Pakketten filteren
Prijs
Magazijn
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Artikel: Rugzak
Sorteren op:

De filtering heeft helaas geen resultaten opgeleverd.

Klik hieronder op de knop om de zoektocht voort te zetten.

Bekijk alle kerstpakketten
Een kerst rugzak pakket om direct de wereld te verkennen

De rugzak in een pakket voor Kerst

Dagelijks gebruiken miljoenen mensen rugzakken voor allerlei activiteiten. Bent u een student en gebruikt u een rugzak voor school, neemt u hem mee naar het werk of om te reizen? Stopt u er al uw spullen in, wanneer u gaat fitnessen, dansen of sporten? Dan heeft u zeker baat bij onze rugzak kerstpakketten.

Assortiment rugzak kerstpakketten

Omdat een tas eigenlijk overal voor te gebruiken is, hebben wij van kerstpakketten idee speciaal voor de actieve en minder actieve rugzak gebruikers, een aantal rugzak kerstpakketten samengesteld. U vindt onder andere, kerstpakketten met sportieve rugzakken en actieve rugzak kerstpakketten maar er worden ook nog eens constant nieuwe thema's aan de collectie toegevoegd, denk aan een thema met pizzarette of de kerstpakketten met dekens. Op deze manier heeft iedereen een rugzak die bij hem of haar past.

Wat zit er in de avontuurlijke rugzak kerstpakketten?

Voor die actievelingen op zoek naar een uitdaging, hebben we een basis-kit samengesteld. De personen die dit cadeau ontvangen hebben niks meer nodig en kunnen meteen op avontuur. In dit pakket zit een stevige rugzak met handige drinkbeker. Voor 's avonds aan het kampvuur hebben we de rugzak kerstpakketten voorzien van marshmallows en verschillende soort thee. Lekkere chipjes, nootjes en chocolademelk om in alle luxe te kunnen overleven. Gaat u op vakantie en heeft u meer bagage, kies dan voor een kerstpakket met koffer.

Wat te verwachten in de sportieve rugzak kerstpakketten

Deze kerstgeschenken zijn onder te verdelen in twee categorieën. De sporter en de supporter. De sporter rugzak kerstpakketten bevatten sportdranken, handdoeken, krachtrepen en sport accessoires zoals horloges. De supporter rugzak kerstpakketten zijn het totale omgekeerde. Chips, dipsauzen, knakworstjes samen met bier en borrelnootjes in een rugzak dichtbij, zorgen ervoor dat u geen inspanningen moet maken voor een snelle snack.

Ons aanbod diverse rugzak kerstpakketten

Dit zijn de overige kerstpakketten met rugzak, niet direct een sport of avontuur pack maar een meer algemene collectie. Deze rugzakken zijn gekozen voor alledaags gebruik in achterhoofd. Vol met producten die u door de dag heen nodig kunt hebben. Popcorn en andere hapjes, magazines, tomatensoep en een brood bakblik. Lekkere appelsap in een leuke drinkbeker met bluetooth speaker.

Geschiedenis van de rugzak

Iedereen weet wat een rugzak is en hoe men hem moet gebruiken maar niet iedereen weet dat de rugzak een Nederlandse uitvinding is. Daarom ook de reden dat de Engelse term voor het product “rucksack” is. Over de jaren heen is er veel geïnnoveerd aan het ontwerp voor de rugzak. Van een groot frame uit hout, naar de lichtste stoffen om draagcomfort te vergroten. Het is allemaal begonnen bij een uitvinder van eigen bodem.

Lekker gezond sporten met onze rugzak kerstpakketten

Vragen over de rugzak kerspakketten

Heeft u interesse in ons aanbod rugzak kerspakketten of vragen over de leverdatum, beschikbaarheid of een voorwaarden, dan mag u altijd contact opnemen via telefoon of e-mail. Kies voor een hoge waardering en ga voor een kerstpakket van Kerstpakketten idee.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Is het mogelijk om een rugzak kerstpakket bij jullie samen te stellen?

Ja, het is mogelijk om een rugzak kerstpakket samen te stellen. De rugzak kerstpakketten kunt u samenstellen onder 'maatwerk', u dient hier minimaal een afzet te bestellen van 100 stuks.
 

Wat is een rugzak kerstpakket?

Een rugzak kerstpakket is een pakket waarbij de rugzak centraal staat met al de benodigdheden voor elk thema. Van lui op de bank film kijken naar avontuurlijk uw reis opnemen.

 

Is het mogelijk om de factuur achteraf te betalen?

Ja, u heeft bij kerstpakketten idee de mogelijkheid om de factuur achteraf te betalen. Dit kan tot een maximale orderwaarde van €10.000,- excl. BTW, orders boven de €10.000,- gaan via een officiële bankgarantie.

 

Hoe groot is de collectie van kerstpakketten idee?

Kerstpakketten idee beschikt over een collectie van meer dan 800 verschillende artikelen. De artikelen zijn opgesplitst in verschillende thema’s en kleuren.

 

Financieël voordeel: lees meer Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op