Betaal na ontvangst
650m2 showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Eigen inpakcentrale
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren

Houten kistje kerstpakket

Het houten kistje kerstpakket wint snel aan populariteit als een uniek en duurzaam geschenk. Deze kerstpakketten bieden een originele manier om waardering te tonen aan collega's en relaties. Het gebruik van houten kistjes voegt niet alleen een rustieke charme toe, maar benadrukt ook het belang van duurzaamheid. Met een houten kistje kerstpakket geef je een praktisch, herbruikbaar cadeau dat een blijvende indruk achterlaat. Bekijk snel ons assortiment hieronder.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door gebruik te maken van de WKR-regeling. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Top 20 kerstpakketten
Klik in het hoofdmenu op "Top 20" en bekijk de meeste populaire kerstpakketten van 2024.
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Artikel: Houten kist
Sorteren op:

De filtering heeft helaas geen resultaten opgeleverd.

Klik hieronder op de knop om de zoektocht voort te zetten.

Bekijk alle kerstpakketten
Voorraad checker
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Houten kistje kerstpakketten vol lekkere borrelartikelen

Voordelen van een kerstpakket in een houten kist

Een houten kistje kerstpakket is de laatste jaren steeds populairder geworden als verpakkingsoptie voor kerstcadeaus. Deze trend is te danken aan de vele voordelen die houten kistjes bieden.

  • Duurzaamheid. Houten kistjes zijn gemaakt van natuurlijke materialen en gaan langer mee dan traditionele verpakkingen, wat ze een milieuvriendelijke keuze maakt.
  • Herbruikbaarheid. Na het uitpakken van het kerstpakket kunnen ze een nieuw leven krijgen als opslag voor huishoudelijke spullen, decoratieve elementen of zelfs als een stijlvolle plantenbak. Deze herbruikbaarheid zorgt ervoor dat de ontvanger langdurig plezier heeft van het houten kistje kerstpakket.
  • Decoratieve waarde. De rustieke en charmante uitstraling van houten kisten voegt een vleugje authenticiteit en stijl toe aan elk kerstpakket. Of ze nu op een plank in de woonkamer staan of als centerpiece op een feesttafel, houten kistjes trekken altijd de aandacht.
  • Praktisch. Ze bieden stevige bescherming voor de inhoud, waardoor de kans op beschadigingen tijdens transport vermindert. Dit maakt ze ideaal voor het verpakken van delicate of breekbare items. Al deze voordelen maken een houten kist kerstpakket een waardevolle en aantrekkelijke keuze voor zowel gever als ontvanger.

Inhoud van een houten kistje kerstpakket

Een houten kistje kerstpakket biedt de mogelijkheid om een gevarieerd en rijk gevuld cadeau te geven. De inhoud van deze pakketten kan sterk variëren, waardoor ze uniek en origineel zijn. Een goed gevuld kerstpakket bevat vaak een mix van eten, drinken en decoratieve items, waardoor er voor iedereen iets bijzonders te vinden is.

Eten is een essentieel onderdeel van elk kerstpakket. Denk aan ambachtelijke kazen, luxe chocolade, versgebakken koekjes en heerlijke snacks. Deze lekkernijen maken het pakket niet alleen lekker, maar ook feestelijk. Daarnaast kan het pakket gevuld worden met lekker drinken, zoals een goede fles wijn, speciaalbieren, of feestelijke alcoholvrije opties zoals sapjes en siropen.

Decoratieve items voegen een verrassend en praktisch element toe aan het houten kistje kerstpakket. Dit kunnen rustieke kaarsen, handgemaakte ornamenten of zelfs kleine planten zijn. Deze natuurlijke en ruwe items zorgen voor een warme en gezellige sfeer in huis.

Een gevarieerde en rijke inhoud is cruciaal om de ontvanger een complete ervaring te bieden. Het combineren van verschillende producten maakt het pakket niet alleen verrassend, maar ook praktisch en veelzijdig. Door een mix van eten, drinken en decoratie te kiezen, geef je een geschenk dat zowel in smaak als in functionaliteit voldoening biedt. Zo creëer je een houten kistje kerstpakket dat echt indruk maakt.

Personalisatie en maatwerkopties

Een van de grootste voordelen van een houten kistje kerstpakket is de mogelijkheid tot personalisatie en maatwerk. Bedrijven kunnen hun logo of een persoonlijke boodschap op de kistjes laten graveren, wat zorgt voor een blijvende indruk bij de ontvangers. Dit maakt het cadeau niet alleen uniek, maar ook authentiek en speciaal.

Vanaf 100 stuks kun je kiezen voor volledige maatwerkopties. Dit betekent dat je zelf de producten kunt kiezen die in de kistjes komen. Wil je een mix van lokale delicatessen, ambachtelijke producten of specifieke items die passen bij jouw bedrijfsimago? Het is allemaal mogelijk. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat het kerstpakket perfect aansluit bij de wensen en voorkeuren van zowel de gever als de ontvanger.

Maatwerk biedt ook de kans om een houten kistje kerstpakket aan te passen aan verschillende budgetten. Of je nu op zoek bent naar een luxe kerstpakket of iets meer bescheiden, de mogelijkheden zijn eindeloos. Deze op maat gemaakte pakketten laten zien dat je aandacht besteedt aan de details en geeft een persoonlijk tintje aan je geschenk. Zo zorg je ervoor dat je cadeau opvalt en gewaardeerd wordt, waardoor het een blijvende indruk achterlaat.

