Betaal na ontvangst
650m2 showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Eigen inpakcentrale
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren

Rugzak kerstpakketten assortiment

Ben je op zoek naar een origineel kerstgeschenk voor je medewerkers? Overweeg dan een rugzak kerstpakket. Bij Kerstpakketten idee bieden we een breed scala aan kerstpakketten, waaronder het populaire rugzak kerstpakket. Onze pakketten zijn zorgvuldig samengesteld om zowel stijl als functionaliteit te bieden, waardoor ze een geliefd cadeau zijn tijdens de feestdagen.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door gebruik te maken van de WKR-regeling. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Top 20 kerstpakketten
Klik in het hoofdmenu op "Top 20" en bekijk de meeste populaire kerstpakketten van 2024.
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Artikel: Rugzak
Voorraad checker
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Een kerst rugzak pakket om direct de wereld te verkennen

Waarom kiezen voor een rugzak kerstpakket?

Een rugzak kerstpakket is niet alleen een origineel kerstpakket, maar ook een uiterst praktisch geschenk. Waarom zou je kiezen voor een rugzak kerstpakket? Het antwoord is eenvoudig: het combineert veelzijdigheid met functionaliteit. Of je collega’s nu van nieuwe avonturen houden of gewoon een handige tas voor dagelijks gebruik willen, een rugzak past altijd.

Denk aan de mogelijkheden: van wandelrugzakken voor de actieve medewerker tot stijlvolle tassen voor dagelijks gebruik. De rugzakken in onze kerstpakketten zijn van hoge kwaliteit en bieden veel ruimte voor alledaagse benodigdheden. Daarnaast kunnen onze rugzak kerstpakketten eenvoudig worden aangepast aan jouw wensen. Wil je een Kerstpakket Backpack gevuld met handige accessoires voor op reis? Of liever een kerstpakket met dekens voor de koude winterdagen? Alles is mogelijk.

Een rugzak kerstpakket is geschikt voor iedereen en biedt een praktische oplossing die verder gaat dan traditionele kerstgeschenken. Het is een cadeau dat collega's echt zullen waarderen en gebruiken, of het nu gaat om een stevige wandelrugzak voor weekendtrips of een compacte tas voor dagelijks gebruik. Maak dit jaar het verschil met een kerstgeschenk dat veelzijdigheid en kwaliteit combineert. Kies voor een rugzak kerstpakket en laat je collega's genieten van een cadeau dat hun dagelijks leven verrijkt.

Kies voor een hoge waardering en ga zeker voor een kerstpakket van Kerstpakketten idee.

Wat zit er in een rugzak kerstpakket?

Wat zit er in een rugzak kerstpakket? Elk rugzak kerstpakket is uniek en biedt een scala aan handige en leuke items. Een rugzak kerstpakket bevat vaak een mix van praktische en verrassende geschenken die jouw collega's zullen waarderen. Denk aan een hoogwaardige Kerstpakket Backpack of een stijlvolle Kerstpakket Nörlander rugzak gevuld met diverse producten.

Bij het kerstpakketten samenstellen kun je kiezen voor een origineel kerstpakket dat precies aansluit bij de voorkeuren van je team. Wil je bijvoorbeeld een kerstpakket met luxe snacks en drankjes? Of misschien een tas gevuld met handige gadgets en kantoorbenodigdheden? Alles is mogelijk!

Een traditioneel kerstpakket bevat vaak een combinatie van eten en drinken, zoals luxe chocolaatjes, ambachtelijke koekjes, speciale theesoorten, en misschien een fles wijn of champagne. Maar met een rugzak kerstpakket geef je meer dan alleen lekkernijen; je geeft een cadeau dat lang na de feestdagen nuttig blijft. Voeg bijvoorbeeld een thermosfles, een warme sjaal, of handige tools voor onderweg toe aan de tas.

Wil je een echt persoonlijk tintje? Voeg dan items toe die passen bij de interesses van je collega's, zoals een compacte powerbank voor de tech-liefhebbers, of outdoor gear voor de avonturiers in het team. Het is ook mogelijk om de rugzak zelf te personaliseren met het bedrijfslogo of de naam van de ontvanger.

Kortom, een rugzak kerstpakket biedt eindeloze mogelijkheden voor maatwerk en personalisatie, zodat je altijd een cadeau geeft dat indruk maakt en van waarde is. Ontdek de veelzijdigheid en het gemak van een rugzak kerstpakket en maak de feestdagen dit jaar extra bijzonder voor je collega's.

Verschillende soorten rugzak kerstpakketten

Bij Kerstpakketten Idee begrijpen we dat ieder bedrijf en elke medewerker uniek is. Daarom bieden we verschillende soorten rugzak kerstpakketten aan, zodat je altijd een passend origineel kerstpakket kunt vinden. Een van de populaire keuzes is het All weather rugzak kerstpakket. Deze is ideaal voor collega's die graag buiten zijn, ongeacht het weer. De robuuste en waterdichte rugzakken zorgen ervoor dat alle spullen droog en veilig blijven.

