Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Kerstpakketten met Pizza ovens

Ontdek de gezelligheid van een kerstpakket met een pizza oven. Ideaal voor een knusse kerstavond waarbij je met vrienden of familie zelf pizza's bakt. Bekijk ons gevarieerde aanbod online en vind het perfecte kerstpakket met een mini pizza maker of een tafel pizzaoven. De pakketten bevatten naast een pizzamaker ook een snijder en heerlijke ingredienten voor het bereiden van een overheerlijke traditionele Italiaanse pizza.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2024. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Artikel: Pizzaoven
Sorteren op:

De filtering heeft helaas geen resultaten opgeleverd.

Klik hieronder op de knop om de zoektocht voort te zetten.

Bekijk alle kerstpakketten
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Kerstpakketten met pizza ovens voor het bereiden van een italiaanse pizza

Kerstpakket met pizzamaker

Wil je een kerstpakket bestellen dat perfect is voor het hele gezin, gericht op koken en vol heerlijkheden? Dan hebben we een topaanbeveling voor je! Bekijk onze kerstpakketten met een pizzamaker. Deze mini pizzaovens zijn momenteel een enorme hit en gegarandeerd een succesvolle verrassing voor jouw medewerkers. Kerstpakketten Idee heeft een divers assortiment van kerstpakketten met pizza makers. Neem snel een kijkje in ons aanbod – het zou jammer zijn als deze populaire pakketten binnenkort niet meer verkrijgbaar zijn.

Wat is een pizza maker?

Kerstpakketten Idee presenteert met trots diverse kerstpakketten met een pizza maker. Maar wat houdt zo'n pizza maker precies in? Met een pizza maker kun je zelf mini-pizza's bereiden aan tafel. Het fungeert als een soort mini-oven, waarin je met 4 of 6 personen je eigen mini-pizza's kunt bakken. Dit concept is vergelijkbaar met gourmetten, maar dan worden de pizza's klaargemaakt in een mini pizza steenoven. De mini-steenoven in onze kerstpakketten is te vergelijken met een steengrill of gourmetset, zoals de Bestron Pizzetteria elektrische pizzaoven.

Een groot voordeel van een pizza oven is dat er geen onaangename geurtjes in huis achterblijven. Bovendien biedt het de vrijheid om creatief te zijn bij het bereiden van je pizza's. Of je nu een fan bent van salami of de voorkeur geeft aan een vegetarische pizza, je hebt de vrijheid om je pizza naar eigen smaak te bereiden. Een ander pluspunt is dat het voor een gezellige, avondvullende activiteit zorgt. Je kunt de hele avond doorbrengen met familie of vrienden, genietend van een drankje terwijl je samen pizza's bakt.

Hoe werkt een pizza oven?

Hoe brengt het kerstpakket met een pizza oven van Kerstpakketten Idee de Italiaanse keuken naar je thuis? Centraal in dit pakket staat de elektrische pizzaoven, ontworpen voor gebruiksgemak en perfectie in elke hap. Of je nu kiest voor de Bestron Pizzetteria, een model met een vermogen van 800W, of een ander type pizzaoven in ons assortiment, je bent verzekerd van een gebruiksvriendelijke ervaring en heerlijke resultaten.

De magie van onze pizzaovens ligt in de keramische koepel. Deze zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, waardoor je pizza een knapperige bodem krijgt met perfect gesmolten kaas, elke keer weer. Met de bijgeleverde pizzamaker kan zelfs de meest onervaren kok aan de slag. Binnen enkele minuten tover je een rauw stuk deeg om in een meesterwerk.

Bij Kerstpakketten Idee begrijpen we dat het bereiden van een pizza meer is dan koken alleen; het is een ervaring die mensen samenbrengt. Daarom zorgen we ervoor dat onze pizzaovens niet alleen functioneel zijn, maar ook een bron van plezier en verbinding. Dus, nodig je familie en vrienden uit, rol die mouwen op en maak je klaar voor een avond vol lachen, bakken en genieten.

Waarom een kerstpakket met pizza oven?

Waarom zou je dit jaar kiezen voor een kerstpakket met pizza oven? Stel je eens voor: een koude winteravond transformeert in een hartverwarmende bijeenkomst waarbij de hele familie, van jong tot oud, rondom de keukentafel verzamelt. Het is niet zomaar een avond; het is een moment waarop kletsen en lachen de boventoon voeren, terwijl iedereen zijn handen uit de mouwen steekt om samen de perfecte pizza te bakken. Een kerstpakket met pizza oven biedt niet alleen de materialen voor zo'n avond, maar het legt ook de basis voor onvergetelijke herinneringen.

