Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Aanbod kerstpakketten boven 100 euro

De collectie kerstpakketten van boven de 100 euro zijn er om de medewerkers optimaal in het zonnetje te zetten. Het assortiment boven de 100 euro is beperkt verkrijgbaar, dus wacht niet te lang met bestellen. De pakketten kenmerken zich als boordevol en exclusief.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Prijs: Boven 100 euro
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Mooi kerstpakket in de prijsklasse van meer dan 100 euro per stuk

Prijsklasse vanaf 100 euro

Een kerstpakket van meer dan 100 euro wordt steeds meer besteld vanwege het feit dat er meer ruimte is ontstaan vanwege de werkkostenregeling, alsmede het feit dat veel werkgevers een extra blijk van waardering willen uitdragen naar hun medewerkers. De kerstpakketten van meer dan 100 euro zijn beperkt verkrijgbaar en dat betekent dat de regel Op=Op geldt. Naast deze premium gevulde pakketten is er ook een collectie van 80 euro, 90 euro en 100 euro. Dit zijn allemaal kerstpakketten uit het hogere segment van Kerstpakketten idee. Mocht u onverhoopt een vraag hebben, schroom niet en neem contact met ons op.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op