Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Wijn kerstpakket collectie

De originele collectie wijn kerstpakketten vindt u op deze pagina. Het assortiment loopt in prijs op van laag naar hoog. Aan de linkerzijde kan eenvoudig gefilterd worden, waardoor de zoektocht naar mooie wijn kerstpakketten vereenvoudigd kan worden.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Food: Wijn
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Fantastische wijn kerstpakketten uit binnen en buitenland

Diverse varianten

Wijn kerstpakketten vindt u bij één van de grootste online wijn kerstpakketten aanbieders van Nederland. U bent bij ons te allen tijde op het juiste adres voor het unieke wijn kerstpakket voor de juiste prijs. Het wijn kerstpakket betreft een immens populair eindejaarsgeschenk en is zeer geschikt als cadeau voor uw zakenpartner, personeel of goede kennis. Zo heeft Kerstpakketten Idee wijnen uit een breed scala aan landen. Denk hierbij aan landen zoals Italie, Frankrijk en Chili. Uit deze landen is er ook een mooie koffie kerstpakketten collectie te krijgen. Neem gerust een kijkje.

Wijn kerstpakketten voor de juiste prijs

Zoals u heeft kunnen zien hebben onze kerstpakketten stylisten kosten noch moeite gespaard bij het samenstellen van een mooie collectie wijn kerstpakketten. Onze pakketten bevatten naast heerlijke wijn mooie accessoires, food artikelen en decoratiemateriaal waardoor deze zeer geschikt zijn als relatiegeschenk of eindejaarspakket. Wijn kerstpakketten zijn ideaal voor vrouwen én voor manen. Voor ieder wat wils is er een luxe wijncadeau samengesteld, welke eenvoudig en snel online te bestellen zijn via de webshop. Heeft u toch liever bier in het pakket, bekijk dan onze collectie bier kerstpakketten.

Stel zelf een wijn kerstpakket samen

Wij vinden het belangrijk dat de wijn kerstpakketten ieder jaar weer een origineel en uniek karakter hebben waarmee u uw hardwerkend personeel in het zonnetje kunt zetten. Gebaseerd op deze gegevens kunt u in onze showroom een eigen wijn kerstpakket samenstellen al dan niet in combinatie met chocolade. Ja u leest het goed, u kunt helemaal zelf bepalen welke wijnen, wijnglazen en andere artikelen in uw geschenk terug te vinden zijn. Deze optie is mogelijk vanaf 100 stuks. Bij interesse kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen waarna wij een afspraak zullen inplannen bij ons in de showroom.

Kerstpakket met wijn voor mannen en vrouwen

Schitterende wijn kerstpakketten online

Maak snel kennis met ons assortiment wijn kerstpakketten, waarin u wijnen aantreft afkomstig uit exotische oorden zoals Chili, Argentinië tot aan Frankrijk, Spanje en Italië. Wacht niet langer en verzeker u direct van de lekkerste wijn kerstgeschenken. Let op want OP = OP.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op