Betaal na ontvangst
650m2 showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Eigen inpakcentrale
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren

Kerstpakket met kaarsen collectie

Een kerstpakket met kaarsen is het perfecte, unieke cadeau voor de feestdagen in 2024. Dit sfeervolle, originele geschenk zorgt voor warmte, gezelligheid en samenzijn. Of je nu kiest voor een luxe Rituals pakket of een traditioneel kerstpakket, kaarsen voegen altijd een vleugje extra sfeer toe aan de feestdagen en creëren het ultieme kerstgevoel. Bekijk ons ruime assortiment hieronder.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door gebruik te maken van de WKR-regeling. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Top 20 kerstpakketten
Klik in het hoofdmenu op "Top 20" en bekijk de meeste populaire kerstpakketten van 2024.
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Artikel: Kaarsen
Sorteren op:

De filtering heeft helaas geen resultaten opgeleverd.

Klik hieronder op de knop om de zoektocht voort te zetten.

Bekijk alle kerstpakketten
Voorraad checker
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Kerstpakketten met kaarsen, kaarshouder, plaid

Waarom kiezen voor een kerstpakket met kaarsen

Een kerstpakket met kaarsen biedt een perfecte combinatie van warmte en gezelligheid, vooral tijdens de feestdagen. Kaarslicht creëert een ontspannen sfeer die uitnodigt tot samenzijn met familie, vrienden en collega's. Het zachte, flakkerende licht van kaarsen maakt zelfs de meest eenvoudige momenten bijzonder, waardoor iedereen zich direct op zijn gemak voelt.

De warmte van kaarslicht brengt niet alleen fysieke warmte, maar roept ook nostalgie en herinneringen op aan knusse avonden. Een kerstpakket met kaarsen is een veelzijdig cadeau dat zowel decoratief als praktisch is. De verschillende soorten kaarsen, van geurkaarsen tot dinerkaarsen en theelichtjes, brengen sfeer in elke kamer en vormen prachtige accenten op tafel of in een gezellig hoekje.

Naast de kaarsen zelf bevatten veel kerstpakketten andere artikelen die het cadeau compleet maken. Denk aan kaarsenhouders, kandelaars en geurartikelen die de ervaring nog verder verrijken. Of je nu kiest voor kaarsen in klassieke, moderne of unieke stijlen, er is altijd een passend kerstpakket te vinden. Een kerstpakket met kaarsen en andere artikelen zorgt voor een persoonlijke touch en laat zien dat je waarde hecht aan warmte, gezelligheid en samenzijn, precies waar de feestdagen om draaien.

Soorten kerstpakketten met kaarsen

Kaarsen kerstpakketten zijn rijk gevuld met allerlei soorten kaarsen en accessoires, waardoor ze een veelzijdig cadeau zijn. Hierin vind je vaak dinerkaarsen, geurkaarsen en theelichtjes. Deze brengen warmte en gezelligheid naar elke ruimte.

  • Dinerkaarsen zijn elegant en ideaal voor een stijlvol diner of speciale gelegenheid. Met hun lange en slanke vorm passen ze perfect in elke kandelaar, waardoor een eenvoudige eettafel een decoratieve uitstraling krijgt. Hun lange brandtijd zorgt voor urenlang kaarslicht tijdens gezellige avonden.
  • Theelichtjes zijn klein, maar krachtig als sfeermakers. Ze passen bij vrijwel elk interieur en kunnen in groepjes worden neergezet of afzonderlijk als accentverlichting. Theelichtjes zijn ook handig voor gebruik in specifieke kaarshouders of lantaarns. Hun zachte, flakkerende licht zorgt voor een ontspannen sfeer, ideaal voor welzijn en ontspanning.
  • Geurkaarsen brengen niet alleen licht, maar ook heerlijke geuren in huis. Van warme vanille tot frisse eucalyptus, geurkaarsen voegen een extra dimensie toe aan elke ruimte. Een kerstpakket met kaarsen gevuld met geurvariaties biedt een extra bijzondere ervaring die bijdraagt aan een ontspannen en gezellige sfeer.

Naast kaarsen zelf, vind je in kaarsen kerstpakketten vaak accessoires zoals kandelaars en kaarshouders. Kandelaars zijn verkrijgbaar in talloze stijlen, van klassiek tot modern, en dienen als prachtige decoratieve elementen. Ze zijn veelzijdig en passen in elk interieur, ongeacht de stijl. Kaarshouders zorgen voor extra veiligheid bij het branden van kaarsen en voegen een stijlvolle touch toe aan tafels en vensterbanken.

