Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Rugzak kerstpakketten voor ieder persoon

Bent u altijd bezig, vaak op pad of heeft u gewoon te veel spullen? Ons assortiment kerspakketten met rugzak zorgt ervoor dat u altijd ruimte hebt om iets op te bergen. Met de rugzak kerstpakketten hoeft u niet meer op zoek naar een leuke verpakking, de verpakking is deze keer echt onderdeel van het cadeau!

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Artikel: Rugzak
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Een kerst rugzak pakket om direct de wereld te verkennen

De rugzak in een pakket voor Kerst

Kerstpakketten idee is dé leverancier van kerstpakketten en eindejaarsgeschenken van Nederland en België. Kies voor een hoge waardering en ga zeker voor een kerstpakket van Kerstpakketten idee. Ga bijvoorbeeld voor een rugzak kerstpakket in onze shop! Dagelijks gebruiken miljoenen mensen rugzakken voor allerlei activiteiten. Bent u een student en gebruikt u een rugzak voor school, neemt u hem mee naar het werk of om te reizen? Stopt u er al uw spullen in, wanneer u gaat fitnessen, dansen of sporten? Dan heeft u zeker baat bij onze rugzak kerstpakketten.

Assortiment rugzak kerstpakketten

Bent u sowieso op zoek naar een hele handige tas? Omdat een tas eigenlijk overal voor te gebruiken is, hebben wij van kerstpakketten idee speciaal voor de actieve en minder actieve rugzak gebruikers, een aantal rugzak kerstpakketten samengesteld. U vindt onder andere kerstpakketten met sportieve tassen en actieve kerstpakketten. Op deze manier heeft iedereen een rugzak die bij hem of haar past.

Er worden ook nog eens constant nieuwe thema's aan de collectie toegevoegd, denk bijvoorbeeld aan een thema met pizzarette. Kerstpakketten met dit artikel vindt u in onze pizzarette kerstpakketten collectie. Een pizzarette is ideaal om mini-pizza's in te bereiden,.

Tijdens de koude kerstdagen komen ook warme dekens zeker goed van pas. Kijk daarom eens naar onze kerstpakketten met dekens. Deze kerstpakketten bevatten naast dekens ook nog allerlei hapjes en drankjes.

Wat zit er een avontuurlijk rugzak kerstpakket?

Voor die actievelingen op zoek naar een uitdaging, hebben we een basis-kit samengesteld. De personen die dit cadeau ontvangen hebben niks meer nodig en kunnen meteen op avontuur. In dit pakket zit een stevige rugzak met handige drinkbeker. Voor 's avonds aan het kampvuur hebben we de rugzak kerstpakketten voorzien van marshmallows en verschillende soort thee. Lekkere chipjes, nootjes en chocolademelk om in alle luxe te kunnen overleven. Gaat u op vakantie en heeft u meer bagage waardoor u een extra koffer nodig hebt? Kies dan voor een kerstpakket met reiskoffer. Er is een ruime keuze beschikbaar van koffers met diverse formaten.

Een sportief kerstpakket

Deze kerstgeschenken zijn onder te verdelen in twee categorieën. De sporter en de supporter. De sporter kerstpakketten bevatten sportdranken, handdoeken, krachtrepen en sport accessoires zoals horloges. De supporter kerstpakketten zijn het totale omgekeerde. Chips, dipsauzen, knakworstjes samen met bier en borrelnootjes in een rugzak dichtbij, zorgen ervoor dat u geen inspanningen moet maken voor een snelle snack.

Ons aanbod van kerstpakketten

Dit zijn de overige kerstpakketten met rugzak, niet direct een sport of avontuur pack maar een meer algemene collectie. Deze rugzakken zijn gekozen voor alledaags gebruik in achterhoofd. Vol met producten die u door de dag heen nodig kunt hebben. Popcorn en andere hapjes, magazines, tomatensoep en een brood bakblik. Lekkere appelsap in een leuke drinkbeker met bluetooth speaker.

Geschiedenis van de rugzak

Iedereen weet wat een rugzak is en hoe men hem moet gebruiken maar niet iedereen weet dat de rugzak een Nederlandse uitvinding is. Daarom ook de reden dat de Engelse term voor het product “rucksack” is. Over de jaren heen is er veel geïnnoveerd aan het ontwerp voor de rugzak. Van een groot frame uit hout, naar de lichtste stoffen om draagcomfort te vergroten. Het is allemaal begonnen bij een uitvinder van eigen bodem.

Lekker gezond sporten met onze rugzak kerstpakketten

Vragen over de kerspakketten

Heeft u interesse in ons aanbod kerspakketten of vragen over de leverdatum, beschikbaarheid of een voorwaarden, dan mag u altijd contact opnemen via telefoon of e-mail.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Is het mogelijk om een rugzak kerstpakket bij jullie samen te stellen?

Ja, het is mogelijk om een rugzak kerstpakket samen te stellen. De kerstpakketten kunt u samenstellen onder 'maatwerk', u dient hier minimaal een afzet te bestellen van 100 stuks.

Wat is een rugzak kerstpakket?

Een rugzak kerstpakket is een pakket waarbij de rugzak centraal staat met al de benodigdheden voor elk thema. Van lui op de bank film kijken naar avontuurlijk uw reis opnemen.

Is het mogelijk om de factuur achteraf te betalen?

Ja, u heeft bij kerstpakketten idee de mogelijkheid om de factuur achteraf te betalen. Dit kan tot een maximale orderwaarde van €10.000,- excl. BTW, orders boven de €10.000,- gaan via een officiële bankgarantie.

Hoe groot is de collectie van kerstpakketten idee?

Kerstpakketten idee beschikt over een collectie van meer dan 800 verschillende artikelen. De artikelen zijn opgesplitst in verschillende thema’s en kleuren.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op