Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.1
Menu
Pakketten filteren
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
In de etalage In de etalage
Actieve filters Herstel filters Categorie: Kerstpakket Overig: Kerstpresentje
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsnew
Klantbeoordeling 9,1/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
De mooiste kerstpresentjes en attenties voor klanten en relaties

Ruime keuze uit kerstpresentjes

Kerstpakketten idee is al jaren specialist wanneer het aankomt op kerstpresentjes. Door onze jarenlange ervaring en meer dan 100 specialisten die voor u klaarstaan zorgen wij ervoor dat wij ieder jaar weer een ruime en unieke keuze hebben als in kerstpresentjes. Zo hebben wij ingespeeld op de laatste trends zoals bijvoorbeeld de landen thema's en hier halen wij onze kerstpakket inspiratie vandaan. Een Spaans pakket vol met tapas, een Italiaans pakket om de lekkerste pasta te maken of lekker Zuid-Amerikaans borrelen met een Mexicaans nacho pakket. Wilt u liever een collega's laten genieten van een lekker speciaal biertje? Zo hebben wij ook feestpakketten met speciaal biertjes uit heel de wereld! Zo kunt u en uw werknemers écht gaan genieten van uw eindejaarsattentie.

Waarom een kerstpresentje?

Natuurlijk wilt u uw werknemers ook dit jaar weer verrassen. Een mooi kerstpakket laat natuurlijk zien dat u uw werknemers echt waardeert. Het is een kleine moeite, maar een groot gebaar. Vooral voor de mensen die zich het hele jaar voor u inzetten. Het is daarom goed dat u gaat rondkijken voor een mooi kerstcadeau idee en kerstpressentje. De vraag is alleen, wat wil u eraan uitgeven? Waar bent u precies naar opzoek? Wilt u een leuke herinnering, of iets eetbaars? Er zijn zoveel leuke dingen waar u aan kunt denken, maar gelukkig bieden wij de kerstpresentjes waar u geheid de plank niet mis mee slaat. Het is daarom goed dat u op tijd gaat oriënteren, en bij ons de voordelen gaat ontdekken. Wilt u extra informatie over de kosten of de presentjes? Dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice. Hierna gaat een specialist samen met u komen tot het kerstpakket wat geheel bij uw personeel past. Er kan altijd geheel vrijblijvend een offerte worden aangevraagd. Daardoor weet u altijd optijd wat de kosten zijn, en kunt u snel uw kerstpresentje voor uw personeel realiseren. Is het kerstpresentje er bij ingeschoten dit jaar? Geen zorgen! Wij bieden ook last minute kerstpakketten aan, zodat u altijd voorzien bent.

Een eigen kerstpresentje uitkiezen

Hoe groter het personeelsbestand, hoe moeilijker het is om ieder personeelslid tevreden te stellen met een uniek kerstpresentje. Een populair alternatief is het welbekende Kerstkeuzecadeau waarbij de medewerkers middels een puntensysteem zelf een leuk kerstpresentie kan uitkiezen. Het keuzeaanbod varieert van een etentje, tot een blende, speakerset of toegangskaarten van een pretpark. Echt alle leuke cadeaus en belevenissen behoren tot het assortiment. Het voordeel hiervan is dat iedereen zijn eigen keuze kan maken en dus bepaalt hoe zijn eigen kerstpresentje eruit ziet.

Leuke kerstpresentjes voor personeel

Zelf een kerstgeschenk samenstellen

Mocht u verschillende producten zien die naar wens zijn? Dan kunt u ook altijd nog een kerstpakket zelf samenstellen. Wanneer u uw voorkeuren aan onze specialisten door geeft, gaan zij aan de slag om het kerstpakket naar uw wensen samen te stellen. Wilt u zelfs dat elke werknemer zijn eigen kerstgeschenk uit kan kiezen? Dan hebben wij voor u ook het eigen keuze pakket! Uw relaties ontvangen een mooie gepersonaliseerde giftbox met een giftcard. Met deze giftcard kunnen zij via een webshop die wordt samengesteld in de stijl van uw bedrijf een mooi geschenk kiezen. Hier hebben zij keuze uit ruim 800 geschenken, van boeken tot aan belevingen! Voor ieder wat wils dus. Wj zijn uw nummer één kerstpakketten leverancier en zo weet u zeker dat u allemaal een mooie Kerst tegemoet kunt gaan.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Klantenservice Voor alle vragen
Bel 0495 84 32 42 (NL) ma / vr | 09:00 - 17:00
Mail ons service@kerstpakkettenidee.nl
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op