Daarnaast hebben we de stijlvolle Kerstpakket Backpack, perfect voor dagelijks gebruik. Deze tassen zijn niet alleen praktisch, maar ook modieus en geschikt voor zowel werk als vrije tijd. Voor de avontuurlijke collega's hebben we speciale wandelrugzakken, uitgerust met extra compartimenten voor al hun benodigdheden tijdens outdooractiviteiten.

Kun je de inhoud van de rugzak kerstpakketten zelf kiezen? Absoluut! Bij ons kun je kerstpakketten samenstellen die helemaal aansluiten bij jouw wensen en die van je collega's. Voeg bijvoorbeeld handige gadgets, snacks, of persoonlijke items toe om een tas te creëren die perfect past bij jouw team.

Met onze variatie aan rugzak kerstpakketten en de mogelijkheid tot personalisatie, weet je zeker dat je een cadeau geeft dat gewaardeerd en gebruikt zal worden. Ontdek de mogelijkheden en stel jouw ideale rugzak kerstpakket samen bij Kerstpakketten Idee.

Kerstpakketten met rugzak

Op zoek naar inspiratie voor je rugzak kerstpakket? Bij Kerstpakketten Idee hebben we diverse populaire combinaties en themapakketten samengesteld om je te helpen de perfecte keuze te maken. Een favoriet onder onze klanten is het kerstpakket met rugzak dat gevuld is met een mix van handige en luxe items. Denk aan de Kerstpakket Backpack, ideaal voor dagelijks gebruik of als stijlvolle accessoire voor werk en vrije tijd.

Een ander populair thema is het kerstpakket winter bbq. Stel je voor: een stevige rugzak gevuld met alles wat je nodig hebt voor een gezellige winterbarbecue, van grillgereedschap tot heerlijke marinades en sauzen. Voeg daar een draagbare barbecue aan toe en je hebt een cadeau dat zeker indruk maakt.

We bieden ook speciale themapakketten zoals de pizzaoven kerstpakketten. Deze pakketten bevatten een rugzak met daarin alle benodigdheden voor een perfecte pizza-avond, inclusief een compacte pizzaoven, ingrediënten en recepten. Dit is een geweldig kerstgeschenk voor collega’s die van koken en gezelligheid houden.

Tijdens de zomerdagen ga je vast op vakantie en soms heb je een extra koffer nodig. Kies dan voor een kerstpakket met reiskoffer. Er is ruime keuze beschikbaar van koffers met diverse formaten.

Bij Kerstpakketten Idee kun je jouw rugzak kerstpakket volledig personaliseren. Of je nu kiest voor een praktische tas of een thematisch kerstpakket, wij helpen je graag bij het samenstellen van een kerstpakket dat perfect aansluit bij de wensen van jouw team. Laat je inspireren door onze veelzijdige opties en maak van dit kerstseizoen een onvergetelijke ervaring voor je collega's.

FAQ: Veelgestelde vragen over rugzak kerstpakketten

Wat zijn de betaalmogelijkheden voor het bestellen van rugzak kerstpakketten?
Bij Kerstpakketten Idee bieden we verschillende betaalmogelijkheden aan. Je kunt kiezen voor iDeal, creditcard of een factuur op rekening. Voor grote bestellingen bieden we de mogelijkheid om achteraf te betalen, zodat je zeker weet dat alles naar wens is voordat je de betaling voltooit.

Kunnen we de inhoud van de rugzak kerstpakketten zelf kiezen?
Absoluut! Bij ons kun je een kerstpakket samenstellen dat perfect aansluit bij de wensen van je team. Of je nu kiest voor een Kerstpakket Backpack met luxe snacks en drankjes, of een kerstpakket met rugzak gevuld met praktische gadgets en accessoires, de mogelijkheden zijn eindeloos. Personaliseer jouw rugzak kerstpakket helemaal naar jouw smaak.

Hoe duur is een kerstpakket?
De prijs van een kerstpakket varieert afhankelijk van de gekozen inhoud en het type rugzak. Onze kerstpakketten zijn beschikbaar in verschillende prijsklassen, zodat je altijd een origineel kerstpakket kunt vinden dat binnen je budget past. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

De voordelen van een rugzak kerstpakket?
Een rugzak kerstpakket biedt tal van voordelen die het tot een uitstekend kerstgeschenk maken. Allereerst is een rugzak kerstpakket uiterst praktisch. Of je nu kiest voor een Kerstpakket Backpack voor dagelijks gebruik of een speciaal ontworpen wandelrugzak voor outdooractiviteiten, een rugzak komt altijd van pas. Het is een cadeau dat je collega's echt zullen gebruiken, in tegenstelling tot traditionele kerstgeschenken die vaak in de kast blijven liggen.

Met deze FAQ hopen we je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de perfecte keuze voor je kerstgeschenk. Heb je nog andere vragen? Neem gerust contact op met ons team. We staan klaar om je te helpen bij het samenstellen van het ideale rugzak kerstpakket.

