Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Prijs: 30 euro
Sorteren op:
Bekijk overicht en bestel een kerstpakket van 30 euro

Prijsklassen 30 euro

Shop een mooi kerstpakket in de prijsklasse 20 tot 30 euro. Deze categorie is enorm populair door de uitstekende prijs/ kwaliteitverhouding. Daarnaast worden orders bovens de 500 ex btw ook nog eens kosteloos in NL (uitgezonderd van de eilanden) bezorgt. Voor een bedrag van 30 euro zijn er mooie kerstpakketten te krijgen. Doorzoek de shop en bestel het gewenste kerstpakket van 30 euro eenvoudig online. Tevens is het mogelijk om de factuur risicoloos na levering te voldoen. Deze betaaloptie is mogelijk voor alle bedrijven in NL met een geldig KvK- en BTW-nummer. Is het te besteden kerstpakketten bedrag ietwat minder, dan raden wij u aan om een kijkje te nemen in de prijsklassen van 15 of 25 euro. Toch iets meer ruimte, dan zijn de kerstpakketten van 35 euro een must see. Kortom, op www.kerstpakkettenidee.nl is de keuze enorm.

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 (09/17 uur) info@kerstpakkettenidee.nl
Nieuwe collectie
Beste bezoeker Momenteel zijn wij druk bezig met technische aanpassingen alsmede het fotograferen van de nieuwe kerstpakketten. De nieuwe collectie zal begin augustus online staan. Heeft u vragen of wenst u advies, neem dan contact met ons op.
Nieuwe collectie