Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Glaswerk kerstpakketten aanbod

Bekijk de collectie kerstpakketten met glaswerk. Glaswerk komt te allen tijde goed van pas tijdens de feestdagen. Aan tafel tijdens de kerst, wanneer u een drankje nuttigt of een hapje eet. En om knallend het nieuwe jaar in te gaan aan de hand van een heerlijk glaasje champagne. Kortom, bent u op opzoek naar glaswerk voor tijdens de feestdagen? Dan is deze pagina iets voor u!

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Artikel: Glaswerk
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
De nieuwe collectie glaswerk kerstpakketten nu online

Wat kenmerkt het glaswerk kerstpakket?

Alles op het gebied van kerstpakketten maken wij mogelijk! De glaswerk kerstpakketten van Kerstpakketten idee bijvoorbeeld bestaan uit verschillende soorten en varianten. Het soort glaswerk dat u kiest wordt gecombineerd met het eten of drinken dat bij het glaswerk past.  De pakketten zijn feestelijk verpakt en gericht op glaswerk wat u goed kunt gebruiken tijdens de feestdagen.

Producten glaswerk kerstpakketten

De producten waaruit de pakketten bestaan verschilt per categorie. U heeft de mogelijkheid om glaswerk te kiezen waarin het pakket vooral gericht is op wijn. Deze pakketten bestaan uit wijnglazen in combinatie met een glas wijn en verschillende soorten schaaltjes waarop u hapjes kunt serveren. Daarentegen heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een pakket dat gericht is op bier. Deze pakketten zijn verzorgd met bierglazen en verschillende (speciaal) bieren. Bovendien zijn de pakketten gevuld met lekkernijen die passen bij een borrel. Denk hierbij aan nootjes, verschillende kazen en worstjes.  Naast het glaswerk om iets te drinken heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende soorten borden. Denk hierbij aan speciale pizza en pastaborden.

Alle producten glaswerk voor u op een rijtje:

- Vazen
- Karaf
- Ovenschaal
- Schaaltjes
- Wijnglazen
- Bierglazen
- Champagne glazen
- Verschillende varianten borden

Wilt u graag de producten uit het kerstpakket mooi presenteren op bijvoorbeeld een etagere? Wat denkt u van een kerstpakket met etagere van glas? Deze etagere heeft een luxe uitstraling en staat erg mooi op tafel tijdens de kerstdagen.

Niet op zoek naar glaswerk?

Heeft u al genoeg glaswerk in huis om te gebruiken tijdens de kerstborrel? Dat heeft Kerstpakketten idee genoeg andere alternatieven voor u! Indien u uw glaswerk al in huis heeft, raden wij u aan om een kijkje te nemen tussen de bier of wijn kerstpakketten. Of zijn uw collega's in dienst of actief in de technische branche en altijd bezig met de nieuwste gadgets? Wellicht is het gadget elektro kerstpakket dan iets voor uw bedrijf! In dit gadget kerstpakket zitten vele moderne, nieuwe producten.

Op zoek naar iets compleets anders? Geen probleem, Kerstpakketten idee heeft een ruim assortiment denk bijvoorbeeld aan gevarieerde handige artikelen als fondue-artikelen, een grill, een lantaarn of kommen voor in de keuken. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze collectie van kerstpakketten met fondue of onze collectie van bruikbare kommen. In de kerstpakketten met fondue vindt u alle benodigdheden om gezellig met vrienden of familie te fonduen. Een kerstpakket met kommen is zeer praktisch en heel handig om in de keuken te hebben. Benieuwd welke opties er verder nog allemaal zijn? U kunt op onze website eenvoudig filteren om zo tot uw ideale kerstpakket te komen.

Kerstpakketten op maat samenstellen

Sluit de inhoud van de glaswerk kerstpakketten niet helemaal aan bij de inhoud die u voor ogen heeft? Dan biedt kerstpakketten idee u de mogelijkheid om zelf uw glaswerk kerstpakket samen te stellen aan de hand van maatwerk. Op deze pagina kunt u het formulier zo concreet mogelijk invullen met de producten die u in uw glaswerk kerstpakket wilt hebben. Binnen een periode van drie dagen ontvangt u van ons een offerte met foto’s van het kerstpakket. Let op: maatwerk kerstpakketten zijn mogelijk vanaf een bestelling van minimaal 100 stuks.

het mooiste glaswerk en servies in uw glaswerk kerstpakketten

Meer informatie of advies?

Indien u vragen heeft over de samenstelling van de kerstpakketten dan zijn we u graag van dienst. U heeft de mogelijkheid om van maandag tot en met vrijdag contact op nemen met onze klantenservice. U kunt contact opnemen per telefoon of e-mail. Bovendien kunt u zeer snel met ze in contact komen door middel van onze chat.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Is het mogelijk om glaswerk kerstpakketten bij jullie te bestellen?

Ja, het is mogelijk om glaswerk kerstpakketten bij ons te bestellen. De kerstpakketten worden op een door u gekozen datum geleverd.

Waaruit bestaat een glaswerk kerstpakket?

Een glaswerk kerstpakket bestaat uit verschillende varianten van glaswerk. Denk hierbij aan glazen zoals bierglazen, wijnglazen, champagneglazen en meer. Bekijk ons assortiment voor meerdere glaswerk kerstpakketten met de beste combinatie voor u en uw collega's.

Is het mogelijk om achteraf te betalen?

Ja, bij Kerstpakketten idee heeft u de mogelijkheid om de factuur achteraf te betalen. Dit kan tot een maximale orderwaarde van €1000,- incl. BTW. Orders met een orderwaarde boven de €1000,- incl. BTW gaan middels een officiële bankgarantie.

Kan ik zelf een glaswerk kerstpakket samenstellen?

U heeft bij Kerstpakketten idee de mogelijkheid om zelf een glaswerk kerstpakket samen te stellen via maatwerk. Let op: hieraan hangt een minimale bestelling van 100 stuks.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op