Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Bekijk het kerstpakket van 20 euro aanbod

Prijsklasse 20 euro

Naast de prijsklasse van 20 euro hebben wij nog 14 andere prijsklassen. Het laagste prijssegment is 10 euro en het hoogste is 100+ euro. Daar tussenin zitten onder andere de prijsklassen 25 euro en 30 euro. Beide druk bezochte prijsklassen waar men eenvoudig kennis maakt met een zeer uitgebreide collectie geschenken voor zowel mannen als vrouwen. Heeft u een budget wat hier tussenin ligt, kies dan voor een kerstpakket van 25 euro. De kerstpakketten van kerstpakketten idee zijn al reeds vele jaren erg populair, dus wacht niet te lang met bestellen. Ga eens lekker op uw gemak kerstpakketten bekijken en laat u verassen door de vele mogelijkheden. Wist u overigens dat u bij ons de mogelijkheid heeft om achteraf te betalen? Bij interesse kunt u dit aanvinken in de bestelstappen bij het doorvoeren van de order.

+31 (0) 495 84 32 42 info@kerstpakkettenidee.nl Bekijk vergelijking (0) Terug naar boven
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0) 495 84 32 42 (09/17 uur) info@kerstpakkettenidee.nl
Nieuwe collectie
Beste bezoeker Momenteel zijn wij druk bezig met technische aanpassingen alsmede het fotograferen van de nieuwe kerstpakketten. De nieuwe collectie zal begin augustus online staan. Heeft u vragen of wenst u advies, neem dan contact met ons op.
Nieuwe collectie