Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Lantaarn kerstpakket voor sfeer

Met een lantaarn kerstpakket brengt u de gezelligheid in huis tijdens de koude kerstdagen. Een kerstpakket met een lantaarn is natuurlijk een super geschenk om te geven en om te krijgen. Kijk snel in ons assortiment om uw favoriete lantaarn kerstpakketten te vinden en bestel deze eenvoudig online.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Artikel: Lantaarn
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Kerstpakketten met lantaarn en sfeerverlichting om sfeer te creëren met kerstmis

Bruikbaar lantaarn kerstpakket

Een mooie lantaarn geeft natuurlijk net dat extra gezelligheid met de kerstdagen. Zoals de oud Hollandse traditie trekt heel Nederland er met kerst weer op uit om samen met familie te zijn. Daarom zal deze lantaarn zeker goed gewaardeerd worden door uw werknemers. Werknemers waarderen het ook wanneer zij een kerstpakket ontvangen met bruikbare artikelen, en daar kan een lantaarn zeker niet bij ontbreken.

Een lantaarn staat natuurlijk nooit verkeerd in het interieur van uw werknemers en dat is de reden waarom Kerstpakkettenidee.nl het assortiment kerstpakketten heeft aangevuld met mooie lantaarn kerstpakketten. Kerstpakketten idee beschikt ook over een ruime collectie aan andere kerstpakketten met verschillende thema's, kleuren en artikelen.

Goed gevulde kerstpakketten

Dit lantaarn kerstpakket zijn allemaal goed gevuld met etenswaren. De lantaarn maakt het een sfeervol kerstpakket voor mannen en vrouwen, maar ook voor jong en oud. Een lantaarn staat natuurlijk goed in elk huis. Daarom zal dit kerstpakket altijd erg gewaardeerd worden! Buiten dat deze kerstpakketten goed staan in het huis van uw werknemers, zijn ze ook vaak samengesteld met wellness producten. Hierdoor kunnen uw werknemers de ultieme wellness ervaring aan huis ervaren. Het kan in ons ruime assortiment lastig zijn om uw favoriete keuze te vinden tussen al het aanbod. U kunt ook de kerstpakketten met een lantaarn vergelijken, door de vergelijker links in het menu. Zo kunt u deze lantaarn kerstpakketten vergelijken op prijs, artikelen of inhoud. Wanneer u de keuze heeft gemaakt voor het kerstpakket van dit jaar, kunt u deze eenvoudig bestellen. U bestelt eenvoudig en snel uw favoriete kerstpakket!

De kerstpakketten kunnen tevens aangevuld zijn met een mand van hoge kwaliteit. Het is ook mogelijk een kerstpakket met een mooie mand te bestellen. Er zijn veel verschillende soorten kerstpakketten met manden beschikbaar in onze shop!

Of gaat uw voorkeur uit naar een exclusief en premium kerstpakket, bijvoorbeeld met zachte bad handdoeken? Overweeg dan eens onze kerstpakketten met handdoeken. Bij de handdoeken kerstpakketten zijn diverse combinaties van producten mogelijk, denk aan handdoeken, strandlakens, badjassen en slippers.

Lantaarn kerstpakketten voor de mooie sfeerverlichting

Koop eenvoudig uw kerstpakket

Ben u geïnteresseerd in een kerstpakket met een lantaarn? Dan kunt u deze eenvoudig bestellen op de website. Wilt u liever wat aanpassingen maken bij het kerstpakket? Dan is dit ook mogelijk bij een minimale afname van 100 stuks. Hierbij kunt u uw voorkeuren doorgeven aan onze stylisten en zijn gaan ermee aan de slag om uw perfecte kerstpakket samen te stellen. Tevens is het mogelijk om een geheel ander pakket te laten assembleren. Houdt u bijvoorbeeld van het maken van lekkere gezonde smoothies? Denk dan eens na over de blender kerstpakketten! Met dit blender kerstpakket heeft u alles in huis om heerlijke smoothies klaar te maken.

Ook de kerstpakketten met koelbox doen het ieder jaar erg goed en dat heeft te maken met het feit dat het een populair gebruiksartikel is. Alle opties qua koelboxen vindt u ons aanbod van koelbox kerstpakketten. De ruime koelbox kan zo overal mee naar toe genomen en deze is in de zomer eigenlijk onmisbaar!
Wanneer u nog andere onvoorziene vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Onze experts helpen u graag. Een kerstpakket met een lantaarn is een typisch vrouwen pakket, toch liever een kerstpakket voor mannen, neem dan een kijkje.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Kan ik ook een kerstpakket met een lantaarn bij jullie bestellen?

Ja, dat kan zeker! Wij bieden meerdere kerstpakketten met een lantaarn en gerelateerde artikelen aan.

Waar vind ik een thema kerstpakket?

Ga hiervoor naar het hoofdmenu en klik op 'Kerstpakketten'. Vervolgens komt u in ons kerstpakketten overzicht en links in de filter ziet u daar alle thema's die Kerstpakketten idee aanbiedt.

Tot hoeveel dagen voor kerst kan ik kerstpakketten bestellen bij jullie?

Wij raden u aan om zo snel als mogelijk te bestellen in verband met de drukte rond kerst. Zo bent u zeker dat u de kerstpakketten ruim op tijd binnen hebt.

Hoelang zijn de afgeprijsde kerstpakketten in de aanbieding?

In onze kerstpakketten aanbieding zijn de kerstpakketten maar in beperkte hoeveelheid beschikbaar, daarom geldt hiervoor: zolang de voorraad strekt. De populairste kerstpakketten zullen maar heel kort in de aanbieding zijn.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op