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

Houten kistjes zijn een duurzame en milieuvriendelijke keuze voor kerstpakketten. Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen, wat betekent dat ze biologisch afbreekbaar en hernieuwbaar zijn. In tegenstelling tot plastic of andere synthetische verpakkingen, hebben houten kistjes een veel kleinere ecologische voetafdruk.

Het gebruik van hout als materiaal is niet alleen duurzaam, maar ook ecologisch verantwoord. Hout is een hernieuwbare grondstof en als het op verantwoorde wijze wordt gewonnen, draagt het bij aan het behoud van bossen en de biodiversiteit. Door te kiezen voor houten kistjes, ondersteun je de circulaire economie en verminder je afval.

Daarnaast zijn houten kistjes herbruikbaar. Ze kunnen na gebruik een tweede leven krijgen als decoratieve opbergkisten, plantenbakken of zelfs als onderdeel van de interieurdecoratie. Deze herbruikbaarheid draagt bij aan de milieuvriendelijkheid van het product, omdat het de noodzaak voor wegwerpartikelen vermindert.

De ruwe en authentieke uitstraling van houten kistjes voegt ook een esthetische waarde toe aan het kerstpakket. Het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen straalt een gevoel van kwaliteit en verantwoordelijkheid uit. Dit maakt houten kistjes niet alleen een milieuvriendelijke keuze, maar ook een stijlvolle en authentieke optie voor kerstgeschenken.

Tips voor het hergebruiken van houten kistjes

Houten kistjes zijn niet alleen mooie verpakkingen voor kerstpakketten, maar ook zeer herbruikbaar en veelzijdig. Na de feestdagen kunnen deze kistjes verrassend praktisch en decoratief worden ingezet in huis of tuin. Gebruik een houten kistje bijvoorbeeld als opbergruimte voor kleine items zoals sleutels en post. In de keuken kunnen ze dienen als stijlvolle fruitkistjes of kruidenrekjes, wat een rustieke en natuurlijke uitstraling toevoegt aan je interieur.

In de tuin zijn houten kistjes perfect als plantenbakken, waarin je bloemen of kruiden kunt kweken. Hun authentieke charme maakt ze ook ideaal voor het creëren van sfeervolle buitenruimtes. Daarnaast kunnen de kistjes een blijvend cadeau worden door ze te personaliseren met verf of decoratieve elementen, waardoor ze een unieke en blijvende indruk achterlaten. Met hun veelzijdigheid en charme zijn houten kistjes een duurzame keuze die nog lang na de feestdagen van waarde zullen zijn.

Houten kistje kerstpakket met duurzaam en origineel kistje

Kies een houten kistje kerstpakket!

Een houten kistje kerstpakket biedt talloze voordelen: het is uniek, duurzaam en origineel. Deze kerstpakket kisten maken een blijvende indruk dankzij hun herbruikbaarheid en authentieke uitstraling. Kies dit jaar voor een houten kistje kerstpakket en geef een geschenk dat niet alleen sfeervol en praktisch is, maar ook een milieuvriendelijke keuze die langdurig gewaardeerd zal worden.

Vragen over onze kerstpakketten? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag met het kiezen en samenstellen van het kerstpakket dat aansluit bij de voorkeuren van jouw collega's.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Hoe is een houten kistje kerstpakket decoratie?

Houten kistjes kunnen gebuikt worden als decoratie als stijlvolle en rustieke elementen in huis of kantoor. Deze kistjes kunnen dienen als opbergoplossingen, plantenbakken of als onderdeel van een tafeldecoratie. Ze voegen een charmante en authentieke sfeer toe aan elke ruimte.

Hoe kan ik een houten kistje kerstpakket personaliseren?

Bij Kerstpakkettenidee bieden we diverse personalisatie mogelijkheden voor houten kistjes kerstpakketten. Je kunt kiezen voor het graveren van je bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap op de kistjes. Daarnaast kun je een kaartje toevoegen met een speciale groet. Personalisatie zorgt voor een uniek en blijvend geschenk dat indruk maakt op de ontvanger.

Hebben jullie ook andere soorten kerstpakketten?

Ja, we hebben een groot assortiment van meer dan 800 kerstpakketten. Naast houten kistjes hebben we nog veel andere leuke artikelen om uit te kiezen, zoals koelboxen, BBQs, en glaswerk.

Wanneer worden de kerstpakketten bezorgd?

De kerstpakketten worden op je bedrijfslocatie afgeleverd op een door jou gekozen bezorgdatum. Kies hier een bezorgdatum een aantal dagen voor de geplande uitreiking om rekening te houden met onvoorziene omstandigheden.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Bezig met laden Een moment geduld alstublieft...
Hallo! Als u assistentie nodig heeft, hoor ik het graag. Contact opnemen
Cookies en kerstpakkettenidee.nl Kerstpakkettenidee.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat onze website naar behoren werkt en om bezoeken nauwkeurig te analyseren. Bovendien bieden wij de optie om marketingcookies te accepteren. Deze cookies stellen ons in staat om uw online ervaring te verrijken en te personaliseren, bijvoorbeeld door relevante producten te tonen. Voor uitgebreide informatie leest u onze cookieverklaring. Indien u liever geen marketingcookies wilt laten plaatsen, dan kunt u deze hier weigeren. In dat geval plaatsen we alleen de essentiële functionele en analytische cookies. U heeft tevens de mogelijkheid om uw cookievoorkeuren op elk moment aan te passen via onze voorkeurenpagina. Accepteer cookies
Cookie