Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren

 Lentepakket assortiment

De lente is het seizoen van nieuw begin en frisse starts, waardoor het een uitstekend moment is om de waardering voor je medewerkers te tonen. Lentepakketten zijn hierbij de perfecte keuze. Deze pakketten zijn niet alleen een prachtige manier om de lente te vieren, maar ook om je team te motiveren en te inspireren. Door het geven van een origineel en uniek lentepakket laat je de ontvanger echt speciaal voelen zien. Bekijk ons mooie assortiment hieronder.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2024. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Overig: Lentepakket
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Voorraad checker
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Een lentepakket gevuld met heerlijke wijn en chocolade

Wat zit er in een lentepakket?

Een lentepakket is een doordachte samenstelling van producten die de essentie van het seizoen vangt. Elk pakket is ontworpen om de zintuigen te prikkelen en een glimlach te brengen op het gezicht van iedere ontvanger. Hierbij is aandacht besteed aan bloei, vrolijke kleuren, en originele elementen die elk lentepakket een ware beleving van geluk en vernieuwing maken. Frisse drankjes zoals kruidenthee of een licht sprankelende limonade zijn perfect voor de lente. Ze bieden verfrissing en zijn vaak verpakt in vrolijke, kleurrijke verpakkingen die het geheel een feestelijke uitstraling geven. Deze drankjes zijn niet alleen lekker, maar ook een heerlijke pauze tijdens de werkdag, die energie geeft en de geest verfrist.

Naast deze klassieke keuzes zijn er originele items die een lentepakket echt uniek maken. Denk bijvoorbeeld aan een koelbox of een handige rugzak. Ook populair zijn de luxe Rituals cadeausets, perfect om je medewerkers even echt te verwennen. De verrassingselementen in een origineel lentepakket kunnen ook bestaan uit buitenactiviteit gerelateerde geschenken zoals een BBQ, koeltas, of speaker, perfect voor die zonnige middagpauzes.

Wijn

Ook wijn is een erg passende toevoeging aan een lentepakket. Perfect voor een gezellige borrelavond in de achtertuin, voegt een fles wijn nog iets extra toe aan je pakket. Voor als je wijn als basis van je cadeau wilt kiezen, kan je kijken op onze wijn als relatiegeschenk pagina. Deze mooie flessen wijn zijn ook te personaliseren met bijvoorbeeld je bedrijfslogo of kaartje.

Personalisatie en maatwerk

Lentepakketten bieden een prachtige kans om een persoonlijke touch toe te voegen aan je geschenken, waardoor ze niet alleen uniek maar ook betekenisvol worden. Personalisatie en maatwerk zijn krachtige manieren om te laten zien dat je echt aandacht hebt besteed aan de interesses en voorkeuren van de ontvanger. Hier zijn enkele ideeën en mogelijkheden hoe je lentepakketten kunt personaliseren:

  • Personaliseerbare items: Begin met producten die je kunt aanpassen met namen, initialen of zelfs een persoonlijke boodschap. Denk aan een stijlvolle mok of een tas met een lente-ontwerp en de naam van de ontvanger, of de naam van je bedrijf erop. Dit maakt het cadeau direct speciaal en zeer persoonlijk.
  • Keuzevrijheid in de inhoud: Bied verschillende opties aan waaruit de ontvanger kan kiezen. Je kunt bijvoorbeeld een selectie maken van diverse theesoorten, koffiesmaken, of ambachtelijke snacks, en de ontvanger zelf laten beslissen welke varianten zij in hun pakket willen. Deze aanpak zorgt ervoor dat het pakket niet alleen wordt gebruikt, maar ook echt gewaardeerd.
  • Thema-gebaseerde aanpassingen: Afhankelijk van de hobby's of interesses van de medewerkers kun je thema-specifieke items toevoegen. Voor een natuurliefhebber kan dat bijvoorbeeld een lentepakket zijn met vogelgerelateerde producten, terwijl voor een kunstliefhebber wellicht een pakket met kunstbenodigdheden en inspiratie voor de lente geschikt is.

Het aanbieden van deze gepersonaliseerde opties maakt elk lentepakket uniek en origineel. Maatwerk en personalisatie versterken de relatie met de ontvanger doordat het laat zien dat je echt nadenkt over wat hen blij en gelukkig maakt. Dit kan de perceptie van het geschenk enorm verbeteren en zorgt voor blijvende positieve herinneringen aan zowel het cadeau als de gever.

Waarom een lentepakket geven?

Het geven van een lentepakket is een prachtige manier om je waardering uit te spreken en te tonen hoezeer je de inzet van je medewerkers of relaties erkent. Na de vaak donkere en koude wintermaanden brengt de lente een frisse wind met zich mee, en wat is er nu beter dan dit seizoen te vieren met een doordacht geschenk dat deze verandering symboliseert?

Een lentepakket als relatiegeschenk sturen illustreert niet alleen je creativiteit en aandacht voor detail, maar toont ook je dankbaarheid voor de harde werken van de ontvanger. Of het nu gaat om medewerkers in je organisatie of belangrijke zakelijke contacten, een lentepakket maakt duidelijk dat je hun inzet waardeert. Dit kan een krachtige motivator zijn en werkt vaak stimulerend voor de toekomstige prestaties. Het delen van lentepakketten binnen een team kan ook helpen om een gevoel van gemeenschap te versterken. Het gezamenlijk ervaren van het openen van een verrassingspakket creëert een gedeeld moment van vreugde en kan de banden tussen collega's verstevigen. Het is een vrolijke onderbreking van de dagelijkse routine en brengt iedereen samen in een ontspannen en positieve sfeer.

