Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Pannen in alle soorten en maten nu verkrijbaar in uw kerstpakket

Koken en braden

Wilt u een kerstpakket met spullen die niet kunnen ontbreken? Dan hebben wij voor u een echte aanrader! Kijk eens naar de kerstpakketten met pannen. De pannen kerstpakketten zijn zeer populair op dit moment. Door het kerstpakket cadeau te doen aan uw collega, zorgt u ervoor dat uw collega ook tijdens de feestdagen lekker bezig blijft. Bovendien kan uw collega genieten van de heerlijke gerechten die aan de pakketten zijn toegevoegd.

Inhoud pannen kerstpakketten

De pannen kerstpakketten zijn er in verschillende soorten en maten. Om uw collega een extra verassing te schenken, zijn er heerlijke gerechten toegevoegd die u in de pannen kunt wokken of braden. Binnen de pannen kerstpakketten zit veel variatie. Binnen de pannen kerstpakketten kunt u kiezen tussen de volgende producten:

- Kookpan
- Braadpan
- Grillpan
- Wokpan
- Koekenpan
- Chef-line braadpan
- Mini cocotte
- Steelpan

Tevens zijn sommige pakketten aangevuld met koeltassen, servies of decoratie. Op deze wijze combineert u twee verschillende artikelen in één kerstpakket.

Zijn de pannen kerstpakketten niets voor u?

Wanneer u het idee heeft dat de pannen kerstpakketten niets voor u zijn en u totaal opzoek bent naar iets anders, is dat totaal geen probleem. Kerstpakketten idee beschikt over meer dan 800 verschillende kerstpakketten verdeeld over verschillende thema’s. Binnen uw zoektocht naar de ideale kerstpakketten, kunt u eenvoudig uw wensen filteren.

Zelf uw pannenkerstpakketten samenstellen

Het kan zomaar voorkomen dat de pannen kerstpakketten op de website niet helemaal aansluiten bij uw wensen en behoeften. Daarvoor heeft kerstpakketten idee ook een oplossing! U kunt namelijk aan de hand van maatwerk zelf uw combinatie van pannen en gerechten kiezen in uw kerstpakket. Dit kan door middel van het invullen van het formulier op deze webpagina. U dient het formulier zo concreet mogelijk in te vullen. Binnen 3 werkdagen zult u de factuur van ons ontvangen inclusief foto’s van het kerstpakket. Enkele suggesties zijn: een kerstpakket met handdoek of de welbekende kommen kerstpakketten voor het opdienen van zelfgemaakte soepen of salades. Of kies voor extra sfeer en ga voor een lantaarn kerstpakket.

De nieuwste collectie kerstpakketten met pannen nu online verkrijgbaar

Vragen of onduidelijkheden

Heeft u vragen of dingen die onduidelijk zijn over de pannen kerstpakketten? Twijfel dan niet en neem gelijk contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag met uw zoektocht naar uw ideale kerstpakket. De klantenservice is van Maandag tot en met Vrijdag bereikbaar van 9:00 tot 17:00.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Is het mogelijk om pannen kerstpakketten bij jullie samen te bestellen?

Ja, het is mogelijk om bij ons pannen kerstpakketten samen te bestellen. De pannenkerstpakketten zijn gecombineerd met heerlijke gerechten.

 

Wat zit er in de pannen kerstpakketten?

De pannenkerstpakketten bestaan uit verschillende soorten pannen. Bijvoorbeeld een kookpan, braadpan of een grillpan. Deze pannen worden gecombineerd met heerlijke gerechten voor tijdens de feestdagen en meer.

 

Is het mogelijk om de factuur achteraf te betalen?

Ja, u kunt de factuur achteraf betalen tot een maximale orderwaarde van €10.000,- incl. BTW. Orders met een orderwaarde boven de €10.000,- incl. BTW lopen middels een officiële bankgarantie. Indien van toepassing, neem contact op met onze klantenservice voor een bankgarantie.

 

Hoeveel bedragen de transportkosten?

Orderbedragen boven de €500 excl. BTW per magazijn worden kosteloos geleverd in Nederland. Beneden de €500 hanteren wij transportkosten à €34,95 excl. BTW. De transportkosten voor leveringen naar België bedragen te allen tijde €54,- excl. BTW en hebben te maken met overslag aan de grens.

 

Financieël voordeel: lees meer Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op