Betaal na ontvangst
650m2 showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Eigen inpakcentrale
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren

Kerstpakket met houten plank

Kerstpakketten zijn populairder dan ooit en bieden een geweldige manier om waardering te tonen aan je collega's. Een kerstpakket met houten plank voegt een extra vleugje elegantie toe aan de lekkernijen uit een traditioneel kerstpakket. Deze prachtige houten planken zijn niet alleen stijlvol, maar ook praktisch en multifunctioneel. Ontdek de charme van een kerstpakket met houten plank hieronder en verras je collega's en relaties.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door gebruik te maken van de WKR-regeling. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Top 20 kerstpakketten
Klik in het hoofdmenu op "Top 20" en bekijk de meeste populaire kerstpakketten van 2024.
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Artikel: Houten plank
Sorteren op:

De filtering heeft helaas geen resultaten opgeleverd.

Klik hieronder op de knop om de zoektocht voort te zetten.

Bekijk alle kerstpakketten
Voorraad checker
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Kerstpakketten met houten plank voor een gezellige borrelavond

Waarom kiezen voor een kerstpakket met houten plank?

Een kerstpakket met houten plank biedt tal van voordelen als kerstgeschenk. Ten eerste is een houten plank een stijlvol en elegant item dat direct opvalt. Het natuurlijke materiaal en de mooie afwerking maken het een prachtig geschenk dat je met trots kunt geven. Bovendien is een houten plank multifunctioneel. Of je het nu gebruikt als serveerplank tijdens borrels, als kaasplank voor feestelijke avonden, of als snijplank in de keuken, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Een kerstpakket met houten plank straalt blijvende waarde uit. In tegenstelling tot etenswaren die vaak snel vergeten worden, zal een houten plank jarenlang dienstdoen. Het is een blijvend geschenk dat steeds weer herinneringen oproept aan dat leuke kerstpakket. Daarnaast is de plank ideaal voor allerlei gelegenheden, van informele bijeenkomsten tot chique diners.

De veelzijdigheid van een kerstpakket met houten plank maakt het ook geschikt voor diverse ontvangers. Of het nu gaat om collega's, klanten of zakenpartners, iedereen kan genieten van de functionaliteit en schoonheid van dit geschenk. Kortom, een kerstpakket met houten plank is de perfecte combinatie van stijl, duurzaamheid en bruikbaarheid.

Verschillende typen houten plank kerstpakketten

Er zijn diverse soorten van een kerstpakket met houten plank die variëren in stijl en thema. Een populaire keuze is het kerstpakket kaasplank, ideaal voor kaasliefhebbers. Dit pakket bevat verschillende soorten kazen, bijpassende dips en toastjes, en natuurlijk een stijlvolle houten serveerplank om alles mooi te presenteren. Het is een geweldige manier om feestelijke avonden extra speciaal te maken.

Een andere favoriet is het tapas kerstpakket. Dit pakket biedt een heerlijke selectie van hapjes zoals olijven, tapenades, fijne vleeswaren en kleine snackjes. Met de bijgeleverde houten plank kun je een prachtige tapasplank creëren die perfect is voor gezellige borrels met vrienden en familie.

Een kerstpakket met houten plank komt in verschillende stijlen, van rustiek en natuurlijk tot modern en strak. Dit maakt het mogelijk om een pakket te kiezen dat precies past bij de smaak van de ontvanger. Of je nu een klassieke uitstraling wilt of juist een trendy en eigentijdse look, er is altijd een kerstpakket met houten plank dat bij je past.

Deze variaties bieden volop inspiratie om een uniek en persoonlijk kerstgeschenk samen te stellen. Het maakt niet uit welk thema je kiest, de houten plank voegt altijd een extra touch van elegantie en functionaliteit toe.

Populaire inhoud van houten plank kerstpakketten

Een kerstpakket met houten plank is gevuld met een verscheidenheid aan producten die bijdragen aan gezelligheid en kwaliteit.

