Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Kerstpakketten NL collectie

De kerstpakketten NL collectie is speciaal samengesteld voor u als Nederlandse ondernemer. Bekijk de vele NL kerstpakketten en bestel deze eenvoudig via de shop. Risicoloos bestellen, kies dan voor Achteraf Betalen. Bekend uit de landelijke media en best beoordeeld met een 9.3 op 10.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Overig: NL
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Vele kerstpakketten nl themas verkrijgbaar in via de shop

Kerstpakketten van NL bodem

De collectie kerstpakketten NL collectie is speciaal samengesteld voor de Nederlandse ondernemers. Onze uitgebreide kerstpakketten webshop kent meer dan 825 verschillende kerstpakketten met NL tintje. Om het ietwat eenvoudiger te maken is het assortiment opgedeeld in thema's, prijsklassen en kleuren. Aan de linkerkant kunt u vervolgens filteren op de gewenste opties om zodoende snel bij het gewenste kerstpakket NL te komen.

Kerstpakket met NL tintje

In NL zijn kerstpakketten al vele jaren erg populair. Traditiegewijs overhandigen NL werkgevers aan het einde van ieder jaar een kerstattentie aan de medewerkers. Dit met als doel om hen te bedanken voor de inspanningen, geleverde diensten en uiteraard om welgemeende waardering uit te spreken. De kerstpakketten zijn in NL fiscaal aftrekbaar. De kerstpakketten WKR belasting regels vindt u hier. Informeer altijd even bij uw eigen boekhouder naar de beschikbare fiscale ruimte met betrekking tot het NL kerstpakket.

De mogelijkheden zijn oneindig

De kerstpakketten NL collectie van Kerstpakketten idee is enorm. Naast de luxe huisselectie zijn er ook maatwerk mogelijkheden vanaf een minimum van honderd stuks. Hierin zijn twee opties mogelijk: een afspraak in de showroom of onze stylisten stellen een mooi NL kerstpakket samen op basis van uw ideeen en wensen. Middels deze manier is het mogelijk om een supermarkt kerstpakket te laten samenstellen, zonder dat u daarbij werk heeft.

Wilt u uw medewerkers verrassen met een kerst cadeaubon, dan is het mogelijk om hen zelf te laten kiezen in een kerst webshop die wij zullen opmaken in de uitstraling van uw eigen onderneming. Hierbij moet u denken aan de implementatie van uw bedrijfslogo, het laten terugkeren van de bedrijfskleuren in de lay-out, alsmede het toevoegen van een kerstboodschap die u als werkgever zelf kunt schrijven en bij ons kunt aanleveren.

NL kerstpakketten bekijken in de showroom

Wilt u mooie kerstpakketten met NL tintje bekijken in onze showroom? Dit is mogelijk vanaf een minimum aantal van 100 stuks. Onze adviseurs ontvangen u graag op een afgesproken datum en tijdstip met een heerlijke kop koffie of thee. Vervolgens zullen zij u rondleiden door onze uitgebreide showroom, en ook zullen alle mogelijkheden met betrekking tot een kerstpakket NL besproken worden. Interesse gewekt? Neem dan even contact met ons op via e-mail, live-chat of telefoon.

Een schitterend kerstpakket nl aanbod online

Vragen over een kerstpakket NL?

Heeft u na het bestuderen van onze kerstpakketten NL collectie vragen of zijn er onverhoopt onduidelijkheden? Geen probleem, want onze customer service afdeling zit tijdens kantoortijden voor u klaar en beantwoorden al uw vragen via chat, mail en telefoon. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur. Voor nu wensen wij u veel shopplezier met het kiezen van een mooi NL kerstpakket voor uw personeel.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Is het mogelijk om Nederlandse kerstpakketten bij jullie te bestellen?

Jazeker, alhoewel kerstpakketten iets typisch Nederlands is. Hebben wij ook genoeg kerstpakketten die Nederlandse producten bevatten. Deze kerstpakketten kunnen een combinatie bevatten van food en non-food producten. Bekijk onze collectie!

Wat is de minimale bestelhoeveelheid?

Bij een minimale afzet van 5 stuks.

Is het mogelijk om zelf kerstpakketten samen te stellen?

Jazeker! Via ons 'maatwerk' kunt u bij een order van minimaal 100 stuks uw eigen kerstpakket samenstellen of laten samenstellen door onze experts. Indien u uw eigen kerstpakket wilt samenstellen kunt u het beste een afspraak maken bij één van onze drie fysieke locaties in Nederland. Met een expert kunt u worden begeleid om uw eigen ideale kerstpakket samen te stellen.

Kan ik achteraf betalen?

Jazeker! Indien uw order boven de €10.000,- incl. BTW komt dient u contact op te nemen met de klantenservice middels een bankgarantie.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op