Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
genieten in de spa aan de hand van een kerstpakket met handdoeken

Waarom een handdoeken kerstpakket?

Aan de hand van een handdoeken kerstpakket geeft u uw collega de mogelijkheid om ultiem te ontspannen tijdens de feestdagen. Bovendien helpen de handdoek kerstpakketten bij de uiterlijke verzorging. Denk hierbij aan het afdrogen na het douchen en het wassen met een washandje. De samenstellingen van de handdoek kerstpakketten bestaan uit verschillende artikelen die van toepassing zijn bij het gebruik van de standaard handdoek. Naast de artikelen die u helpen bij de uiterlijke verzorging zijn de handdoek kerstpakketten erop gericht om uw collega’s te laten ontspannen. Toch liever iets ander, bekijk dan ook eens de fondue kerstpakketten collectie.

Samenstelling handdoek kerstpakketten

U heeft binnen Kerstpakketten idee verschillende samenstellingen van handdoek kerstpakketten. Zo zijn er kerstpakketten met soorten handdoeken die u thuis kunt gebruiken op de badkamer. Er zijn kerstpakketten met producten die u kunt gebruiken aan het zwembad of op het strand. En er zijn handdoek kerstpakketten gericht op het gebruik in de sauna. Ieder pakket heeft haar eigen samenstelling van producten. De handdoek kerstpakketten bestaan uit combinaties van de volgende producten:

- Handdoeken
- Washandjes
- Sauna handdoeken
- Douchelakens
- Strandlakens
- Badmatten
- Badjassen
- Slippers
- Verschillende zeepjes

Geen kerstpakket met handdoeken?

Kerstpakketten Idee is rijk aan goedgevulde kerstpakketten. Wilt u liever een ander geschenk dan een handdoek kerstpakket? Dan is er genoeg keuze voor u. Kijkt u bijvoorbeeld eens tussen onze andere artikel kerstpakketten. Denk aan een grill kerstpakket of leuke en bruikbare kerstpakketten met glaswerk. Zit hier geen gewenst thema tussen? Dan kunt u op onze website specifiek zoeken door middel van uw wensen te filteren.

Zelf u handdoeken kerstpakket samenstellen

Het kan natuurlijk voorkomen dat niet alle producten in de kerstpakketten naar wens zijn. Ook hiervoor heeft Kerstpakketten idee een oplossing. U kunt aan de hand van maatwerk zelf uw handdoek kerstpakket samenstellen. Dit doet u door in het hoofdmenu op het kopje maatwerk te klikken. Binnen drie werkdagen ontvangt u een mooi voorstel inclusief foto’s van het gewenste kerstpakket. Toch liever alles bekijken, klik dan door naar alle kerstpakketten van Kerstpakketten idee.

grootste assortiment handdoek kerstpakketten

Vragen of onduidelijkheden

Wij wensen u veel plezier tijdens het bekijken van ons ruime assortiment aan handdoek kerstpakketten. We zien uw bestelling graag tegemoet. Mochten er vragen zijn over onze kerstpakketten, aarzel dan niet en neem direct contact op met onze klantenservice. Zij beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u van een advies. Tip van onze adviseurs, bekijk de kerstpakketten met gadgets.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Is het mogelijk om handdoeken kerstpakketten bij jullie te bestellen?

Ja, u kunt bij ons handdoek kerstpakketten bestellen. De pakketten worden op een door u gewenste datum geleverd.

 

Waaruit bestaat een handdoeken kerstpakket?

Een handdoeken kerstpakket bestaat uit verschillende soorten handdoeken in combinatie met zeepjes. Bovendien zijn er badjassen, washandjes, slippers en/of meer aan de pakketten toegevoegd.

 

Is het mogelijk om achteraf te betalen?

Ja, u kunt bij ons achteraf betalen. Dit kan tot een maximale orderwaarde van  €10.000,- incl. BTW. Orders met een orderwaarde boven de €10.000,- incl. BTW verlopen middels een officiële bankgarantie.

Wat is de minimale afname aan kerstpakketten?

De minimale afzet bij Kerstpakketten idee is 5 stuks.

Financieël voordeel: lees meer Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op