  • Hapjes: Hapjes zoals olijven, noten en gedroogd fruit zijn perfecte toevoegingen aan elk kerstpakket. Ze zijn niet alleen lekker, maar ook gezond en eenvoudig te delen tijdens een borrel. Deze snackjes zorgen voor een goede balans tussen zoet en hartig, wat elke plank aantrekkelijk en gevarieerd maakt.
  • Dips: Een assortiment van dips, zoals hummus, aioli en pestospreads, biedt een heerlijke begeleiding voor de hapjes en toastjes. Deze dips voegen rijke smaken toe die variëren van romig en pittig tot fris en kruidig. Ze zijn ideaal om te combineren met verschillende snacks en geven een extra dimensie aan de borrelervaring.
  • Kaas: Verschillende soorten kaas, zoals romige brie, pittige blauwe kaas en gerijpte cheddar, maken de houten serveerplank compleet. Deze kazen bieden een scala aan smaken en texturen die perfect samengaan met de overige producten in het kerstpakket. Ze zijn een onmisbaar onderdeel voor een smaakvolle en luxe borrel.
  • Toastjes: Toastjes en crackers zijn ideale dragers voor de dips en kazen. Ze voegen een knapperige textuur toe aan de plank en zijn veelzijdig in gebruik. Of je nu kiest voor neutrale crackers of toastjes met kruiden, ze zorgen voor een stevige basis voor de overige lekkernijen.
  • Bier en wijn: Een selectie van ambachtelijke bieren en fijne wijnen voegt extra plezier toe aan het kerstpakket. Deze dranken complementeren de hapjes en kazen perfect, en zorgen voor een complete en gebalanceerde borrelervaring. Ze maken het pakket extra speciaal en feestelijk.
  • Vleeswaren: Tapas en andere borrelhapjes zoals chorizo, salami en fijne ham voegen een hartige smaak toe die goed samengaat met de andere ingrediënten. Deze vleeswaren zijn ideaal voor een uitgebreide borrelplank en bieden een heerlijke aanvulling die iedereen zal waarderen.

De hoogwaardige producten in deze pakketten staan garant voor kwaliteit en heerlijkheid. Elk item is zorgvuldig gekozen om bij te dragen aan de perfecte borrelervaring. Of je nu een kerstpakket met borrelplank kiest of een uitgebreid tapas kerstpakket, een kerstpakket met houten plank zorgt altijd voor een stijlvolle en smakelijke traktatie.

Maatwerk en personalisatie opties

Een van de grootste voordelen van onze kerstpakketten is de mogelijkheid tot maatwerk en personalisatie vanaf 100 stuks. Bedrijven kunnen hun kerstpakketten samenstellen door producten te kiezen die perfect passen bij de smaak en voorkeuren van hun medewerkers of klanten. Of je nu luxe snacks, verfijnde wijnen of exclusieve kazen wilt toevoegen, de opties zijn eindeloos. Deze maatwerk mogelijkheden zorgen ervoor dat elk pakket uniek is en speciaal samengesteld voor de ontvanger.

Daarnaast biedt Kerstpakketten Idee de optie om je bedrijfslogo en naam toe te voegen aan de kerstpakketten. Dit maakt de geschenken niet alleen persoonlijker, maar ook een waardevol relatiegeschenk dat je merk op een stijlvolle manier promoot. Een gepersonaliseerd kerstpakket met houten plank straalt kwaliteit en aandacht voor detail uit, wat zeer gewaardeerd zal worden door de ontvangers.

Het proces van personalisatie is eenvoudig en flexibel. Je kunt zelf de samenstelling van het kerstpakket bepalen, van de inhoud tot de verpakking. Hiervoor kan je ons maatwerk formulier invullen of een afspraak maken om langs te komen in onze showroom. Dit zorgt ervoor dat je een kerstpakket met houten plank kunt creëren dat precies aansluit bij de boodschap die je wilt overbrengen en de waardering die je wilt tonen. Laat je inspireren door de mogelijkheden en stel een kerstpakket samen dat perfect past bij jouw wensen.

Inspiratie voor gebruik van een kerstpakket met houten plank

Een houten plank kerstpakket biedt eindeloze mogelijkheden voor kerstborrels en feestjes. De houten serveerplank kan worden gebruikt om een stijlvolle borrelplank te presenteren, gevuld met heerlijke hapjes en snacks. Dit maakt het gemakkelijk om tijdens de feestdagen een gezellige en sfeervolle borrel te organiseren.

