Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Last minute kerstpakketten collectie

Door de eindejaarsdrukte vergeten om kerstpakketten te bestellen, geen paniek! Bij Kerstpakketten idee bieden wij namelijk een aantal last minute kerstpakketten aan, zodat u evengoed een leuk kerstpresentje kunt geven aan uw medewerkers. Wij bieden namelijk de leukste kerstpakketten last minute aan, zodat u alsnog een uitgebreid aanbod heeft en vervolgens een goede keuze kunt maken!

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Overig: Last minute
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
De meeste gewaardeerde last minute kerstpakketten

Diverse prijsklassen voor een last minute kerstpakket 

Heeft u een budget voor ogen? Ook dat is bij Kerstpakketten idee geen probleem! Wij bieden namelijk een leuke kerstattentie last minute aan van diverse prijsklassen. Op deze manier kunt u ervoor kiezen om een kerstpakket te bestellen dat klein in omvang is of juist veel producten bevat. De kerstpakketten variëren van pakketten waarin huidverzorging en doucheproducten zitten tot aan complete voedselpakketten of mannenpakketten. Hierdoor kunt u gemakkelijk een last minute kerstpakket uitzoeken dat aansluit bij uw voorkeur.

Een andere draai aan het kerstpakket

Wilt u graag een speciaal last minute kerstpakket? Dan kan dat bij Kerstpakkettenidee.nl. Wij kunnen namelijk ook wijncadeaus aanbieden waarbij u een heerlijke fles wijn of diverse kleinere wijnproeverijen cadeau kunt doen. Hierdoor is het pakket weer iets anders dan de standaard kerstpakketten. Bent u een groot voorstander van biologische en duurzame producten? Dan kunt u hier ook complete pakketten bestellen, waarbij gedacht is aan de natuur en het milieu. De producten in deze pakketten zijn van Fairtrade en/of op een biologische wijze gemaakt.

Wilt u liever uw personeel minder food-items geven en wat meer producten? Dan kunt u ook kiezen voor een aantal pakketten, waarbij een heleboel huisartikelen, tafelproducten en zelfs reisproducten toegevoegd zijn. Op deze manier wordt het een grappig kerstpakket waarbij de omvang ietwat kleiner is, maar zullen de producten veelvuldig gebruikt kunnen worden. Kortom: met Kerstpakketten idee zijn de mogelijkheden eindeloos! Zelf in de zomer vindt u in de shop een mooi zomerpakket om de medewerkers te bedanken. Deze zijn over het algemeen ook nog eens brievenbusbestendig.

Zelf een laste minute kerstpakket samenstellen?

Gaat uw voorkeur meer uit naar een zelf samengesteld pakket? Hierbij is het mogelijk om losse kerstpakketten te kiezen. Zo wordt een kerstpakket last minute toch zeer persoonlijk en kan ieder personeelslid zijn of haar eigen kerstpakket samenstellen. Hierdoor weet u zeker dat uw personeel alles in het pakket zal gebruiken. U kunt zelf de waarde van het pakket bepalen. Tevens kunt u ook het aantal giftboxen aangeven. Daarna kunt u bij het eigen keuze concept uw bedrijfsuitstraling toevoegen. Op deze manier zal de medewerker, wanneer hij of zij inlogt, een webshop zien in de uitstraling van het bedrijf en kan hij via deze weg de leukste cadeaus uitkiezen. Houd er wel rekening mee dat u één adres in Nederland of België kunt opgeven waar de gekozen cadeaus naar opgestuurd kunnen worden. Wanneer de cadeaus voor 21.30 uur besteld zijn, worden ze dezelfde dag nog verzonden.

Snel geleverd last minute kerstpakket

Risico last minute kerstpakketten

Aan last minute kerstpakketten zitten natuurlijk ook enkele risico's. Wanneer u enkele dagen voor Kerstmis nog tal van kerstpakketten besteld, kan het zo zijn dat we u moeten teleurstellen. Door de grote vraag naar kerstpresentjes personeel is het 'wie als eerst kom, wie als eerst maalt'. Mocht u te lang wachten, kan het zo zijn dat we het niet meer redden om uw kerstpakketten op tijd op de bestemming te krijgen. Probeer daarom zo snel mogelijk u bestelling door te geven, en niet te wachten tot bepaalde aanbiedingen zouden komen. Zo voorkomt u teleurstelling!

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op