Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Kerstpakket assortiment 90 tot 100 euro

De collectie kerstpakketten van 90 tot 100 euro hebben een exclusief tintje en behoren tot de absolute top van de kerstpakketten markt. De kerstpakketten in deze prijsrange zijn uitgreust met luxe reiskoffers, barbecues of paninigrills.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Prijs: 100 euro
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Bekijk het aanbod 100 euro kerstpakketten online

Prijsklasse 100 euro

De prijsklassen van 100 euro is een van de duurste categorieën die u vindt op Kerstpakkettenidee.nl. Bekijk alle kerstpakketten en start hier uw zoektocht naar het mooiste pakket voor uw personeel. De totale collectie telt ongeveer 800 verschillende geschenken, variërend van traditionele kerstpakketten, wijncadeaus tot aan een flexibel keuzeconcept. Wenst u het duurste kerstpakket te bestellen? Kies dan voor een geschenk van meer dan 100 euro. De meeste orders vinden plaats binnen de kerstpakketten collectie 70 euro, of neem een vrijblijvend kijkje in de collectie van 80 euro. Mocht u verder vragen hebben, neem dan contact met ons op. Onze supportlijn is te bereiken tussen 09:00 en 17:00 uur.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op