Met elk stukje terracotta dat de warmte vasthoudt en elke pizza die uit de oven komt, bouw je aan een ervaring die verder gaat dan het cadeau zelf. Het is een creatieve manier om waardering te tonen, een die het traditionele kerstgeschenk ver overstijgt. Het draait allemaal om samen zijn, genieten van elkaars gezelschap en het delen van een maaltijd die met liefde is bereid. Dit kerstpakket nodigt uit tot interactie en brengt mensen dichter bij elkaar, waardoor het niet alleen een geschenk is voor de feestdagen, maar een ervaring die de banden versterkt. Bij Kerstpakketten Idee begrijpen we dat het geven van een kerstpakket met een pizza oven meer is dan een blijk van waardering; het is een investering in relaties en gezellige momenten samen.

De inhoud van het pizzaoven kerstpakket 

Wat kun je verwachten als je kiest voor een kerstpakket met pizzaoven van Kerstpakketten Idee? Elk pakket is zorgvuldig samengesteld om niet alleen een geschenk te zijn, maar ook een ervaring. Of je nu kiest voor een kerstpakket met een klassieke pizza steenoven, een sfeervolle pizzetteria set, of een handige mini pizza maker, de basis voor een onvergetelijke culinaire avond ligt binnen handbereik.

In het pizzaoven kerstpakket vind je de essentie voor het bereiden van de perfecte pizza: kwalitatief hoogwaardig pizza deeg, een assortiment aan verse toppings om iedere smaakpupil te verrassen, en natuurlijk, om de ervaring compleet te maken, een fles authentieke Italiaanse rode wijn. Dit alles wordt gepresenteerd in een stijlvolle verpakking, waardoor het uitpakken alleen al een feest is.

Bij Kerstpakketten Idee gaat het ons niet alleen om het geven van een product, maar om het bieden van een ervaring. Een ervaring die smaakt naar meer, die de banden versterkt en die zorgt voor onvergetelijke momenten. Of het nu gaat om een avondje met vrienden of een familiebijeenkomst, ons kerstpakket met pizza oven zorgt voor warmte, gezelligheid en creativiteit. Het is onze missie om elke keer weer een uniek pakket samen te stellen dat niet alleen aan de verwachtingen voldoet, maar deze overtreft.

Hoe gaat het in zijn werk?

De kerstpakketten met een pizza oven zijn rijk gevuld met diverse benodigdheden. Denk hierbij aan tomatensaus, diverse toppings, pizzabodemmix, bruschetta, soep, drankjes en meer. Deze ingrediënten kun je naar wens aanvullen met groenten, vlees of saus. Opties zoals champignons, geraspte kaas, pesto, geitenkaas, mozzarella, ui, paprika, salami, kipfilet, ananas en tomaten bieden volop variatie. Bereid de pizzabodem volgens de instructies op de verpakking van de pizzabodemmix. Heb je minder tijd? Kant-en-klaar pizzadeeg uit de supermarkt is ook een prima optie. Snijd de bodem in stukken die passen op de meegeleverde pizzaspatel uit het kerstpakket. Serveer alle gekozen ingrediënten in schaaltjes op tafel. Plaats de pizzaoven centraal op tafel, eventueel met een verlengsnoer, en laat deze opwarmen. Maak je eigen mini-pizza en bak deze in de pizza oven. Voor een uitgebreid diner kun je ook salades en stokbroodjes met tapenade toevoegen. Met onze kerstpakketten met een pizza maker ben je verzekerd van een gezellige avond vol smaak en plezier met vrienden en familie. Eet smakelijk!

Mocht je interesse hebben in traditioneel koken, bekijk dan ook ons assortiment van kerstpakketten met pannen. In het pannen kerstpakket zitten diverse variaties aan premium kwaliteit pannen, aangevuld met heerlijke dranken en lekkernijen.

