Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Artikel: Manden
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9,1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Gratis bonuscadeau
Gratis kadootje voor de besteller
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Overzicht van de mooiste kerstpakketten met mand

Kerstpakketten met manden

De tijd is weer aangebroken om uw medewerkers te verrassen met een leuk kerstpakket. Het blijft een lastige taak elk jaar weer een uniek cadeau te vinden, maar bij ons moet dat zeker lukken! Wij van Kerstpakketten idee hebben meer dan 800 kerstpakketten in ons aanbod, waaronder de kerstpakketten met mand. 'Een mand, wat moet ik daar nou mee?' We snappen de reactie, maar haak nog niet af! Manden zijn veel handiger dan u misschien denkt en dus ook zeer geschikt als kerstgeschenk. We garanderen u dat de kerstpakketten met mand uw collega's tevreden zullen stellen. Lees met ons mee en ontdek waarom.

Redenen om een kerstpakket met mand te kiezen

Manden bestaan al eeuwenlang en dat is niet voor niks. Allereerst zijn ze erg handig om spullen in op te bergen. Denk bijvoorbeeld aan houtblokken die tijdens de koude kerst aangestoken worden in de openhaard om een lekkere warme sfeer te creëren in de woonkamer. Het kerstpakket met mand bevat manden die groot genoeg zijn om deze houtblokken op te bergen! Of wat dacht u van het speelgoed dat de kinderen als cadeau krijgen tijdens de kerst? Deze passen perfect in een soortgelijke rieten mand. De kerstpakketten bevatten daarbij ook allerlei snacks en drankjes die weer veilig opgeslagen kunnen worden. Doet u regelmatig boodschappen? Neem dan een houten mand mee! Hiermee voorkomt u overbodig plastic gebruik en kosten. Zo draagt een kerstpakket met mand ook weer een steentje bij aan het milieu. En het mag misschien wel koud zijn in de winter, maar als het weer warmer wordt zal een mand ideaal zijn bij een picknick! We kunnen nog veel meer voorbeelden opnoemen, maar het is onderhand wel duidelijk hoe handig een kerstpakket met mand kan zijn.

Doe uw collega's dus een plezier en geef ze dit kerstpakket cadeau. Dit kunt u doen door een bestelling te plaatsen (wat trouwens heel makkelijk gaat). Selecteer uw favoriete kerstpakket met mand, wijzig het aantal stuks en druk op de opvallende bestelknop. Wanneer wij uw bestelling in orde ontvangen, gaan onze medewerkers razendsnel aan de slag om uw kerstpakketten samen te stellen. Zo kunnen wij garanderen dat uw order tijdig geleverd zal worden. Naast het artikel mand, hebben we ook mooie kerstpakketten die een sfeervolle lantaarn of koelbox bevatten.

Liever een eigen kerstpakket samenstellen?

Mocht ons aanbod van kerstpakketten met mand niet aan al uw wensen voldoen, dan kunt u een maatwerk kerstpakket overwegen. Dit kerstpakket kunt u bij een orderaantal van minimaal 100 stuks bestellen en zal volledig op basis van uw voorkeuren samengesteld worden. Het bestellen van een maatwerk kerstpakket is, net zoals bij de standaard kerstpakketten met mand, zeer eenvoudig. U laat uw voorkeuren aan ons weten - bijvoorbeeld een koeltas kerstpakket of leuke kerstpakketten met kommen - en de stylisten gaan direct aan de slag met het creëren van verschillende unieke kerstpakketten met mand. Na een paar dagen ontvangt u de vrijblijvende offerte en een aantal foto's van de kerstpakketten. Samen met u gaan we er iets moois van maken, dat beloven we.

Leuk en origineel kerstpakket met rieten mand

Onze contactgegevens

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over de kerstpakketten met mand? Schroom dan niet om ons te bellen op +31 (0)495 - 84 32 42. Stuurt u liever een e-mail? Dan kan dit naar service@kerstpakkettenidee.nl. Wij zijn maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 bereikbaar. Tot snel!

Financieël voordeel: lees meer Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op