Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Lentepakket assortiment

Op deze pagina vindt u het lentepakketten assortiment van Kerstpakketten idee. De pakketten zijn zeer geschikt om de medewerkers te bedanken voor de geleverde diensten en arbeid. Neem een kijkje op de pagina en bepaal welk lentepakket het beste bij uw bedrijf en medewerkers past. De order kan vervolgens eenvoudig online geplaatst worden.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Overig: Lentepakket
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Een lentepakket gevuld met heerlijke wijn en chocolade

Vier de lente

Zodra de lente om de hoek komt wordt het leven voor veel mensen een stuk positiever. Het begint al bij het opstaan in de vroege ochtend, de vogeltjes fluiten, het is al licht buiten en de eerste mensen zijn misschien wel al op straat te vinden. Onderweg naar bestemming kunnen veel jonge dieren gevonden worden, het zonnetje schijnt op je gezicht en je hebt zelfs geen jas meer nodig. Veel mensen worden kortom heel gelukkig van de lente en zijn spontaan in een goede gemoedstoestand. Werknemers in een positieve gemoedstoestand is altijd positief voor de werkgever, gelukkige werknemers zijn immers productiever en gezelliger. Met een lentepakket van Kerstpakketten idee kunt u uw werknemers in een nog betere stemming brengen en ze motiveren om weer aan de slag te gaan.

Inhoud van een lentepakket

Bij de samenstelling van de lentepakketten is eerst onderzoek gedaan naar wat typerend is voor de lente. Uit dit onderzoek bleek dat vrolijke pastelkleuren als zeegroen en zalmroze tinten typisch voor de lente zijn, de producten moeten fris en simpel ogen alsof ze zijn afgestemd op een zomerse dag bij het strand. De lentepakketten van Kerstpakketten idee sluiten aan op deze wensen en doen bij de eerste blik meteen denken aan de lente.

De lentepakketten bevatten producten als frisse sappen en broodjes voor een heerlijke picknick. Daarnaast bevatten enkele pakketten grotere artikelen zoals een BBQ, grill, koeltas of blender die zij kunnen gebruiken in de lente of de zomer. Net zoals de kerstpakketten, kunnen we deze geschenken versturen naar uw bedrijf of naar individuele huisadressen in Nederland en Belgie.

Zelf samenstellen

Kerstpakketten idee biedt, naast de standaard lentepakketten of bedankpakketten, ook nog de maatwerk optie aan. Met de maatwerk optie krijgt u de kans om het perfecte plaatje van een lentepakket in uw hoofd te realiseren. Kerstpakketten idee heeft een assortiment met meer dan 5000 producten waaruit u kunt kiezen en in het lentepakket kunt laten toevoegen. Op de maatwerk pagina vind u meer informatie over deze optie, bovendien is daar het formulier te vinden waarin u al uw voorkeuren en wensen kunt beschrijven. Om er nog een stapje bovenop te doen kunt u ook het logo van uw bedrijf laten drukken of een persoonlijk kaartje laten toevoegen. Deze optie is ook erg leuk bij een heerlijke wijn als relatiegeschenk. Een fles wijn met daarop uw logo, hoe origineel zou dat zijn!

Lentepakket bestellen

Heeft u uw favoriete lentepakket of voorjaarspakket gevonden? Gefeliciteerd, dan is het tijd om deze te bestellen voordat de voorraad op is. Om het lentepakket te bestellen hoeft u alleen maar de gewenste hoeveelheid in te vullen alsmede het afleveradres. Onze stylisten en leveranciers gaan samen aan de slag om de pakketten compleet en op tijd op het aangegeven adres te leveren zodat u verder kunt gaan met de medewerkers verrassen.

Lentegewchenken voor personeel met lekkernij verpakt in een brievenbus doosje

Verdere onduidelijkheden

Bent u na het lezen van deze tekst met onduidelijkheden of vragen blijven zitten? Onze medewerkers helpen u graag! Zij zitten elke werkdag tussen 8:30 en 17:00 klaar om u met alle vragen en onduidelijkheden over de kerstpakketten of het bestelproces te helpen. Tijdens kantooruren zijn onze medewerkers te bereiken via het telefoonnummer op de website of de live chat. Buiten deze uren om kun je altijd een mailtje sturen naar ons e-mailadres.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Hebben jullie Lentepakketten in jullie assortiment?

Ja! Wij verkopen lentepakketten met producten die typerend zijn voor de lente en waar uw medewerkers spontaan vrolijk van worden.

Wat maakt deze pakketten typerend voor de lente?

De lentepakketten hebben een vrolijk design. Daarnaast bevatten de pakketten producten als een barbecue, blender of koeltas die tijdens warme lenteavonden gebruikt kunnen worden.

Waar bestaat jullie verdere assortiment uit?

Naast lentepakketten bestaat het assortiment van Kerstpakketten idee uit vele andere thema- en seizoenspakketten. Enkele voorbeelden van deze themapakketten zijn kerstpakketten, thuiswerkpakketten en bedankpakketten.

Kan de factuur achteraf betaald worden?

Jazeker! Tot een maximaal orderbedrag van €10.000,- inclusief BTW kan de factuur achteraf betaald worden. Bij een bedrag van meer dan €10.000,- inclusief BTW wordt gewerkt met een officiële bankgarantie.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op