Verfijn selectie
Prijzen
Thema
Prijs
Artikel
Food
Kleur
Landen
Plaats
Overig
Regio
Magazijn
Product
Voorkeur

Een lantaarn kerstpakket voor extra sfeer

Met een lantaarn kerstpakket brengt u de gezelligheid in huis tijdens de koude kerstdagen. Een kerstpakket met een lantaarn is natuurlijk een super geschenk om te geven en om te krijgen. Kijk snel in ons assortiment om uw favoriete lantaarn kerstpakket te vinden en bestel deze eenvoudig online.

Betaal na levering Loop géén enkel risico en betaal de factuur na levering! Nieuw!
Gratis bonuskado Combikaart: bekende Diner Jaarkaart & Erop Uit Voordeelkaart. T.w.v. €74,95,-
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Artikel: Lantaarn
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9,1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Gratis bonuscadeau
Gratis kadootje voor de besteller
Meer dan 825 kerstpakketten
De gróótste collectie van NL & BE
Kerstpakketten met lantaarn en sfeerverlichting om sfeer te creëren met kerstmis

Bruikbaar lantaarn kerstpakket

Een mooie lantaarn geeft natuurlijk net dat extra gezelligheid met de kerstdagen. Zoals de oud Hollandse traditie trekt heel Nederland er met kerst weer op uit om samen met familie te zijn. Daarom zal deze lantaarn zeker goed gewaardeerd worden door uw werknemers. Werknemers waarderen het ook wanneer zij een kerstpakket ontvangen met bruikbare artikelen, en daar kan een lantaarn zeker niet bij ontbreken. Een lantaarn staat natuurlijk nooit verkeerd in de interieur van uw werknemers. 

Goed gevulde kerstpakketten

Deze lantaarn kerstpakket zijn allemaal goed gevuld met etenswaren. Deze lantaarn maakt het een sfeervol kerstpakket voor mannen en vrouwen, maar ook voor jong en oud. Een lantaarn staat natuurlijk goed in elk huis. Daarom zal dit kerstpakket altijd erg gewaardeerd worden! Buiten dat deze kerstpakketten goed staan in het huis van uw werknemers, zijn ze ook vaak samengesteld met wellness producten. Hierdoor kunnen uw werknemers de ultieme wellness ervaring aan huis ervaren. Het kan in ons ruime assortiment lastig zijn om uw favoriete keuze te vinden tussen al het aanbod. U kunt ook de kerstpakketten met een lantaarn vergelijken, door de vergelijker links in het menu. Zo kunt u deze lantaarn kerstpakketten vergelijken op prijs, artikelen of inhoud. Wanneer u de keuze heeft gemaakt voor het kerstpakket van dit jaar, kunt u deze snel gaan bestellen. U bestel eenvoudig en snel een kerstpakket met lantaarn. 

Lantaarn kerstpakketten voor de mooie sfeerverlichting

Koop eenvoudig uw kerstpakket 

Ben u geïnteresseerd in een kerstpakket met een lantaarn? Dan kunt u deze eenvoudig bestellen op de website. Wilt u liever wat aanpassingen maken bij het kerstpakket? Dan is dit ook mogelijk bij een minimale afname van 75 stuk. Hierbij kunt u uw voorkeuren doorgeven aan onze stylisten en zijn gaan ermee aan de slag om uw perfecte kerstpakket samen te stellen. Wanneer u nog andere onvoorziene vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Onze experts helpen u graag. Een kerstpakket met een lantaarn is een typisch vrouwen pakket, toch liever een kerstpakket voor mannen, neem dan een kijkje.

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 (09/17 uur) info@kerstpakkettenidee.nl