Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Kommen kerstpakketten

Een prachtig gedekte tafel met stijlvol servies maakt elk diner, borrel, of kerstontbijt bijzonder. Daarom is het toevoegen van servies aan kerstpakketten, zoals kommen, een uitstekende keuze. Kerstpakketten met kommen zijn zowel functioneel en praktisch als mooi en feestelijk, waardoor ze een gewild kerstgeschenk zijn. Bekijk dus snel ons veelzijdige assortiment.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2024. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Artikel: Kommen
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
het nieuwste assortiment kommen kerstpakketten vind je nu online

Veelzijdigheid van kommen in kerstpakketten

Kommen zijn onmisbare elementen in elk huishouden, vooral tijdens de feestdagen wanneer diversiteit in gerechten centraal staat. In kerstpakketten met kommen zien we een brede variëteit aan soorten en maten, wat ze uiterst veelzijdig maakt. Kleine kommen zijn ideaal voor het serveren van dips, nootjes of sauzen, terwijl grotere exemplaren perfect zijn voor salades, pastagerechten of zelfs als onderdeel van een uitgebreide borrelplank. De middelgrote kerstpakket kommen lenen zich uitstekend voor soepen of stoofpotjes, essentieel voor een winterse maaltijd aan tafel.

Deze verscheidenheid zorgt ervoor dat een kerstpakket met kommen aansluit bij de uiteenlopende culinaire behoeften van de ontvanger. Het gebruik van verschillende maten en soorten kommen in één pakket benadrukt niet alleen de veelzijdigheid maar ook de functionaliteit, waardoor de ontvanger voor elke maaltijd het juiste servies bij de hand heeft. Bovendien, of het nu gaat om een informeel ontbijt met het gezin of een formeel diner met gasten, de juiste kommen dragen bij aan de esthetiek en functionaliteit van elke maaltijd, en versterken zo de feestelijke sfeer aan tafel.

Wat zit er in een kommen kerstpakket?

Een kerstpakket met kommen is veel meer dan alleen servies; het is een totaalpakket dat alles biedt om direct aan tafel te kunnen gaan. Typisch bevat zo’n pakket verschillende soorten kommen die variëren in grootte en design, geschikt voor elke gelegenheid. Deze zijn aangevuld met een selectie aan lekkere hapjes en drankjes, om je alle ingrediënten te geven voor een gezellige avond.

Beginnend met de basis, vinden we in het kerstpakket kleine kommen die perfect zijn voor het serveren van dips zoals hummus of tzatziki. Deze worden aangevuld met middelgrote kommen ideaal voor nootjes of olijven, en grote kommen die uitnodigen tot het serveren van chips of popcorn tijdens een gezellige filmavond. Elk van deze items versterkt de gebruiksmogelijkheden van de kommen, waardoor ze een centrale rol spelen in de huiskamer en keuken.

Naast deze hartige snacks omvat een kerstpakket met kommen vaak ook een selectie van drankjes. Denk aan flessen wijn die het diner complementeren, of speciaalbieren die perfect passen bij een ontspannen avond. Deze dranken zorgen niet alleen voor een feestelijke toon maar bieden ook een moment van genot die goed samengaat met de diverse snacks. Om het plaatje compleet te maken, bevatten veel van deze pakketten ook sauzen die de smaak van de geserveerde gerechten verrijken. Van exquise olijfolie tot ambachtelijke mosterd, deze toevoegingen zijn zorgvuldig geselecteerd om de ontvanger een gastronomische ervaring te bieden.

Gebruiksgelegenheden

De kommen uit de kerstpakketten zijn ontworpen om te schitteren bij diverse gelegenheden, van het dagelijkse gezinsontbijt tot speciale feestmomenten. Een van de meest geliefde momenten om deze kommen in te zetten is tijdens het kerstontbijt. Vul de grote kommen met vers fruit of yoghurt en gebruik kleinere exemplaren voor een assortiment van kerstontbijt broodjes, besmeerd met boter of jam. Dit niet alleen verhoogt de feestelijke sfeer van de ochtend, maar maakt ook van het ontbijt een speciale gelegenheid waarbij iedereen gezellig aan tafel zit.

Daarnaast zijn de kerstpakket kommen perfect voor gebruik tijdens een borrel. Een goed samengestelde borrelplank, rijk aan variëteit en smaak, verdient het om aangevuld te worden met kommen die gevuld zijn met dips, olijven, of zelfgemaakte tapenades. Serveer naast deze hartige snacks kleine kommen met nootjes of zoutjes, en plaats een grote kom in het midden voor chips of popcorn. Combineer dit met een paar glazen wijn, en je hebt een ideale setting voor een gezellige avond.

Deze veelzijdigheid maakt de kommen uit het kerstpakket uitermate geschikt voor elke soort bijeenkomst, of het nu een intiem familiediner is of een groot nieuwjaarsfeest. Door hun stijlvolle design en praktische bruikbaarheid zijn ze een onmisbaar element geworden voor het serveren en genieten van maaltijden en snacks tijdens de feestdagen en ver daarbuiten. Elk gebruik van deze kommen draagt bij aan de creatie van warme herinneringen en gezellige momenten rond de tafel.

Waarom kiezen voor een kommen kerstpakket?

