Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Artikel: Koelbox
Sorteren op:
De nieuwste koelbox kerstpakketten online verkrijgbaar

Ultiem gemak

De koelbox voorziet de mens van een ultiem gemak. Het is makkelijk mee te nemen en helpt u tijdens het warme weer om uw eten gekoeld te houden. De koelbox wordt vaak gebruikt tijdens een middagje strand of zwembad. U kunt tijdens het genieten van de zon even afkoelen met een ijskoud drankje. Zo krijgen uw collega’s het ultieme vakantiegevoel. En dat is ook precies wat uw collega verdient na een jaar hard werken. Een koelbox kan goed gecombineerd worden met een glaswerk kerstpakket. Denk hierbij aan een karaf of frisdrank glazen.

Inhoud koelbox kerstpakketten

De inhoud van de koelbox kerstpakketten bestaat uit de koelbox met bijbehorende koelelementen. U heeft ook de mogelijkheid om een elektrische koelbox te bestellen. Deze koelboxen zijn zonder koelelementen. De koelboxen zijn rijkgevuld met verschillende fris en sportdranken. Als kers op de taart beschikken de koelbox kerstpakketten over een flesje drank naar keuze. Op deze manier zorgt kerstpakketten Idee ervoor dat de koelbox kerstpakketten meteen klaar zijn voor gebruik.

Is een koelbox kerstpakket niet helemaal wat u zoekt?

Op Kerstpakketten idee heeft u niet alleen de mogelijkheid om een koelbox kerstpakket samen te stellen. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om kerstpakketten met koeltas te laten samenstellen. Wij hebben voor u het grootste assortiment aan kerstpakketten. U kunt in de linker kolom eenvoudig op uw favriete artikel filter, denk aan een grill, deken, speaker of gadgets en elektro.

Wanneer u zelf wilt kiezen welke combinaties van producten in de kerstpakketten komen, biedt Kerstpakketten idee u de mogelijkheid om zelf een maatwerk kerstpakket samen te stellen. Een maatwerk kerstpakket kunt u samenstellen door middel van het formulier op de webpagina in te vullen. Daarnaast kunt u ook een van onze showrooms bezoeken. Let op: een maatwerk kerstpakket bestellen kan vanaf een minimale afname van 100 stuks.

Grootste assortiment kerstpakketten met koelbox nu te bestellen

Advies nodig?

Heeft u nog vragen of een advies nodig over het kerstpakket 2021 aanbod. Twijfel dan niet en neem direct contact op met onze klantenservice.  Zij helpen u graag met al uw vragen en onduidelijkheden. Zij kunnen met uw chatten, mailen en bellen om zo u te helpen met uw zoektocht naar het ideale kerstpakket. Wij wensen u veel succes met uw zoektocht naar uw ideale koelbox kerstpakket

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Kan ik bij jullie kerstpakketten bestellen?

Ja, bij ons kunt u een kerstpakket bestellen voor u en uw medewerkers. Onze collectie bestaat uit meer dan 800 verschillende kerstpakketten, gecategoriseerd op prijs, thema, artikel of kleur.

Waaruit bestaat een koelbox kerstpakket?

Een koelbox kerstpakket bestaat uit een koelbox gecombineerd met verschillende soorten frisdranken, sportdranken en een flesje drank.

Is het mogelijk om achteraf te betalen?

Ja, dat is mogelijk! Bij Kerstpakketten idee is het mogelijk om de factuur achteraf te betalen. Dit is mogelijk tot een orderwaarde van €10.000,- incl. BTW. Orders met een waarde boven de €10.000,- incl. BTW verlopen middels een officiële bankgarantie. U kunt het beste contact opnemen met de klantenservice.

Kan ik zelf mijn thee kerstpakket samenstellen?

Ja, u heeft de mogelijkheid om uw eigen kerstpakket samen te stellen aan de hand van Maatwerk bij een order van minimaal 100 stuks. Bovendien kunt u het pakket personaliseren door een persoonlijke boodschap toe te voegen aan de hand van een kaartje.

Financieël voordeel: lees meer Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op