Kaarsen kerstpakketten en kaarsen cadeaupakketten bieden veel variatie in vormen, maten en kleuren, zodat er altijd iets is dat bij de smaak en het interieur van de ontvanger past. Of het nu gaat om dinerkaarsen of theelichtjes, dit cadeau zorgt voor uren ontspanning en welzijn dankzij het decoratieve kaarslicht dat elke ruimte verlicht.

Geurkaarsen kerstpakket

Geurkaarsen brengen een unieke en ontspannen sfeer in huis, waarbij ze dankzij hun heerlijke geuren zorgen voor welzijn en ontspanning. In een kerstpakket met kaarsen vind je vaak deze geurkaarsen, elk met hun eigen specifieke geurprofiel om een sfeer van rust en relaxen te creëren.

  • Kersenbloesem staat bekend om zijn zoete en delicate geur. Deze geur roept een beeld op van een lentebloesem en verfrist elke ruimte. Perfect voor het begin van een nieuwe dag of voor een gezellige middag met vrienden.
  • Rozemarijn heeft een frisse, kruidige geur die energie geeft en je zintuigen op scherp zet. Deze geur is ideaal wanneer je een ontspannen, maar toch revitaliserende sfeer wilt creëren.
  • Eucalyptus staat bekend om zijn zuiverende eigenschappen. De frisse en scherpe geur helpt je om helderheid en focus te behouden. Een geurkaars met eucalyptus is ideaal tijdens een rustige avond na een lange dag.
  • Vanille is een van de meest geliefde geuren dankzij zijn warme en rustgevende karakter. Het geeft een gevoel van veiligheid en comfort, en past perfect bij samenzijn op koude winteravonden.

Of je nu kiest voor de zoete kersenbloesem, kruidige rozemarijn, verfrissende eucalyptus of warme vanille, de zorgvuldig geselecteerde geuren helpen om elke ruimte om te toveren in een oase van rust. Hierdoor zijn geurkaarsen een essentieel onderdeel van elk kaarsen kerstpakket en een gewaardeerd cadeau voor vrienden, familie en collega's.

Origineel cadeau voor vrouwen

Een kaarsen kerstpakket is een origineel cadeau voor vrouwen, vooral wanneer het Rituals kaarsen bevat. Deze luxe kaarsen staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en unieke geuren, waardoor ze perfect zijn om jezelf of anderen mee te verwennen. Een kerstpakket met kaarsen van Rituals brengt een vleugje luxe en biedt je medewerkers een moment van ontspanning in hun drukke leven. Rituals kaarsen worden gemaakt van de beste ingrediënten en zorgvuldig geselecteerde geuren, zoals kersenbloesem en vanille, waardoor elk moment dat je de kaars aansteekt een ervaring van welzijn en waardering wordt. De prachtige verpakking en presentatie maken het geheel nog aantrekkelijker als geschenk.

In een kerstpakket met kaarsen wordt kwaliteit en verwennerij centraal gesteld. Naast de luxe kaarsen worden vaak andere kleine artikelen toegevoegd om de ervaring compleet te maken, zoals geurige thee, verzorgingsproducten of warme sokken. Zo krijgt de ontvanger een moment om zich helemaal op zichzelf te richten. Een kerstpakketje met kaarsen is ideaal om een vrouw te verrassen met een attent, origineel cadeau dat waarde en aandacht toont. Door de focus op kwaliteit en persoonlijke verwennerij zal dit kerstpakket met kaarsen haar zeker een glimlach bezorgen en helpen om een moment van ontspanning en zelfzorg te vinden tijdens de feestdagen.

Extra's in een kerstpakket met kaarsen

Kerstpakketten met kaarsen bieden vaak meer dan alleen sfeervolle verlichting. Ze bevatten vaak extra artikelen die zorgen voor ontspanning en verwennerij. Denk bijvoorbeeld aan zachte dekens waarin je jezelf kunt wikkelen op koude winteravonden, of warme, comfortabele sokken die je heerlijk verwarmd houden terwijl je met een goed boek ontspant bij het zachte kaarslicht.

Bonbons en andere lekkernijen vullen het pakket verder aan en maken het nog aangenamer. Ze vormen de perfecte aanvulling op een ontspannen avond thuis, waarbij je geniet van de heerlijke sfeer en warmte die het kerstpakket met kaarsen biedt.

De verpakking van een kerstpakket met kaarsen is ook zorgvuldig ontworpen, waardoor het cadeau nog uitnodigender wordt. Het straalt direct sfeer en warmte uit, waardoor het extra leuk is om te geven en ontvangen. Door de combinatie van ontspannende aanvullende artikelen en persoonlijke details, zorgt een kerstpakket met kaarsen en andere artikelen voor een perfect cadeau dat iedereen kan waarderen.