Kerstpakketten met extra toegevoegde praktische artikelen worden steeds populairder. Dit is een kans voor werkgevers om naast eten ook meer blijvende cadeaus toe te voegen. Servies in kerstpakketten biedt een duurzame gift optie die elk jaar weer van pas komt. In tegenstelling tot seizoensgebonden of trendgevoelige cadeaus, blijft kwaliteitsservies tijdloos en kan het keer op keer gebruikt worden, ongeacht de gelegenheid. Het is niet alleen een nuttig geschenk dat bijdraagt aan de dagelijkse maaltijden van de ontvanger, maar het verhoogt ook de kwaliteit van die maaltijden door elegantie en comfort te bieden.

Bovendien gaat een kerstpakket met kommen vaak gepaard met een reeks overheerlijke etenswaren die de gebruikservaring verrijken. Denk hierbij aan luxe nootjes, ambachtelijke sauzen, of fijne chocolade, die allemaal bijdragen aan de feestelijke ervaring. De combinatie van functioneel en smaakvol maakt dit type kerstpakket een zorgvuldig samengestelde traktatie die zowel nuttig als plezierig is.

Andere leuke kerstpakketten

Voor andere kerstpakketten die een verrassend artikel bevatten dat het pakket net iets extra's geeft, kan je ook verder kijken in ons assortiment. Hieronder staan een paar leuke opties voor je op een rij:

  • Kerstpakketten met een windlicht: voor de perfecte sfeer tijdens je gezellige avond.
  • Een handdoek kerstpakket: de toevoeging van een handdoek en andere wellness artikelen geeft je medewerkers de kans zich lekker te ontspannen deze feestdagen.
  • Kerstpakketten met koelbox: deze zomerse pakketten zullen zeker een succes zijn, dus geef medewerkers een praktisch cadeau waar ze tijdens de zomer veel plezier van gaan hebben.
  • Koeltas kerstpakketten: dit is een goed alternatief voor de koelbox kerstpakketten. Een koeltas is extra makkelijk mee te nemen op al je leuke uitjes deze zomer.

Maatwerk en personalisatie

De mogelijkheid om een kerstpakket met kommen zelf samen te stellen of te personaliseren voegt een extra dimensie van betrokkenheid en persoonlijkheid toe aan het geschenk. Met onze optie voor maatwerk kan je vanaf een bestelling van 100 pakketten volledig zelf de inhoud samenstellen. Hiervoor kan je ook langskomen in onze showroom, waar je met persoonlijk advies van onze experts het perfecte kerstpakket voor jouw bedrijf kan uitkiezen. Ook bieden we de mogelijkheid om je kerstpakketten te personaliseren, bijvoorbeeld met een bedrijfslogo op een van de artikelen of met een kaartje.

hapjes serveren in ideale kommen uit je kerstpakket

Vragen

Heb je nog vragen over onze kerstpakketten met kommen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice voor persoonlijk advies. Bel 0495 84 32 42 maandag t/m vrijdag tussen 09:00 – 17:00, of mail service@kerstpakkettenidee.nl.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Waaruit bestaan kommen kerstpakketten?

De kommen kerstpakketten bestaan uit kommen in verschillende soorten en maten. De kommen kerstpakketten zijn gecombineerd met heerlijke gerechten en hapjes in combinatie met een fles wijn.

Kan ik ook zelf een kommen kerstpakket samenstellen?

Ja, u kunt bij ons een kommen kerstpakket samenstellen. Dit kan bij een minimale afzet van 100 stuks via maatwerk. U ontvangt binnen 3 dagen de factuur inclusief foto’s van het kerstpakket.

Welke soorten cadeaus bieden jullie allemaal aan?

Kerstpakketten idee beschikt over een assortiment van meer dan 800 verschillende kerstpakketten en eindejaargeschenken. Hiernaast bieden wij in de shop ook nog diverse wijncadeaus aan en het unieke Keuzeconcept (zie voor beiden het hoofdmenu van de shop).

Is het mogelijk om achteraf te betalen?

Ja, u heeft bij Kerstpakketten idee de mogelijkheid om achteraf te betalen. Dit kan tot een maximale orderwaarde van €10.000,- incl. BTW. Orders met een orderwaarde boven de €10.000,- incl. BTW lopen middels een officiële bankgarantie. Neem contact op met onze klantenservice indien van toepassing.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Bezig met laden Een moment geduld alstublieft...
Hallo! Als u assistentie nodig heeft, hoor ik het graag. Contact opnemen
Cookies en kerstpakkettenidee.nl Kerstpakkettenidee.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat onze website naar behoren werkt en om bezoeken nauwkeurig te analyseren. Bovendien bieden wij de optie om marketingcookies te accepteren. Deze cookies stellen ons in staat om uw online ervaring te verrijken en te personaliseren, bijvoorbeeld door relevante producten te tonen. Voor uitgebreide informatie leest u onze cookieverklaring. Indien u liever geen marketingcookies wilt laten plaatsen, dan kunt u deze hier weigeren. In dat geval plaatsen we alleen de essentiële functionele en analytische cookies. U heeft tevens de mogelijkheid om uw cookievoorkeuren op elk moment aan te passen via onze voorkeurenpagina. Accepteer cookies
Cookie