft Kerstpakketten idee aan gedacht. Bekijk eens ons assortiment van kerstpakketten met pan. De pan in het kerstpakket past ook precies bij het thema, bij een kerstpakket met thema wokken zit bijvoorbeeld een wokpan en bij het pannenkoeken kerstpakket zit een pannenkoekenpan.

U heeft de keuze tussen de volgende producten in de schaaltjes kerstpakketten:
- Tapas schaaltjes
- Schaaltjes voor nootjes/chips
- Sushi en rijstschaaltjes
- Salade schaal
- Wokschaal
- Ovenschaal

De schaaltjes komen goed van pas wanneer u in het voorgaande jaar een pizzarette heeft ontvangen. Overweeg daarom het unieke pizzarette kerstpakket eens! Het pizzarette kerstpakket is een heel verrassend alternatief voor het meer populaire fonduen en gourmetten.

Maatwerk schaaltjes kerstpakket laten samenstellen

Voldoen de samengestelde schaaltjes kerstpakketten niet helemaal aan uw wensen? Of wilt u net wat anders in uw pakketten? Kerstpakketten idee biedt u de unieke mogelijkheid om gebruik te maken van maatwerk. Via deze pagina kunt u kiezen welke schaaltjes u wilt combineren met welke gerechten. U kunt op de webpagina zo concreet mogelijk het formulier invullen. Binnen 3 werkdagen zult u de factuur in combinatie met foto’s van het kerstpakket ontvangen.

Eindeloze mogelijkheden met kerstpakketten

Kerstpakketten zijn erg populair. Iedereen wilt tijdens de feestdagen haar collega’s bedanken voor de bewezen inzet van het afgelopen jaar. Dit gebeurt meestal aan de hand van een kerstpakket. Kerstpakketten idee beschikt over meer dan 800 varianten aan kerstpakketten. Zijn de schaaltjes kerstpakketten niks voor u en bent u opzoek naar iets anders? Filter uw keuzes dan eenvoudig in de linker kolom op deze webpagina. Wij wensen u veel succes bij het vinden van uw ideale kerstpakket!

Tip van onze stylisten: let ook eens op de rugzak kerstpakketten. Bij Kerstpakkettenidee bieden wij namelijk vele variaties aan rugzak kerstpakketten aan. Denk hierbij aan sportieve rugzakken, outdoor rugzakken en ook rugzakken om dagelijks mee te nemen naar school en werk.

Variatie is ook iets dat onze plaid dekens kerstpakketten kenmerkt. We verwijzen je graag naar ons plaid kerstpakket aanbod! In elke plaid deken kerstpakket zitten hoge kwaliteit dekens aangevuld met allerlei andere verrassende producten.

het nieuwste assortiment schaaltjes kerstpakketten vind u bij kerstpakketten idee

Vragen over de schaaltjes kerstpakketten

Indien u vragen heeft over de schaaltjes kerstpakketten, twijfel dan niet en neem direct contact op met onze klantenservice.  Elk jaar is het lastig om het juiste kerstgeschenk voor uw collega’s te kiezen. Onze collega’s van de klantenservice helpen u graag. De klantenservice is op werkdagen te bereiken van 09:00 tot 17:00 op telefoonnummer 0495-84 32 42. Naast het bellen kunt u ons ook bereiken via social media of per chat.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Wat zijn schaaltjes kerstpakketten?

Schaaltjes kerstpakketten zijn pakketten met schaaltjes in verschillende soorten en maten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tapas schaaltjes of schaaltjes voor nootjes of chips. De kerstpakketten zijn rijkgevuld met eten voor in de schaaltjes.

Kan ik ook zelf mijn schaaltjes kerstpakket samenstellen?

Ja, het is mogelijk om uw eigen schaaltjes kerstpakket samen te stellen. Dit kan aan de hand van Maatwerk bij een minimale afzet van 100 kerstpakketten. U dient het formulier op de webpagina zo concreet mogelijk in te vullen.

Is het mogelijk om de factuur achteraf te betalen?

Ja, u kunt bij kerstpakketten idee de factuur achteraf betalen. Dit kan tot een maximale orderwaarde van €1000,- incl. BTW. Orders met een orderwaarde boven de €1000,- incl. BTW lopen middels een officiële bankgarantie. Indien dit van toepassing, neem contact op met onze klantenservice voor een bankgarantie.

Waar kan ik terecht voor meer informatie?

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met onze servicedesk via telefoon of e-mail.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op