Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Kommen kerstpakketten assortiment

Wilt u uw collega een leuk servies cadeau doen tijdens de feestdagen? Dan is het kommen kerstpakket een aanrader voor u! Kommen komen zowel tijdens het diner als tijdens de borrel goed van pas. Bekijk dus snel het assortiment van de kommen kerstpakketten.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Artikel: Kommen
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
het nieuwste assortiment kommen kerstpakketten vind u nu online

Verschillende soorten en maten

Kommen zijn erg populair onder de Nederlanders. Het wordt tijdens de feestdagen vaak gebruikt om een voorgerecht in te serveren. Denk hierbij aan gerechten als soepen of salades. Kommen zijn er in alle soorten en maten. Ze worden ook vaak gebruikt om verschillende hapjes in te doen tijdens de typische Hollandse borrelavond. Hierbij moet u denken aan kleinere kommetjes om bijvoorbeeld nootjes of chips in te doen. Alle kerstpakketten met kommen zijn ook samengesteld met vele etenswaren. Zo komt u nooit iets tekort tijdens de feestdagen. De kommen kerstpakketten zijn rijkgevuld met eten en verschillende soorten wijnen.

Bent u opzoek naar anders soort servies dan kommen? Dan biedt Kerstpakketten idee u de mogelijk om ander soort servies in uw kerstpakket te kiezen, bijvoorbeeld schaaltjes.

Of bent u eigenlijk op zoek naar een kerstpakket met een totaal anders artikel, zoals bijvoorbeeld een windlicht? Kijk dan eens naar onze kerstpakketten met windlicht! De windlichten zorgen voor extra sfeer en zijn ideaal om buiten neer te zetten op een zomeravond.

Liever geen kommen in uw kerstpakket?

Kerstpakketten idee is rijk aan verschillende soorten kerstpakketten. U heeft de mogelijkheid om te kiezen tussen meer dan 800 verschillende kerstpakketten. Wilt u liever een kerstpakket zonder kommen? Dan zijn er voldoende andere keuzes op onze website. Wilt u bijvoorbeeld graag luxe handdoeken in het kerstpakket? Neemt u bijvoorbeeld eens een kijkje bij een handdoek kerstpakket. Dit kerstpakket is naast handdoeken ook gevuld met andere exclusieve wellness artikelen.

Het kan uiteraard ook dat u een graag een kerstpakket voor in de zomer heeft? Tip van onze redactie: ga dan eens naar onze collectie van kerstpakketten met koelbox om deze zomerse kerstpakketten te bekijken. De koelbox kerstpakketten zijn bijvoorbeeld ook zeer handig om te gebruiken tijdens een gezellige picknick, net als onze koeltas. In plaats van een koelbox kunt u ook kiezen voor onze koeltas. De koeltas is uitermate geschikt om drinken koud te houden en is perfect om mee te nemen tijdens een lange wandeling.

Wilt u bijvoorbeeld uw collega verassen met een kerstpakket waar u zich volledig mee kunt ontspannen? Dan heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een Rituals of Wellness kerstpakket. Heeft uw personeel liever een origineel kerstpakket met een nieuwjaarsgeschenk? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk bij Kerstpakketten idee.

Vind u niet uw juiste kerstpakket?

Wanneer u nog altijd niet uw ideale kerstpakket kunt vinden, heeft u bij een minimale afname van 100 stuks de mogelijkheid om zelf een kommen kerstpakket samen te stellen aan de hand van maatwerk. Zo kunt u uw voorkeuren doorgeven door middel van het formulier in te vullen op deze webpagina. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een van onze showrooms te bezoeken en op basis daarvan uw kerstpakket samen te stellen. Hieraan zit ook een minimale afzet van 100 stuks.

hapjes serveren in ideale kommetjes

Vragen of onduidelijkheden

Zijn er vragen of onduidelijkheden over de samenstelling van de kommen kerstpakketten? Schroom dan niet een neem direct contact op met onze klantenservice. Zij staan op werkdagen van 9:00 tot 17:00 voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en een goed advies te geven. U kunt contact opnemen per mail en telefoon. Bovendien kunt u via deze website zeer eenvoudig chatten met onze medewerkers.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Waaruit bestaan kommen kerstpakketten?

De kommen kerstpakketten bestaan uit kommen in verschillende soorten en maten. De kommen kerstpakketten zijn gecombineerd met heerlijke gerechten en hapjes in combinatie met een fles wijn.

Kan ik ook zelf een kommen kerstpakket samenstellen?

Ja, u kunt bij ons een kommen kerstpakket samenstellen. Dit kan bij een minimale afzet van 100 stuks via maatwerk. U ontvangt binnen 3 dagen de factuur inclusief foto’s van het kerstpakket.

Welke soorten cadeaus bieden jullie allemaal aan?

Kerstpakketten idee beschikt over een assortiment van meer dan 800 verschillende kerstpakketten en eindejaargeschenken. Hiernaast bieden wij in de shop ook nog diverse wijncadeaus aan en het unieke Keuzeconcept (zie voor beiden het hoofdmenu van de shop).

Is het mogelijk om achteraf te betalen?

Ja, u heeft bij Kerstpakketten idee de mogelijkheid om achteraf te betalen. Dit kan tot een maximale orderwaarde van €10.000,- incl. BTW. Orders met een orderwaarde boven de €10.000,- incl. BTW lopen middels een officiële bankgarantie. Neem contact op met onze klantenservice indien van toepassing.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op