Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Kerstpakketten met supermarkt producten

Wilt u uw collega verassen met een kerstpakket dat rijk is aan producten uit de supermarkt? Dan is deze pagina wellicht iets voor u. De supermarkt kerstpakketten zijn zeer variërend en zijn voor veel mensen een erg welkom geschenk. Neemt u snel een kijkje in ons assortiment om erachter te komen welke producten er tot onze supermarkt kerstpakketten horen.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Overig: Supermarkt
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
De nieuwste collectie kerstpakketten staat nu online met supermarkt producten

Producten uit de supermarkt

Producten uit de supermarkt zijn een altijd gemakkelijk en bruikbaar om te krijgen als zijnde personeelsgeschenken. Met de supermarkt kerstpakketten zorgt u ervoor dat uw collega niet stilzit tijdens de feestdagen. In tegendeel, u zet uw collega juist aan het werk met het bereiden van de beste gerechten uit de supermarkt. Vervolgens heeft u uw collega wel verwend met heerlijke gerechten uit de supermarkt.

Wij als kerstpakket leverancier hebben de supermarkt kerstpakketten ruimgevuld. De kerstpakketten bestaan uit gerechten die u kunt maken voor tijdens het avondeten inclusief alle benodigdheden voor de bereiding. Hieraan zitten verschillende sappen en frisdranken toegevoegd. Voor de mensen die graag een alcoholisch drankje willen nuttigen bij de maaltijden uit de supermarkt, hebben de mogelijkheid om een van de (speciaal) bieren of een flesje wijn te kiezen. Verder heeft u de keuze om te kiezen tussen verschillende soorten fruit of een schaaltje met nootjes voor bij de borrel. Kortom, de supermarkt kerstpakketten zijn zo samengesteld zodat u niks te kort komt.

Zelf producten kiezen

Het kan onverhoopt voorkomen dat de combinaties van producten niet helemaal bij u passen. Maakt u zich dan absoluut geen zorgen, want ook hiervoor heeft Kerstpakketten idee een passende oplossing. U kunt namelijk via maatwerk kiezen welke producten u in het kerstpakket wil hebben. Deze keuzes zijn in binnen de supermarkt kerstpakketten erg groot. Via de website kunt u concreet aangeven welke producten u wel en niet in het kerstpakket wil hebben. U kunt er ook voor kiezen om een van onze showrooms te bezoeken. Hier helpen onze stylisten u graag met de samenstelling van uw ideale kerstpakket. Wist u overigens dat u risicoloos kunt shoppen, aangezien u de kerstpakketten op rekening kunt betalen? Tevens zullen wij de kerstpakketten versturen middels pallettransport bij u op bedrijfslocatie, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Mogelijkheden met supermarkt kerstpakketten

Het assortiment van kerstpakketten is zo opgebouwd dat iedereen een pakket kan kiezen wat bij zijn collega’s past. Het assortiment is opgedeeld in verschillende thema’s. De thema’s verschillen van wellness kerstpakketten om eens heerlijk te ontspannen, tot fair-trade kerstpakketten. Bovendien heeft u de mogelijkheid om uw kerstpakketten te selecteren om prijsklasse. Zo geeft Kerstpakketten idee u de mogelijk om een kerstpakket te kiezen dat bij uw budget past.

Supermarkt kerstpakket nu in veel variaties online verkrijbaar

Komt u er niet helemaal uit?

Wanneer u vragen heeft over de supermarkt kerstpakketten, kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur. U kunt via de webshop met ze chatten of bellen. U kunt ook een mail sturen naar service@kerstpakkettenidee.nl.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Is het mogelijk om supermarkt kerstpakketten bij jullie te bestellen?

Ja, het is mogelijk om supermarkt kerstpakketten bij ons te bestellen. De supermarkt kerstpakketten worden op een door u geselecteerde datum geleverd.
 

Waaruit bestaat een supermarkt kerstpakket?

Een supermarkt kerstpakket bestaat uit de lekkerste gerechten uit de supermarkt voor tijdens het kerstdiner.

Is het mogelijk om achteraf te betalen?

Ja, het is mogelijk om de factuur achteraf te betalen. Dit kan tot een maximale orderwaarde van €10.000,-. incl. BTW. Indien u erover gaat dient u contact op te nemen met onze klantenservice voor een bankgarantie.

Is het mogelijk om zelf producten uit de supermarkt te kiezen?

Ja, dit kan via onze maatwerk pagina. Door middel van het formulier op de pagina in te vullen kunt u zelf kiezen welke producten in het kerstpakket komen. Maatwerk kerstpakketten kunt u bestellen vanaf minimaal 100 stuks.

Daarnaast kunt u een afspraak maken bij één van onze 3 fysieke locaties om uw gepersonaliseerde kerstpakket te bezichtigen.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op