Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Voorjaarspakket assortiment

Bekijk hieronder het overzicht van de voorjaarspakketten die wij momenteel aanbieden. Het assortiment is zeer uitgebreid en bestaat uit een groot aantal unieke en verrassende voorjaarspakketten. Neem een kijkje in het assortiment en bestel het gewenste voorjaarspakket om uw personeel te bedanken. Huiszending mogelijk.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Overig: Voorjaarspakket
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Een goedgevuld voorjaarspakket online bekijken en bestellen

Het voorjaar komt eraan

Het voorjaar komt steeds dichterbij en ons assortiment wordt steeds meer aangevuld met voorjaarspakketten en paasgeschenken. Het wordt steeds mooier weer dus er kan steeds meer buiten genoten worden van heerlijke drankjes en hapjes, waar de voorjaarspakketten uiteraard ruim mee gevuld zijn. Bekijk nu ons gehele assortiment voorjaarspakketten en gebruik ook zeker de filter aan de linkerzijde van de pagina om snel te schakelen tussen diverse thema's, prijzen en kleuren. Er zijn voorjaarspakketten beschikbaar voor ieder budget, hoog of laag. Hierdoor kunnen ook de bedrijven die een minder budget beschikbaar hebben voor personeelscadeaus de gewenste cadeaus vinden in onze shop. Toch liever nog een beetje sparen en op een later tijdstip kopen, kies dan voor een goedgevuld zomergeschenk.

Creëer zelf een voorjaarspakket!

Zit jouw gewenste voorjaarspakket niet in ons assortiment? Geen paniek, hier hebben wij een oplossing voor. Voor bestellingen met een minimale afname van 100 stuks is het namelijk mogelijk om zelf een voorjaarspakket op maat te laten maken. Dit kan eventueel last minute, net zoals bij de kerstpakketten. Heeft u een bestelling van 100 stuks en wilt u graag zelf bepalen welke producten er in het voorjaarspakket komen? Twijfel dan niet en ga naar de pagina Maatwerk in deze webshop. Daar vindt u een formulier waar u uw voorkeuren in kunt vullen op basis waarvan onze stylisten een speciaal kerstcadeau zullen creëren. Vervolgens krijgt u van ons binnen enkele werkdagen een vrijblijvende offerte inclusief foto's van het voorbeeld pakket toegestuurd. Met het zelf samenstellen van een pakket zorgt u ervoor dat het personeel een cadeau krijgt dat precies op maat is en dat past bij uw bedrijf.

Een bezoek op afspraak bij één van onze showrooms is zelfs ook een mogelijkheid. Onze adviseurs verwelkomen u graag om een kop koffie te komen drinken en om u te adviseren over het samenstellen van de pakketten. Om gebruik te maken van deze optie vult u het daarvoor bestemde formulier in op de pagina Maatwerk. Let wel op: ook voor deze optie geldt een minimale afname van 100 stuks.

Geen voorjaarspakket?

Is het voorjaarspakket niets voor u en heeft u liever een alternatief? Kijk dan eens naar onze lentepakketten, zomerpakketten of sinterklaasgeschenken. Ga naar het hoofdmenu en daar vindt u alle geschenken gesorteerd in prijsklassen, thema's, overig, artikelen en snelzoeken. Als u op het kopje 'Kerstpakketten'' klikt komt u uit bij het volledige kerstpakketten assortiment van Kerstpakketten idee, met ruim 825 verschillende pakketten! Ook bieden wij andere concepten aan zoals de wijngeschenken en het unieke Eigen Keuzeconcept. Ga voor meer informatie over deze concepten naar de kopjes 'Keuzeconcept' en 'Wijnkado's' in deze webshop.

Voorjaarsgeschenken in iedere prijsklasse met brievenbus formaat

Zijn er nog vragen?

Heeft u toevallig nog vragen met betrekking tot de diverse soorten kerstcadeaus of heeft u een algemene vraag over de webshop of ons assortiment? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Onze klantenservice beantwoordt graag uw vragen en kan u adviseren over alle mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice op werkdagen tussen kantooruren.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Verkopen jullie ook Voorjaarspakketten?

Jazeker! Wij bieden ook voorjaarspakketten aan in het assortiment van onze webshop.

Vanaf wanneer is de nieuwe collectie te bestellen?

De collectie is te bestellen zodra deze online staan in onze webshop. Meld u aan voor de nieuwsbrief en we houden u netjes op de hoogte.

Hebben jullie ook showrooms?

Ja! Wij hebben in totaal 2 showrooms die u op afspraak kunt bezoeken. Let op: hiervoor geldt een minimale afname van 100 stuks.

Waar kan ik meer informatie vinden?

Alle informatie kunt u terugvinden op onze website. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice via telefoon, chat of e-mail.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op