Maatwerk kerstpakket samenstellen

Elk team is uniek, en zo zou ook elk kerstpakket moeten zijn. Bij Kerstpakketten Idee bieden we daarom uitgebreide opties voor personalisatie en aanpassing van je kerstpakket. Of je nu een intieme kerstsfeer wilt creëren met een kerstpakket tafel pizza oven, de compactheid en het gemak zoekt van een kerstpakket mini pizzaoven, of een volledige Italiaanse avond wilt nabootsen met een kerstpakket pizza festa; wij maken het mogelijk.

Het personaliseren van je kerstpakket begint bij de keuze van het type pizza oven pakket. Wij begrijpen dat elke groep zijn eigen voorkeuren en behoeften heeft. Daarom bieden we verschillende pakketten aan die aansluiten bij jouw specifieke wensen. Van de grootte van de oven tot de selectie van ingrediënten en wijnen, alles kan naar wens worden aangepast.

We nodigen je uit om samen met ons team een pakket samen te stellen dat niet alleen een geschenk is, maar ook een ervaring. Een ervaring die verbindt, inspireert en de feestdagen nog memorabeler maakt. Laat ons weten wat je voorkeuren zijn, en wij zorgen voor een kerstpakket dat gegarandeerd indruk maakt. Want bij Kerstpakketten Idee gaat het niet alleen om het geven van een cadeau, het gaat om het creëren van een moment dat iedereen zich nog lang zal herinneren.

Veelgestelde vragen over het pizzaoven kerstpakket

Heb je vragen over het kerstpakket met pizza oven van Kerstpakketten Idee? Hier beantwoorden we enkele veelgestelde vragen die kunnen helpen bij je keuze:

Hoe werkt een pizza oven? 

De pizza ovens zijn ontworpen voor gemak en efficiëntie. Sluit de oven aan, verwarm deze voor, en je bent klaar om te bakken. De keramische koepel zorgt voor een gelijkmatige hitteverdeling, perfect voor het bakken van pizza's met een knapperige bodem.

Is het kerstpakket geschikt voor vegetariërs? 

Absoluut! We bieden een breed scala aan toppings, inclusief vegetarische opties. Daarmee kan iedereen, ongeacht dieetvoorkeuren, genieten van een zelfgemaakte pizza.

Hoeveel pizza’s kan je maken? 

Afhankelijk van het model van de pizzaoven, kun je meerdere pizza's achter elkaar bakken. Onze pakketten bevatten voldoende deeg en toppings voor een gezellige avond met familie of vrienden.

Hoe maak je een pizza oven schoon? 

Het schoonmaken is eenvoudig. De meeste modellen hebben een afneembare keramische koepel en een gemakkelijk te reinigen bakoppervlak. Volg de bijgeleverde instructies voor het beste resultaat.

Wat zit er nog meer in een pizza oven kerstpakket? 

Naast de pizzaoven zelf, bevat een pizza oven kerstpakket items zoals kwalitatief hoogwaardig pizza deeg, een selectie van toppings, een fles Italiaanse rode wijn, en soms zelfs een pizzasnijder of -schepper.

Zijn pizza oven kerstpakketten populair? 

Ja, enorm! Ze bieden een unieke twist op het traditionele kerstpakket en brengen mensen samen rondom het plezier van het koken. Een perfect geschenk voor zowel de culinaire liefhebber als de gezellige thuiskok.

Bij Kerstpakketten Idee streven we ernaar om niet alleen unieke kerstpakketten te leveren, maar ook om ervoor te zorgen dat jouw geschenk een blijvende indruk achterlaat. Een kerstpakket met pizza oven is meer dan een geschenk; het is een ervaring die gedeeld en onthouden wordt.

Pizza avond organiseren - Tips

Een pizza avond organiseren met het kerstpakket van Kerstpakketten Idee? Dat wordt gegarandeerd een hit! Hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat jouw avond soepel verloopt en iedereen geniet van het samen zijn en gourmetten.