Naast het serveren van hapjes is de houten plank multifunctioneel. Gebruik de plank als kaasplank tijdens een wijnavond, als snijplank in de keuken, of zelfs als decoratief element op de eettafel. De veelzijdigheid van de houten plank maakt het een praktisch en inspirerend geschenk dat in elke situatie van pas komt.

Voor kerstborrels is de houten plank ideaal om verschillende hapjes te serveren, zoals toastjes met dips, fijne vleeswaren, en kazen. Dit zorgt voor een gezellige sfeer waar iedereen van kan genieten. Voeg een paar kaarsen en sfeerverlichting toe, en je hebt de perfecte setting voor een geslaagde kerstborrel.

Deze houten serveerplank is niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle toevoeging aan elk interieur. Of het nu wordt gebruikt tijdens een feest of dagelijks in de keuken, de plank biedt kwaliteit en inspiratie. Het is een geschenk dat lang meegaat en steeds opnieuw voor gezelligheid zorgt.

Kerstpakket met houten plank en hapjes

Meer informatie?

Een kerstpakket met houten plank biedt een stijlvolle en veelzijdige manier om je kerstpakket dit jaar extra bijzonder te maken. Ze combineren functionaliteit met elegantie en laten een blijvende indruk achter. Neem contact op met onze klantenservice voor antwoord op al je vragen en voor meer informatie over maatwerk en personalisatie om jouw unieke kerstpakketten samen te stellen.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Wat is een leuk kerstpakket met houten plank?

Een leuk kerstpakket met houten plank bevat een mix van heerlijke producten zoals kazen, dips, toastjes en een goede fles wijn of bier. De houten plank zelf is een stijlvol en praktisch element dat goed van pas komt bij borrels en feestjes. Deze pakketten zijn ideaal voor iedereen die van lekker eten en gezelligheid houdt.

Waarom kiezen voor een kerstpakket met houten plank?

Een kerstpakket met houten plank is een uitstekende keuze omdat het een blijvend en multifunctioneel cadeau is. Het straalt kwaliteit en stijl uit, en kan op vele manieren worden gebruikt – van serveerplank tot snijplank. Dit maakt het een waardevol relatiegeschenk dat de ontvanger nog lang zal gebruiken en waarderen.

Hoe kan ik mijn kerstpakket personaliseren?

Het personaliseren van je kerstpakket is eenvoudig en biedt vele mogelijkheden. Je kunt kiezen welke producten je wilt toevoegen om het pakket af te stemmen op de smaak en voorkeuren van de ontvanger. Bovendien kun je je bedrijfslogo en naam op de verpakking laten drukken, wat het pakket een persoonlijke en professionele touch geeft. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en een uniek kerstpakket samen te stellen.

Kan ik achteraf betalen?

Ja, bij Kerstpakketten idee is het mogelijk om achteraf te betalen bij bestellingen tot 10.000 euro inclusief btw. Het is in overleg met onze klantenservice soms ook mogelijk om bestellingen boven dit bedrag achteraf te betalen met een bankgarantie.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Bezig met laden Een moment geduld alstublieft...
Hallo! Als u assistentie nodig heeft, hoor ik het graag. Contact opnemen
Cookies en kerstpakkettenidee.nl Kerstpakkettenidee.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat onze website naar behoren werkt en om bezoeken nauwkeurig te analyseren. Bovendien bieden wij de optie om marketingcookies te accepteren. Deze cookies stellen ons in staat om uw online ervaring te verrijken en te personaliseren, bijvoorbeeld door relevante producten te tonen. Voor uitgebreide informatie leest u onze cookieverklaring. Indien u liever geen marketingcookies wilt laten plaatsen, dan kunt u deze hier weigeren. In dat geval plaatsen we alleen de essentiële functionele en analytische cookies. U heeft tevens de mogelijkheid om uw cookievoorkeuren op elk moment aan te passen via onze voorkeurenpagina. Accepteer cookies
Cookie