Maatwerk kerstpakketten

Bij kerstpakketten met kaarsen zijn er tal van mogelijkheden voor maatwerk, vanaf 100 pakketten. Dit stelt je in staat om de producten in je kerstpakket met kaarsen volledig af te stemmen op de smaak en wensen van jouw team of klanten. Ook een logo of kaartje toevoegen zorgt voor een persoonlijk tintje, waarmee je waardering toont en het cadeau echt uniek maakt.

De combinatie van kaarsen en aanvullende artikelen maakt deze maatwerk kerstpakketten veelzijdig, zodat iedereen er plezier aan beleeft. Een zorgvuldig samengesteld kaarsen kerstpakket met maatwerk zorgt voor een moment van ontspanning, warmte en waardering tijdens de feestdagen.

Kerstpakket met kaarsen voor een gezellige, sfeervolle avond

Kies voor kaarsen!

Een kerstpakket met kaarsen biedt het ultieme geschenk dat warmte, ontspanning en gezelligheid brengt tijdens de feestdagen. Het kaarslicht creëert een sfeervolle omgeving die uitnodigt tot samenzijn met familie, vrienden of collega's. De pakketten zijn origineel en van hoge kwaliteit, waardoor ze een unieke beleving van waardering en samenzijn geven.

Naast kaarsen vind je aanvullende artikelen die zorgen voor verwennerij en ontspanning, zoals dekens en bonbons. Wil je maatwerk kerstpakketten met kaarsen die perfect aansluiten bij jouw team of klanten? Neem contact op met onze klantenservice voor persoonlijk advies en stel een uniek kerstpakket samen waarmee je dit jaar echt indruk maakt.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Waarom kiezen voor een kerstpakket met kaarsen?

Een kerstpakket met kaarsen is een ideale keuze omdat het een unieke en warme sfeer biedt die perfect past bij de gezelligheid van de feestdagen. Kaarsen voegen een element van rust en contemplatie toe aan elke omgeving, waardoor ze ideaal zijn om te ontspannen tijdens de vaak hectische kerstperiode. Daarnaast zijn kaarsen veelzijdig en geliefd door velen, wat ze een veilige en gewaardeerde keuze maakt voor een kerstgeschenk.

Kan ik mijn kerstpakket met kaarsen personaliseren?

Ja, je kunt je kerstpakket met kaarsen zeker personaliseren. We bieden de mogelijkheid om het pakket aan te passen vanaf 100 stuks. Voeg bijvoorbeeld een logo, persoonlijke boodschap of kaartje toe, wat het een perfect geschenk maakt voor werknemers, klanten of partners. Personalisatie maakt het geschenk niet alleen uniek, maar verhoogt ook het gevoel van waardering en verbondenheid.

Hebben jullie ook andere soorten kerstpakketten?

Zeker, naast kerstpakketten met kaarsen bieden wij een breed scala aan thema's en samenstellingen. Of je nu op zoek bent naar luxe kerstpakketten, pakketten met voedsel en dranken, of pakketten gericht op wellness en ontspanning, wij hebben opties voor elke smaak en budget.

Kan ik achteraf betalen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om achteraf te betalen. Deze optie is beschikbaar voor bedrijven en kan worden geregeld tijdens het bestelproces. Het biedt extra flexibiliteit en gemak, zodat je zonder zorgen de perfecte kerstpakketten kunt bestellen en later betalen. Let wel op de voorwaarden die hieraan verbonden zijn om zeker te zijn dat alles soepel verloopt.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Bezig met laden Een moment geduld alstublieft...
Hallo! Als u assistentie nodig heeft, hoor ik het graag. Contact opnemen
Cookies en kerstpakkettenidee.nl Kerstpakkettenidee.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat onze website naar behoren werkt en om bezoeken nauwkeurig te analyseren. Bovendien bieden wij de optie om marketingcookies te accepteren. Deze cookies stellen ons in staat om uw online ervaring te verrijken en te personaliseren, bijvoorbeeld door relevante producten te tonen. Voor uitgebreide informatie leest u onze cookieverklaring. Indien u liever geen marketingcookies wilt laten plaatsen, dan kunt u deze hier weigeren. In dat geval plaatsen we alleen de essentiële functionele en analytische cookies. U heeft tevens de mogelijkheid om uw cookievoorkeuren op elk moment aan te passen via onze voorkeurenpagina. Accepteer cookies
Cookie