Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
In de etalage In de etalage
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Overig: Versturen
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9,1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Mogelijkheden van kerstpakketten versturen per pallet

Kerstpakketten versturen per pallet

In de regel versturen wij de kerstpakketten via pallettransport. De reden hiervoor is dat het de meest veilige verzendmethode is om de breekbare kerstpakketten netjes bij u als opdrachtgever te bezorgen. De pakketten worden tactisch op een pallet gestapeld en vervolgens voorzien van kartonnen stoothoekjes. Om de pakketten netjes op zijn plaats te houden, wordt er gebruik gemaakt van folie. Dit alles samen zorgt voor een compact geheel, waarmee we de risico's op breuk en schade proberen te verkleinen. Vanaf een orderbedrag van 500 exclusief btw worden de kerstpakketten kosteloos verstuurd naar één adres in Nederland (uitgezonderd van de eilanden). Voor orders beneden de 500 euro exclusief btw (levering Nederland) wordt er 34,95 ex btw gerekend.

Kerstpakket versturen per post

Kerstpakketten versturen via de pakketpost is een risicovolle aangelegenheid, waarbij het risico op breuk en schade volledig voor de opdrachtgever is. Wij als team van Kerstpakketten idee raden het af, echter het is wel mogelijk bij ons. Het risico zit hem in het feit dat de kerstpakketten met een normale pakketbus verstuurd worden, waarbij de kans aanwezig is dat het kerstpakket onderop in de bus komt te liggen. De decembermaand is een drukke periode bij de pakketdiensten en heeft te maken met de Black Friday acties, sinterklaas en kerst. Dit resulteert in overvolle busjes waarbij de kans aanwezig is dat het verstuurde kerstpakket beschadigd raakt en/of er breuk ontstaat in de doos. Daarnaast weten we uit ervaring dat er soms ook vertraging in de uitlevering ontstaat. Dit heeft uiteraard ook weer te maken met de gigantische piekdrukte in de maand december. Hier hebben wij van Kerstpakketten idee helaas geen invloed op en dat is de reden waarom wij kerstpakketten versturen naar particulieren niet aanraden. Wel is het een optie die we aanbieden, waarbij het volledige risico bij de klant ligt. It's up to you!

Wat te doen?

Mocht u kerstpakketten willen versturen naar particulieren huisadressen dan dient u altijd even telefonisch contact met ons op te nemen. Het telefoonnummer is 0495 84 32 42. Onze medewerkers zullen de order voor u in het systeem zetten. Uiteraard dient u een excelbestand met daarin de huisadressen aan te leveren. Wij zullen zorgdragen voor het verzendklaar maken van de kerstpakketten en zullen deze tevens overhandigen aan de pakketdienst.

Kerstpakket versturen naar particulieren met de pakketpost

Contactgegevens

Kerstpakketten versturen is mogelijk bij Kerstpakketten idee. Lees bovenstaande tekst aandachtig door en mocht u interesse hebben in het versturen van kerstpakketten naar particulieren huisadressen, dan helpen wij u hier uiteraard graag mee. Zend ons een excelbestand toe met daarin de adressen en wij maken alles graag voor u in orde.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Kan ik datum en tijdstip zelf bepalen?

De leveringsdatum kunt u zelf bepalen, wij raden te allen tijde aan om uw kerstpakketten 4 dagen voor uw gelegenheid in ontvangst te nemen om eventuele overmachten te voorkomen. Wij kunnen echter niet op tijdstip leveren. Er dient één persoon aanwezig te zijn om de handtekening te zetten om de kerstpakketten in ontvangst te nemen.

 

Kan ik de leverdatum wijzigen?

Indien de transportplanning het toe laat zou het geen probleem moeten zijn. Wij raden u te allen tijden aan om contact met ons op te nemen via de klantenservice. U kunt zowel bellen als mailen, wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat wij voor u kunnen doen.

 

Kan ik een bestelling op meerdere vestigingen laten leveren?

Ja, dit is zowel mogelijk in Nederland als in België. Wij raden u aan om per vestiging een losse order te plaatsen.

 

Hoeveel bedragen de transportkosten?

Indien u een order plaatst boven de €600,- excl. BTW per magazijn, worden er geen transportkosten verrekend in Nederland. Onder dit bedrag verrekend kerstpakket idee een transporttarief van €44,95 excl. BTW per magazijn. Indien u wilt weten uit welk magazijn uw kerstpakket komt, kijk naar de letter van uw pakketnummer onder 'specificaties'. Deze letters moeten overeenkomen.

 

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Klantenservice Voor alle vragen
Bel 0495 84 32 42 (NL) ma / vr | 09:00 - 17:00
Mail ons service@kerstpakkettenidee.nl
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op