Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Artikel: Koelbox
Sorteren op:

Op het moment zijn we druk bezig met het samenstellen van de nieuwe collectie voor 2020. Deze komt medio juli online.

Heeft u vragen of wilt u een pakket laten samenstellen?
Neem dan contact op.

De nieuwste koelbox kerstpakketten online verkrijgbaar

Ultiem gemak

De koelbox voorziet de mens van een ultiem gemak. Het is makkelijk mee te nemen en helpt u tijdens het warme weer om uw eten gekoeld te houden. De koelbox wordt vaak gebruikt tijdens een middagje strand of zwembad. U kunt tijdens het genieten van de zon even afkoelen met een ijskoud drankje. Zo krijgen uw collega’s het ultieme vakantiegevoel. En dat is ook precies wat uw collega verdient na een jaar hard werken. Een koelbox kan goed gecombineerd worden met een glaswerk kerstpakket. Denk hierbij aan een karaf of frisdrank glazen.

Inhoud koelbox kerstpakketten

De inhoud van de koelbox kerstpakketten bestaat uit de koelbox met bijbehorende koelelementen. U heeft ook de mogelijkheid om een elektrische koelbox te bestellen. Deze koelboxen zijn zonder koelelementen. De koelboxen zijn rijkgevuld met verschillende fris en sportdranken. Als kers op de taart beschikken de koelbox kerstpakketten over een flesje drank naar keuze. Op deze manier zorgt kerstpakketten Idee ervoor dat de koelbox kerstpakketten meteen klaar zijn voor gebruik.

Is een koelbox kerstpakket niet helemaal wat u zoekt?

Op Kerstpakketten idee heeft u niet alleen de mogelijkheid om een koelbox kerstpakket samen te stellen. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om kerstpakketten met koeltas te laten samenstellen. Wij hebben voor u het grootste assortiment aan kerstpakketten. U kunt in de linker kolom eenvoudig op uw favriete artikel filter, denk aan een grill, deken, speaker of gadgets en elektro.

Wanneer u zelf wilt kiezen welke combinaties van producten in de kerstpakketten komen, biedt Kerstpakketten idee u de mogelijkheid om zelf een maatwerk kerstpakket samen te stellen. Een maatwerk kerstpakket kunt u samenstellen door middel van het formulier op de webpagina in te vullen. Daarnaast kunt u ook een van onze showrooms bezoeken. Let op: een maatwerk kerstpakket bestellen kan vanaf een minimale afname van 100 stuks.

Grootste assortiment kerstpakketten met koelbox nu te bestellen

Advies nodig?

Heeft u nog vragen of een advies nodig over het kerstpakket 2020 aanbod. Twijfel dan niet en neem direct contact op met onze klantenservice.  Zij helpen u graag met al uw vragen en onduidelijkheden. Zij kunnen met uw chatten, mailen en bellen om zo u te helpen met uw zoektocht naar het ideale kerstpakket. Wij wensen u veel succes met uw zoektocht naar uw ideale koelbox kerstpakket

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 (09/17 uur) info@kerstpakkettenidee.nl
Nieuwe collectie
Beste bezoeker Momenteel zijn wij druk bezig met technische aanpassingen alsmede het fotograferen van de nieuwe kerstpakketten. De nieuwe collectie zal begin augustus online staan. Heeft u vragen of wenst u advies, neem dan contact met ons op.
Nieuwe collectie