Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Kerstpakketten laten bezorgen in NL en BE

Plaats uw bestelling online en laat de kerstpakketten bezorgen op een dag dat het u uitkomt. Keuze uit meer dan +800 pakketten en geschenken. Aan de linkerzijde kunt u eenvoudig filteren om snel bij het gewenste kerstpakket te komen. Vanaf €600 excl btw gratis bezorging in NL.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Overig: Bezorgen
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Kerstpakketten bezorgen in Nederland en Belgie

Leuk favoriete kerstpakket laten bezorgen

Net als het assembleren, is het bezorgen van leuke kerstpakketten maatwerk. U heeft natuurlijk op een zorgvuldige wijze uw favoriet kerstpakket uitgekozen in onze kerstpakket winkel. Nadat deze met grote zorgvuldigheid worden ingepakt moeten ze natuurlijk op tijd en ongeschonden worden afgeleverd op de afgesproken locatie. Een kerstpakket laten bezorgen is voor u natuurlijk de vanzelfsprekend. In de kerstpakketten branche ligt dit ietwat anders aangezien we met een gigantische piek te maken hebben en er dagelijks meer dan 650 pallets vol met kerstpakketten bezorgt worden bij de bedrijven in Nederland en België.

De wijze van bezorging

De wijze van bezorging is bij ons tweezijdig. Hierin bieden wij de klant tijdens het kerstpakket bestellen twee opties aan, te noemen:

  • 1) Pallettransport

Bij pallettransport worden de kerstpakketten netjes op een pallet gezet en ingeseald met kartonnen hoekjes. Dit betreft overigens de meest risicoloze vorm van bezorging, vanwege het feit dat de pakketten op een veilige manier worden getransporteerd en netjes zijn ingeseald.

  • 2) Huis-aan-huis zending

De tweede vorm van bezorging is de huis-aan-huis zending. Bij deze vorm worden de geschenkpakketten met een externe pakketdienst verstuurd. Het nadeel bij deze optie is dat we in een bepaalde mate afhankelijk zijn van de externe pakketdienst, welke het rondom de feestdagen uiteraard gigantisch druk heeft. Tevens worden de pakketten vervoerd met een bestelbus waardoor de kans aanwezig is dat het kerstpakket onderop in de bus komt te liggen.

Kerstpakketten laten bezorgen is vakwerk

Wij werken met befaamde vervoerders. Onze vervoerders weten wat u belangrijk vindt, wat wij belangrijk vinden en natuurlijk ook wát ze vervoeren. Een kerstpakket bezorgen is namelijk niet zomaar gedaan. Vooral niet als het om grote aantallen kerstpakketten gaat. Wij garanderen u dat er voorzichtig wordt omgegaan met uw levering, maar mocht het zo zijn dat er onverhoopt een schade ontstaat, dan weet onze vervoerder hier snel op te anticiperen. Indien uw bedrijf moeilijk te bereiken is per vrachtauto, dan zouden wij het enorm waarderen als u dit van tevoren aan ons doorgeeft. Zo verkleint u de kans op vertraging en maakt u het kerstpakket bezorgen voor ons een heel stuk makkelijker.

Kies zelf waar en wanneer wordt bezorgd

Wij bezorgen de kerstpakketten op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur. Het is uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat er iemand op locatie aanwezig is, om de levering aan te kunnen nemen.

De bestelling wordt per vrachtauto getransporteerd en de pakketten worden op ingesealde pallets gezet. Indien er onverhoopt iets niet in orde is met de levering, maakt u hier een melding van bij de chauffeur. De chauffeur heeft dan ook de verplichting dit te noteren en door te geven aan de transportmanager.

Een exacte levertijd kunnen wij u niet geven. U kunt wel aangeven welk dagdeel uw voorkeur heeft, echter kunnen wij niet beloven dat de levering ook daadwerkelijk in dat dagdeel plaatsvindt, al streven we hier uiteraard wel naar. Wij adviseren u om zelf ook rekening te houden met externe omstandigheden, zoals het weer en het verkeer. Kies daarom een leverdatum die ruim voor de uitreiking van de pakketten valt. De kerstpakketten kunnen online besteld worden en eventueel achteraf betaald worden aan de hand van een factuur.

Perfecte customized kerstpakketten bezorgd

Bij Kerstpakketten idee bestaat ook de mogelijkheid om verschillende pakketten te bestellen. Wij leveren vanuit 7 innovatieve magazijnen verdeeld gevestigd liggen in Nederland. Wilt u niet dat elke werknemer precies hetzelfde kerstpakket ontvangt? Kies dan verschillende kerstpakketten uit, hoewel wij u wel aanraden pakketten te kiezen die uit hetzelfde magazijn komen. U kunt op de website filteren op magazijn, waardoor u gemakkelijk kunt zien welke pakketten per magazijn beschikbaar zijn. Hierdoor wordt kerstpakketten bezorgen minder complex.

Een kerstpakket bezorgen doen wij met de grootste zorg. Het enige wat u zelf moet doen is tijdens het bestellen aangeven op welke datum u de kerstpakketten bezorgt wilt hebben.

Gratis bezorging in NL

Vanaf een orderwaarde van €500 exclusief btw ontvangt u van ons een gratis kerstpakketten bezorging in NL, uitgezonderd van de eilanden. Aan de bezorging zitten geen kosten verbonden. Wij zorgen ervoor dat de kerstpakketten keurig op tijd en netjes bij u bezorgd worden.

Vanaf 600 euro worden kerstpakketten gratis bezorgd in NL

Vragen over een kerstpakketten bezorging?

Indien u vragen heeft over een bezorging. Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze helpdesk. Buiten kantoortijden kunt u altijd een e-mail sturen naar service@kerstpakkettenidee.nl. De volgende ochtend wordt uw e-mail meteen in behandeling genomen en ontvangt u een reactie van ons.

Tip: Bekijk ook eens onze RMS Kerstpakketten collectie.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op