Norländer rugzak kerstpakket

Het norländer rugzak kerstpakket biedt de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit als een origineel kerstgeschenk voor je team. Met opties zoals de Norländer rugzak in zwart, blauw of groen en gemaakt van waterafstotend materiaal, is dit pakket een praktische keuze die zeker in de smaak valt. De norlander rugtas is ideaal voor dagelijks gebruik, met voldoende opbergruimte en meerdere vakken voor al je benodigdheden. Deze rugzak past bij elke gelegenheid, of je nu naar het werk gaat, een dagje uit bent of op reis. Hierdoor wordt het norländer rugzak kerstpakket een geliefd en waardevol kerstgeschenk.

Het Norländer rugzak kerstpakket komt in diverse kleuren en stijlen, waaronder Norländer rugzak zwart, blauw en groen. Naast de kleuren zijn er ook stijlopties zoals de Norländer roll backpack, die modern design combineert met praktische functionaliteit. Elke norlander rugtas is zorgvuldig ontworpen met aandacht voor detail, wat het tot een favoriet maakt bij veel bedrijven.

De norlander rugtas is veelzijdig, zowel voor werk als vrije tijd. Dankzij het strakke ontwerp is deze tas perfect voor dagelijks gebruik op kantoor. Het waterafstotende materiaal zorgt ervoor dat je spullen droog blijven, zelfs op regenachtige dagen. Ook voor recreatieve activiteiten is de tas ideaal, bijvoorbeeld als fiets rugtas of koel rugtas voor picknicks. Hierdoor geef je een origineel kerstpakket dat praktisch en stijlvol is.

Een Norländer rugzak kerstpakket biedt unieke voordelen. Het is een origineel kerstpakket dat zowel stijl als functionaliteit combineert. De veelzijdigheid van de norlander rugtas maakt het geschikt voor verschillende gelegenheden, en bij Kerstpakketten Idee kun je je kerstpakket samenstellen met aanvullende items zoals een thermosfles of notitieboekje. Dit zorgt voor een persoonlijk tintje en versterkt de teamgeest onder je collega's.

Het norländer rugzak kerstpakket biedt stijl, duurzaamheid en praktische bruikbaarheid, waardoor het een ideaal kerstgeschenk is voor je team. Dit originele kerstpakket zorgt ervoor dat je collega's zich gewaardeerd voelen. Bestel vandaag nog je norländer rugzak kerstpakket en geef een cadeau dat echt gewaardeerd wordt.

Lekker gezond sporten met onze rugzak kerstpakketten

Conclusie

Een rugzak kerstpakket is het perfecte kerstgeschenk voor je collega's. Het combineert praktisch gebruik met stijl en duurzaamheid, waardoor het een origineel kerstpakket is dat iedereen zal waarderen. Of je nu kiest voor een Kerstpakket Backpack, een kerstpakket winter bbq, of een ander type kerstpakket met rugzak, je geeft een cadeau dat echt van waarde is. Maak deze feestdagen speciaal door te kiezen voor een rugzak kerstpakket. Bestel nu en verras je team met een kerstpakket dat zowel functioneel als feestelijk is. Bezoek onze website en ontdek de mogelijkheden om jouw ideale kerstpakket samen te stellen.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Is het mogelijk om een rugzak kerstpakket bij jullie samen te stellen?

Ja, het is mogelijk om een rugzak kerstpakket samen te stellen. De kerstpakketten kunt u samenstellen onder 'maatwerk', u dient hier minimaal een afzet te bestellen van 100 stuks.

Wat is een rugzak kerstpakket?

Een rugzak kerstpakket is een pakket waarbij de rugzak centraal staat met al de benodigdheden voor elk thema. Van lui op de bank film kijken naar avontuurlijk uw reis opnemen.

Is het mogelijk om de factuur achteraf te betalen?

Ja, u heeft bij kerstpakketten idee de mogelijkheid om de factuur achteraf te betalen. Dit kan tot een maximale orderwaarde van €10.000,- excl. BTW, orders boven de €10.000,- gaan via een officiële bankgarantie.

Hoe groot is de collectie van kerstpakketten idee?

Kerstpakketten idee beschikt over een collectie van meer dan 800 verschillende artikelen. De artikelen zijn opgesplitst in verschillende thema’s en kleuren.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Bezig met laden Een moment geduld alstublieft...
Hallo! Als u assistentie nodig heeft, hoor ik het graag. Contact opnemen
Cookies en kerstpakkettenidee.nl Kerstpakkettenidee.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat onze website naar behoren werkt en om bezoeken nauwkeurig te analyseren. Bovendien bieden wij de optie om marketingcookies te accepteren. Deze cookies stellen ons in staat om uw online ervaring te verrijken en te personaliseren, bijvoorbeeld door relevante producten te tonen. Voor uitgebreide informatie leest u onze cookieverklaring. Indien u liever geen marketingcookies wilt laten plaatsen, dan kunt u deze hier weigeren. In dat geval plaatsen we alleen de essentiële functionele en analytische cookies. U heeft tevens de mogelijkheid om uw cookievoorkeuren op elk moment aan te passen via onze voorkeurenpagina. Accepteer cookies
Cookie