Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Thuiswerkpakket assortiment

De laatste jaren wordt er waar mogelijk steeds meer vanuit huis gewerkt. Verras uw collega's met een thuiswerkpakket, zodat ze ook thuis alle benodigdheden hebben om goed te kunnen functioneren. Bekijk hieronder de uitgebreide collectie thuiswerkpakketten en bestel gemakkelijk en snel uw favoriete thuiswerkgeschenk via onze shop. Voor jong en oud is er een mooi pakket beschikbaar. Veel succes gewenst.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Overig: Thuiswerkpakket
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Een fantastisch thuiswerkpakket om het personeel te bedanken

Het ideale thuiswerkpakket!

Geef je collega's met de kerstdagen een thuiswerkpakket zodat ze in ieder geval lekkere drankjes en versnaperingen in huis hebben tijdens het thuiswerken. Reserveer nog wat budget zodat ook de kerstpakketten 2023 niet vergeten worden. De thuiswerkpakketten zijn zeer gevarieerd en bevatten zeker voor iedereen wat wils. Onze collectie bestaat uit meer dan 800 verschillende pakketten dus als klant heeft u zeker genoeg keuze. Maak ook zeker gebruik van de vergelijker rechts bovenin de webshop waarin je je favoriete thuiswerkgeschenken kunt toevoegen. In de vergelijker wordt vervolgens de inhoud van de thuiswerkpakketten naast elkaar gezet zodat u in één beeld kunt zien welk pakket het beste bij uw wensen past. U kunt dit overzicht ook uitprinten om de beste opties aan uw collega's te laten zien. Dit is een hele goede manier om uw personeel te betrekken bij het uitzoeken van kerstpakketten aan het einde van het jaar. Hierdoor heeft u een grotere kans dat de ontvangers blij zullen zijn met het thuiswerkpakket.

Diverse opties

In onze collectie bieden wij diverse opties aan op het gebied van thuiswerkpakketten. Maak ook zeker gebruik van de filter links op de pagina om snel te schakelen tussen verschillende thema's, kleuren en prijs of bekijk eenvoudig onze Top 20 collectie. Denk hierbij aan thema's als ludiek, technisch en travel. Door op de thuiswerkpakketten te klikken hierboven vindt u een uitgebreide beschrijving van het betreffende thuiswerkpakket inclusief extra informatie over het online bestellen. Bekijk vanaf augustus ook zeker onze nieuwe collectie kerstpakketten. Ook een los kerstpakket bestellen is mogelijk via Kerstpakketten idee.

Alternatieven

Tegen het einde van het jaar zijn veel bedrijven op zoek naar een kerstcadeau voor hun personeel. Aan het begin van het jaar gaat men opzoek naar een mooi paasgeschenk of ander themapakket. Als u bijvoorbeeld dit jaar op zoek bent naar een alternatief voor het traditionele kerstpakket, kijk dan eens naar ons Eigen Keuze Concept. Bij dit concept kiezen uw collega's hun eigen cadeaus! Er wordt een kerstwebshop ingericht waar alle collega's toegang tot hebben door middel van een unieke inlogcode. De webshop wordt speciaal gepersonaliseerd voor het bedrijf inclusief een persoonlijke dankwoord.

Eenmaal in de webshop heeft elke collega de keuze uit een divers assortiment aan cadeaus zoals bijvoorbeeld een airfryer, een heggenschaar, een fondue, een koffer, een broodrooster en nog veel meer! Bij dit concept ontvangen uw collega's dus geen traditioneel kerstpakket, maar wel de zelfgekozen cadeaus. Steeds meer bedrijven kiezen voor personalisatie bij eindejaarsgeschenken en deze optie zorgt ervoor dat elke collega precies de kerstcadeaus naar wens krijgt.

Een thuiswerkgeschenk bestellen met daarin bier en borrelnootjes

Voor advies en vragen

Heeft u advies nodig over de diverse soorten thuiswerkgeschenken, een lentegeschenk of heeft u een algemene vraag over onze collectie? Aarzel dan niet en stel jouw vragen aan onze supportafdeling. Zij beschikken over de juiste kennis over alle mogelijkheden en zij helpen je graag verder met het zoeken naar de ideale kerstpakketten. Onze supportafdeling is op werkdagen bereikbaar van 09:00 uur - 17:00 uur via e-mail, chat en telefoon.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Bieden jullie ook thuiswerkpakketten aan in de webshop?

Ja! Wij bieden ook een collectie thuiswerkpakketten en andere themageschenken aan in onze webshop.

Kan ik een kaart in het thuiswerkpakket laten verpakken?

In samenspraak en afhankelijk van de drukte is dit mogelijk. U kunt de kaart dan bij ons aanleveren en wij zullen deze voor u bijpakken in het pakket.

Kan ik een thuiswerkpakket op een huisadres laten bezorgen?

Ja, huiszendingen zijn mogelijk. Let wel op: hiervoor gelden andere tarieven dan voor een zakelijke levering. De huiszendingen worden namelijk verzorgd door een externe partij waarbij de volledige risico's bij de opdrachtgever liggen.

Hoe wordt mijn factuur verstuurd?

Al onze facturen worden via e-mail verstuurd en zijn ook terug te vinden in het klantaccount.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op