Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Dé kerstpakkettenwinkel van Nederland

Door al jaren mee te draaien in de top is Kerstpakketten idee uitgegroeid tot één van de toppers in de branche. Met de juiste service en kwaliteit worden klanten elk jaar opnieuw met een 5 sterren service bediend. Wij zijn dan ook niet voor niets dé kerstpakkettenwinkel van Nederland. Benieuwd naar onze pakketten? Kijk dan snel in ons assortiment!

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Overig: Winkel
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Uitgebreide kerstpakkettenwinkel voor de mooiste geschenken

De kerstpakkettenwinkel met een ruim aanbod

De teller staat dit jaar op ongeveer 800 verschillende kerstpakketten en ook hebben we dit jaar een dynamische Top 20 kerstpakketten. Zo hebben wij als kerstpakkettenwinkel een aanbod waar naar ieders wensen kerstpakketten in zitten: van themapakketten tot aan wijnpakketten. Ons team van specialisten begint in de eerste maand van elk jaar al op zoek te gaan naar de nieuwste trends en ontwikkelingen in de kerstpakkettenbranche. Hierdoor is het mogelijk om voor u een unieke kerstpakketten collectie samen te stellen. Iedereen jaar produceren wij als kerstpakkettenwinkel originele collecties, waardoor er geen duplicaten van vorige jaren te vinden zijn. Zo proberen wij ieder jaar weer een glimlach op het gezicht van de klant te toveren.

Eenvoudig bestellen

U kunt bij ons als kerstpakkettenwinkel eenvoudig uw kerstpakketten bestellen. Wanneer u op zoek bent naar een kerstpakket, bent u dus bij ons aan het juiste adres. Natuurlijk heeft iedereen aparte wensen en behoeften. Zo kunt u via het filtermenu links op uw scherm filteren tot u uw favoriete kerstpakket heeft gevonden. U kunt filteren op prijs, op thema of op artikelen. Wanneer u het juiste kerstpakket heeft gevonden, kunt u deze in uw winkelwagen plaatsen. Hier kunt u de dag uitkiezen wanneer u de kerstpakketten geleverd wilt hebben. Hierna kunt u eenvoudig, vertrouwd én veilig afrekenen bij dé kerstpakkettenwinkel van Nederland, en gaan wij aan de slag om bij u een mooi kerstpakket te kunnen leveren met de kerstdagen.

Zelf uw kerstpakket samenstellen

Toch niet gevonden waar naar u op zoek was? Dan biedt Kerstpakketten idee u ook de mogelijkheid om uw eigen kerstpakket samen te stellen bij een minimale afname van 100 stuks. Wanneer u uw voorkeuren doorgeeft aan de stylisten van onze kerstpakkettenwinkel, gaan zijn hier hard mee aan de slag om uw perfecte kerstpakket samen te stellen. Wilt u zelfs de keuze in de handen van uw werknemers leggen? Dan is dit ook mogelijk! Met het eigen keuze pakket schenkt u een giftcard die wordt geleverd in een stijlvolle giftbox. Met deze giftcard kan uw personeel een geschenk kiezen in de webshop die in de stijl van uw bedrijf wordt gemaakt door onze kerstpakkettenwinkel. Met dit kerstgeschenk weet u zeker dat uw personeel met een lach de feestelijke kerstdagen tegemoet gaan. Toch liever een kerstpakket per stuk bestellen? Geen probleem, ook dat is mogelijk in onze online kerstpakketten winkel.

Bekijk het aanbod in de online kerstpakket winkel

Service zoals u verwacht van een kerstpakkettenwinkel

Indien u vragen heeft over een van onze kerstpakketten die gepresenteerd staan in onze kerstpakket webshop, de levering of iets anders, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u met al uw vragen en onduidelijkheden. Onze klantenservice is op werkdagen te bereiken van 09:00 tot 17:00 op telefoonnummer 0495- 84 32 42, of via de livechat functie.

Wij wensen u veel succes met de zoektocht naar uw favoriete kerstpakket, om ook dit jaar weer de waardering te laten zien aan uw werknemers. Waar kan, helpen wij u graag met een mooi pakket uit de kerstpakket NL collectie.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op