Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

RMS kerstpakketten collectie

In het overzicht vindt u de RMS kerstpakketten collectie. Het aanbod wordt ieder jaar vernieuwd en is online te bestellen bij Kerstpakketten idee. Geniet van de voordelen en betaal de factuur pas na levering.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Overig: RMS
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Volledige collectie RMS kerstpakketten online

RMS kerstpakket bekijken

De collectie kerstpakketten van RMS bestaat jaarlijks uit ongeveer 180 verschillende pakketten. Het uitgebreide aanbod zorgt ervoor dat u altijd goed voor de dag komt met een kerstpakket van Kerstpakketten idee. Het assortiment is opgedeeld in traditionele kerstpakketten, wijncadeaus en wellness geschenken. Doorzoek onze kerstpakkettenwinkel en laat u verrassen door de mooie thema's die online verkrijgbaar zijn in onze webshop. Aan de linkerzijde van de pagina kunt u filteren op prijs, thema, kleur of artikel. Daarnaast is er ook een vergelijkingsfunctie, waarmee verschillende pakketten naast elkaar gezet kunnen worden. De vergelijker laat direct de verschillen zien, waardoor u een weloverwogen aankoopbeslissing kunt maken.

Uw voordeel

Het voordeel dat wij bieden is dat u kunt profiteren van de USP's die Kerstpakketten idee te bieden heeft bij het bestellen van RMS kerstpakketten. Denk aan een onwijs hoge onafhankelijke klantbeoordeling of aan risicoloos achteraf betalen. Dit betekent dat u de factuur pas hoeft te voldoen nadat de zending bij u geleverd is. Dus, waarom wachten met kerstpakketten bestellen bij Kerstpakketten idee? Tevens krijgt u van ons een bonuskado voor het vertrouwen dat u in ons heeft. Al met al mooie bijkomstigheden bij de aanschaf van de RMS kerstpakketten.

RMS kerstpakketten met actueel thema

De collectie van RMS staat er om bekend dat er ieder jaar nieuwe thema's zijn die worden verwerkt in de collectie eindejaarsgeschenken. Dit betekent dat het kerstpakket een origineel karakter krijgt en daardoor zeer geliefd is. Thema's die dit jaar erg populair zijn, zijn onder andere: wellness, luxe, XL en betaalbaar. Maar ook de thuiswerkgeschenken voor de thuiswerkers zijn niet aan te slepen. Stuk voor stuk netjes samengesteld door stylisten met de nodige jaren ervaring en expertise. Tevens is er gedacht aan de zakenrelaties en bedrijven waarmee veel wordt samengewerkt. Speciaal voor deze doelgroep is er ook wijn als relatiegeschenk. Deze wijn relatiegeschenken zijn verpakt in mooie en luxe wijnkistjes of kokers en kunnen vanaf honderd stuks voorzien worden van een persoonlijk kaartje, uiteraard wel zolang de voorraad strekt.

Moeite met kiezen?

Door het ruime aanbod kunnen wij ons voorstellen dat het kiezen van het juiste kerstpakket van Kerstpakketten idee een lastige opgave is. Daarom hebben wij een Kerstpakket TOP 20 overzicht waarmee u in een oogopslag de populairste pakketten van dat moment kunt bekijken. De TOP 20 is samengesteld op basis van bezoekers- en aankoopgedrag.

Showroom bezoek plannen

Om de RMS kerstpakketten 'live' te bekijken is het mogelijk om een showroom afspraak in te plannen met onze adviseurs. Dit is mogelijk vanaf een minimale bestelhoeveelheid van 100 stuks RMS kerstpakketten. Onze stylisten zullen u verwelkomen met een lekkere kop koffie in onze uitgebreide showroom. Vervolgens worden alle wensen en mogelijkheden besproken en kan er een kijkje genomen worden in het RMS kerstpakket assortiment. De huisselectie staat netjes in de etalage, waardoor u een goede indruk krijgt van de individuele RMS kerstpakketten en eindejaarsgeschenken. Is uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op voor het inplannen van een afspraak (mogelijk vanaf afname 100 stuks).

Bekijk een RMS kerst en themapakket online bij Kerstpakketten idee

Vragen over onze RMS kerstpakketten collectie?

Heeft u een vraag over een RMS kerstpakket, wacht dan niet en neem direct contact met ons op. Onze professionele klantenservice zit gedurende kantoortijden tussen 09:00 en 17:00 uur voor u klaar.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Is het mogelijk om RMS kerstpakketten bij jullie te bestellen?

Ja, het is zeker mogelijk om bij ons RMS Kerstpakketten te bestellen. Bekijk het uitgebreide aanbod in de webshop.

Is het mogelijk om achteraf te betalen?

Ja, bij ons heeft u de mogelijkheid om de factuur achteraf te betalen. Dit kan tot een orderwaarde van maximaal €10.000,- incl. BTW, indien u hier overheen gaat raden wij u aan om contact op te nemen met de klantenservice.

 

Is het mogelijk om zelf kerstpakketten samen te stellen?

Uiteraard, bij een afzet van minimaal 100 stuks kunt u uw kerstpakketten zelf of laten samenstellen aan de hand van uw wensen. U kunt uw kerstpakket samenstellen bij één van onze fysieke locaties in Nederland.

 

Wat is de minimale bestelhoeveelheid?

De minimale bestelhoeveelheid is vijf stuks per pakket.
 

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op