  1. Voorbereiding is alles: Zorg dat je alle ingrediënten klaar hebt staan voordat de gasten arriveren. Dit omvat niet alleen het pizza deeg en de toppings, maar ook eventuele extra's zoals olie, kruiden en natuurlijk de Italiaanse rode wijn.
  2. Gebruik de terracotta dome: Onze pizza ovens, uitgerust met een terracotta dome, zorgen voor een gelijkmatige warmteverdeling. Dit is cruciaal voor het bereiken van die perfecte knapperige bodem. Geef je gasten een korte uitleg over hoe het werkt, zodat ook zij hun perfecte pizza kunnen maken.
  3. Mini-pizza’s voor variatie: Met de optie voor mini-pizza’s kan iedereen zijn eigen creatie maken. Dit is niet alleen leuk, maar zorgt er ook voor dat alle gasten precies krijgen wat ze willen.
  4. Creëer een gezellige sfeer: Een goede avond gaat niet alleen over het eten, maar ook over de sfeer. Zet wat Italiaanse muziek op, dim de lichten en misschien zelfs wat kaarsen voor die extra touch.
  5. Houd het informeel: Een van de beste dingen aan een pizza avond is dat het een informele bijeenkomst is. Moedig gasten aan om te experimenteren met toppings en zelfs verschillende soorten pizza’s te maken.

Bij Kerstpakketten Idee willen we dat jouw pizza avond meer is dan alleen een maaltijd. Het is een kans om samen te komen, te lachen, en te genieten van elkaars gezelschap. Met onze kerstpakketten heb je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke avond.

Waarom is een kerstpakket met pizza oven het beste kerstpakket?

Waarom steekt een kerstpakket met een pizza oven met kop en schouders boven de rest uit? Bij Kerstpakketten Idee geloven we in de kracht van samen zijn en gezamenlijke herinneringen creëren. Een kerstpakket voor pizza is meer dan een cadeau; het is een uitnodiging om van elkaars gezelschap te genieten, omringd door de warmte van de oven en het hart van het huis – de keuken.

Dit type kerstpakket brengt een stukje Italië naar je toe, waardoor je niet alleen kunt genieten van de heerlijke smaken van een authentieke pizza, maar ook van het plezier van het samen maken. Het is een uniek cadeau dat mensen samenbrengt en gesprekken op gang brengt, iets wat zelden wordt gezien bij andere soorten kerstgeschenken.

Of het nu gaat om een avond met familie, vrienden of collega's, een pizza kerstpakket zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Het is niet zomaar een Italiaans kerstpakket; het is een avontuur in koken en delen, verpakt in een box vol verrassingen. Bij Kerstpakketten Idee streven we ernaar om niet alleen geschenken te geven, maar ook om ervaringen en herinneringen te creëren die nog lang na de feestdagen blijven hangen. Kies voor een kerstpakket dat echt impact maakt, kies voor het samenstellen van vreugde en verbinding.

Inspiratie voor pizza recepten

Voor diegenen die hun pizza-avond naar een hoger niveau willen tillen, bieden we een breed scala aan recept ideeën voor soorten pizza's die je kunt maken met je pizza oven:

  • Margherita: De tijdloze klassieker met tomatensaus, verse mozzarella en basilicum, perfect voor het demonstreren van de mogelijkheden van je steenoven.
  • Prosciutto e Fichi: Een verfijnde combinatie van prosciutto, verse vijgen en een vleugje balsamico, ideaal voor een verfijnde twist.
  • Quattro Formaggi: Vier kazen, een droom voor kaasliefhebbers, waarbij elke kaas een unieke laag van smaak toevoegt.
  • Hawaï: Een controversiële, maar geliefde optie met ham en ananas, die zorgt voor een zoete en zoute sensatie.
  • Pesto en Gegrilde Groenten: Een vegetarische optie vol smaak met zelfgemaakte pesto en een mix van gegrilde groenten.
  • Nutella en Aardbei: Voor de zoetekauwen, een dessertpizza die de avond op een zoete noot afsluit.

Elk van deze ideeën biedt een unieke ervaring en de mogelijkheid om te experimenteren met verschillende smaken en ingrediënten. Of je nu kiest voor mini pizza’s voor een persoonlijke touch of een grote pizza om te delen, er is altijd voldoende ruimte voor creativiteit en plezier. Met deze inspiratie ben je klaar om een onvergetelijke pizza avond te organiseren, waarbij iedereen kan genieten van het samen bakken en proeven van hun culinaire creaties.

Toch liever een ander artikel?

Geen zorgen, bij Kerstpakketten Idee hebben we meer dan alleen kerstpakketten met een pizza oven. Zo vind je in ons assortiment ook de sfeervolle lantaarn kerstpakketten. Voor een compleet overzicht verwijzen we je graag naar onze selectie van kerstpakketten met lantaarn. Deze lantaarns zorgen voor een gezellige sfeerverlichting tijdens een zomeravond buiten.