Net zoals de natuur in de lente tot bloei komt, zo kunnen ook de relaties binnen en buiten een organisatie groeien door zulke doordachte gebaren. Een lentepakket kan een manier zijn om groei te stimuleren van nieuwe kansen en frisse ideeën, en inspireert ontvangers om met vernieuwde energie en enthousiasme hun werk voort te zetten. Dit kan je ook erg goed doen met een voorjaarspakket. Net als de lentepakketten is dit een erg leuke manier om het einde van de winter te vieren door samen uit te kijken naar een mooi nieuw voorjaar. 

Het perfecte moment voor een lentepakket

Het vinden van het perfecte moment om lentepakketten te geven kan de impact van je geschenk aanzienlijk vergroten. De lente zelf biedt tal van ideale gelegenheden om deze vrolijke cadeaus te delen.

  • Begin van de lente: Wat is een betere manier om de komst van het nieuwe seizoen te vieren dan met een lentepakket? Geef deze pakketten uit rond de eerste dag van de lente om de verandering van seizoenen te markeren en de frisse, levendige energie die het met zich meebrengt te omarmen.
  • Pasen: Lentepakketten kunnen ook perfect zijn als Paasgeschenken. Ze kunnen dienen als een creatief alternatief voor de traditionele chocolade-eieren, vooral voor medewerkers of klanten die iets unieks waarderen.
  • Personeelsbijeenkomsten in de buitenlucht: Organiseer je een lente-uitje of een bedrijfsevenement in de buitenlucht? Dat is het ideale moment om lentepakketten te overhandigen. Dit versterkt de zonnige sfeer en maakt het evenement nog gedenkwaardiger.

Voor als de lente net voorbij is maar je evengoed iets leuks wilt doen voor je medewerkers, kan je ook kiezen voor een bedankpakket. Met onze ruime collectie bedankpakketten bedank je je medewerkers voor hun inzet op een unieke manier.

Lentepakketten voor personeel met lekkernij verpakt in een brievenbus doosje

Lentepakket bestellen

Lentepakketten zijn een uitstekende manier om de lente te vieren en tegelijkertijd waardering te tonen aan je medewerkers of relaties. Ze bieden een unieke combinatie van originaliteit en persoonlijke attentheid die gegarandeerd positieve reacties oproept. Met de mogelijkheid tot personalisatie maak je elk pakket speciaal afgestemd op de ontvanger, perfect om de lentevreugde extra te versterken.

Plaats je bestelling vandaag nog en maak je medewerkers blij met deze leuke verrassing. We kunnen de pakketten versturen naar jouw bedrijf of naar de thuisadressen van je medewerkers. Voor meer informatie over versturen kan je een kijkje nemen op de specifieke pagina. Voor vragen kan je contact opnemen met onze klantenservice. Bel van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00 naar 0495 84 32 42 of mail service@kerstpakkettenidee.nl voor persoonlijk advies.
 

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Hebben jullie Lentepakketten in jullie assortiment?

Ja! Wij verkopen lentepakketten met producten die typerend zijn voor de lente en waar uw medewerkers spontaan vrolijk van worden.

Wat maakt deze pakketten typerend voor de lente?

De lentepakketten hebben een vrolijk design. Daarnaast bevatten de pakketten producten als een barbecue, blender of koeltas die tijdens warme lenteavonden gebruikt kunnen worden.

Waar bestaat jullie verdere assortiment uit?

Naast lentepakketten bestaat het assortiment van Kerstpakketten idee uit vele andere thema- en seizoenspakketten. Enkele voorbeelden van deze themapakketten zijn kerstpakketten, thuiswerkpakketten en bedankpakketten.

Kan de factuur achteraf betaald worden?

Jazeker! Tot een maximaal orderbedrag van €10.000,- inclusief BTW kan de factuur achteraf betaald worden. Bij een bedrag van meer dan €10.000,- inclusief BTW wordt gewerkt met een officiële bankgarantie.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Bezig met laden Een moment geduld alstublieft...
Hallo! Als u assistentie nodig heeft, hoor ik het graag. Contact opnemen
Cookies en kerstpakkettenidee.nl Kerstpakkettenidee.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat onze website naar behoren werkt en om bezoeken nauwkeurig te analyseren. Bovendien bieden wij de optie om marketingcookies te accepteren. Deze cookies stellen ons in staat om uw online ervaring te verrijken en te personaliseren, bijvoorbeeld door relevante producten te tonen. Voor uitgebreide informatie leest u onze cookieverklaring. Indien u liever geen marketingcookies wilt laten plaatsen, dan kunt u deze hier weigeren. In dat geval plaatsen we alleen de essentiële functionele en analytische cookies. U heeft tevens de mogelijkheid om uw cookievoorkeuren op elk moment aan te passen via onze voorkeurenpagina. Accepteer cookies
Cookie