Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Kerstpakketten groothandel online

Voor goedgevulde kerstpakketten bent u bij Kerstpakketten idee aan het juiste adres! Wij zijn de grootste groothandel in kerstpakketten waarbij u online eenvoudig een bestelling kunt plaatsen. Bent u opzoek naar een kerstpakket met een leuk thema? Neem dan eens een kijkje op onze website en filter uw favoriete thema.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Overig: Groothandel
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
De groothandel met het grootste assortiment in kerstpakketten

Groothandel in Nederland en België

Kerstmis ligt in het verschiet en dat betekent dat het uitzoeken van kerstpakketten weer op het to-do lijstje staat. Een kerstpakket uitzoeken is een leuke beziggeid en dat weten wij van Kerstpakketten idee maar al te goed. De kerstpakketten worden geleverd in heel Nederland, maar ook in België zijn onze geschenkpakketten ontzettend populair. Het assortiment bestaat uit artikelen van verschillende prijsklassen. Hierdoor biedt Kerstpakketten idee u de mogelijkheid om een pakket uit te zoeken dat binnen uw budget past. U heeft binnen het assortiment van kerstpakketten idee ook de keuze uit verschillende thema’s. Zo kunt u kiezen tussen thema’s die gericht zijn op eten en drinken zoals de borrel kerstpakketten, maar kunt u er ook voor kiezen om je op iets volledig anders te richten zoals de sportieve kerstpakketten. Kortom, wij beschikken over meer dan 50 verschillende thema kerstpakketten. Dit kenmerkt Kerstpakketten idee als groothandel in kerstpakketten. Ook vlak voor Pasen kunt u bij ons terecht voor leuke en verrassende paaspakketten. De paaspakketten zijn luxe verpakt met heerlijke chocolade en andere lekkernij.

Mogelijkheden binnen onze groothandel

Wanneer u wilt bestellen biedt onze groothandel u verschillende mogelijkheden omtrent de bestelling. Zo kunt u ervoor kiezen om bij ons kerstpakket bedrijf de factuur van de levering achteraf te betalen. U dient er wel rekening mee te houden dat dit gaat tot een maximale orderwaarde van €10.000,-. Orders met een orderwaarde boven de €10.000,- gaan middels een officiële bankgarantie.

Bedrijven in zowel Nederland als België kiezen er geregeld voor om grote kerstattenties aan te schaffen zoals de XL-kerstpakketten. Maar u kunt bij Kerstpakketten idee er ook voor kiezen om zelf een kerstpakket samen te stellen. Dit kunt u doen aan de hand van maatwerk. Op deze pagina kunt u het formulier invullen uw specifieke wensen en behoeften wat betreft het kerstpakket. Onze stylisten zullen binnen 3 dagen de offerte sturen inclusief foto’s van het pakket. Kerstpakketten bezorgen doen wij op een door u aangegeven datum. Hier heeft u als bedrijf dus geen omkijken naar want onze kerstpakketten groothandel ontzorgt u op ieder punt.

Bestel makkelijk bij de online kerstpakket groothandel

Onduidelijkheden over uw groothandel kerstpakket?

Moeite of vragen omtrent een kerstpakket uitzoeken? Dan staat onze klantenservice van 9:00 tot 17:00 voor u klaar om al u vragen te beantwoorden. U kunt contact opnemen per chat, telefoon of mail. Wij wensen u veel succes bij het vinden van uw ideale kerstpakket!

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Wat voor kerstpakketten hebben jullie in het assortiment?

In de groothandel van Kerstpakketten idee heeft u de keuze uit meer dan 800 kerstpakketten verdeeld over meer dan 50 verschillende thema's.

Is maatwerk mogelijk?

Ja! Maatwerk is mogelijk mits de bestelling minimaal 100 stuks bedraagt. Bij een minimale afname van 100 stuks, is het mogelijk om een afspraak te maken in onze mooie showroom.

Wanneer worden de kerstpakketten geleverd?

U bepaalt de gewenste leverdatum van uw order. De kerstpakketten worden geleverd tussen 08:00 tot 18:00 uur (ma / vr). Er dient één medewerker aanwezig te zijn voor de in ontvangstname van de order. Wij adviseren om de order minimaal 4 werkdagen voor de uitreiking t elaten bezorgen.

Is het mogelijk om achteraf te betalen?

Ja, u kunt de factuur na de levering van uw kerstpakketten betalen. Houd er rekening mee dat indien de orderwaardes boven de €10.000,- incl. BTW bedraagt, middels een officiëlebankgarantie nodig is. Neem contact op met onze klantenservice.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op