Deze collectie draagt bij aan de decoratie van je huis tijdens de feestdagen. Heb je een voorkeur voor handige keukenartikelen, zoals stijlvolle kommen? Neem dan zeker een kijkje bij onze kerstpakketten met kommen. De kommen in de kerstpakketten zijn er in diverse uitvoeringen, perfect voor soep, salade, beslag en meer.

Of ben je misschien geïnteresseerd in kerstpakketten met praktische kerstpakket artikelen, zoals elegante manden? Dan is ons assortiment kerstpakketten met manden zeker het bekijken waard. Elk kerstpakket met mand is een fantastisch eindejaarsgeschenk om jouw personeel mee te verrassen en te verwennen.

Kerstpakket met pizza maker voor een italiaans pizza avondje

Vragen of opmerkingen?

Zoek je naar het beste, meest unieke of gewoonweg het bijzonderste kerstgeschenk voor 2024? Overweeg dan een pizza oven kerstpakket van Kerstpakketten Idee. Met 825+ verschillende kerstpakketten dit jaar, hebben we iets speciaals voor iedereen – van individuele tot familiepakketten. Een pizza avond brengt iedereen aan tafel, versterkt de banden met familie en vrienden en zorgt voor een onvergetelijk gezellige avond. Dit unieke cadeau is niet alleen een manier om waardering te uiten, het is een ervaring die je deelt. Onze klantenservice staat klaar om je te helpen bij het kiezen van het perfecte kerstpakket voor jouw team of geliefden. Neem contact op en maak deze kerst onvergetelijk met een kerstpakket dat echt verschil maakt.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Bieden jullie ook een Online Keuzeconcept aan?

Absoluut! Met ons online keuzekado systeem krijgen je collega's de vrijheid om zelf één of meerdere cadeaus te kiezen in een feestelijke kerstwebshop. De webshop wordt opgemaakt in de huisstijl van jullie bedrijf.

Is maatwerk mogelijk voor mijn kerstpakket?

Zeker, wij staan klaar om een kerstpakket te creëren dat perfect past bij jouw organisatie of medewerkers. Onze ervaren stylisten kunnen vanaf honderd stuks een uniek kerstpakket voor je samenstellen. Deel je wensen met ons en we maken iets bijzonders voor jou. Of kom langs in onze showroom en stel het kerstpakket zelf samen.

Kan ik de factuur achteraf betalen?

Ja, bij Kerstpakketten idee is achteraf betalen mogelijk, wat betekent dat je geen enkel risico loopt. Na de levering van je bestelling heb je 14 dagen de tijd om de factuur te voldoen. Dit biedt je de zekerheid en het gemak om eerst de kwaliteit van onze producten te ervaren.

Wordt er rekening gehouden met specifieke openingstijden?

We leveren op werkdagen tussen 08.00 en 18.00 uur. We vragen je vriendelijk om ervoor te zorgen dat er iemand beschikbaar is om de levering in ontvangst te nemen. Kies de leverdatum zorgvuldig uit en zorg dat er gedurende deze tijden iemand aanwezig is om de bestelling in ontvangst te nemen.

Kan mijn bestelling op huisadressen geleverd worden?

Ja, Kerstpakketten Idee biedt de mogelijkheid om je bestelling direct bij je medewerkers thuis te laten bezorgen. We werken hiervoor samen met een betrouwbare externe pakketdienst, wat betekent dat alle mogelijke risico's voor de opdrachtgever zijn.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Bezig met laden Een moment geduld alstublieft...
Hallo! Als u assistentie nodig heeft, hoor ik het graag. Contact opnemen
Cookies en kerstpakkettenidee.nl Kerstpakkettenidee.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat onze website naar behoren werkt en om bezoeken nauwkeurig te analyseren. Bovendien bieden wij de optie om marketingcookies te accepteren. Deze cookies stellen ons in staat om uw online ervaring te verrijken en te personaliseren, bijvoorbeeld door relevante producten te tonen. Voor uitgebreide informatie leest u onze cookieverklaring. Indien u liever geen marketingcookies wilt laten plaatsen, dan kunt u deze hier weigeren. In dat geval plaatsen we alleen de essentiële functionele en analytische cookies. U heeft tevens de mogelijkheid om uw cookievoorkeuren op elk moment aan te passen via onze voorkeurenpagina. Accepteer cookies
Cookie