Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren
Kerstpakketten Homepage / Kerstpakket / Overig / Kerstcadeau ideeen

Kerstcadeau ideeen overzicht

Bent u opzoek naar popualire kerstcadeau ideeen voor uw collega’s en zakenrelaties? En heeft u geen idee wat u uw collega’s cadeau moet doen? Dan helpt Kerstpakketten idee u graag met uw zoektocht. Wij hebben een groot en variërend assortiment met veel verschillende thema’s en producten. De kerstcadeau ideeen zijn makkelijk te vinden op onze website, dus neem gerust een kijkje.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Overig: Kerstcadeau ideeen
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
de nieuwste collectie kerstcadeau ideeën nu online verkrijgbaar

Kerstcadeau-ideeën in verschillende thema’s

Bij Kerstpakketten idee heeft u de keus uit veel verschillende soorten kerstpakketten. Zo zijn er kerstpakketten voor verschillende prijsklassen, want niet ieder persoon wil voor hetzelfde bedrag aan kerstpakketten uitgeven. Er zijn binnen ons assortiment ook pakketten gemaakt met de nadruk op een specifiek product. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een kerstpakket dat gevuld is met producten uit een bepaald land. Waar Kerstpakketten idee bekend om staat is het brede assortiment met en dat het rijk is aan verschillende thema’s. Via het menu op de website kunt u kiezen uit meer dan 52 verschillende thema’s. De thema’s verschillen van duurzaam, tot grappige kerstpakketten en wellness kerstpakketten.

Hoe worden de Kerstcadeau ideeën gekozen?

De kerstcadeau ideeën worden natuurlijk niet zomaar gekozen. Onze stylisten zijn in het begin van het jaar al vroeg bezig om zich in te lezen in de trends en ontwikkelingen binnen de markt. Onze collega’s proberen een goed beeld te krijgen van populaire thema’s binnen de kerstpakketten branche. Ze proberen vervolgens een juiste combinatie van thema’s te maken om de klant de beste kerstcadeau ideeën te bieden. Uw collega’s verdienen na een jaar hard werken een mooi geschenk om met een goed gevoel de feestdagen in te laten gaan. Een kerstpakket kopen is nog nooit zo leuk geweest.

Zelf een kerstcadeau idee kerstpakket samenstellen

Het kan natuurlijk zijn dat de bedankjes voor kerst niet helemaal aansluiten bij wat u uw collega's cadeau wilt doen. Of u wilt net een andere samenstelling van producten in het kerstcadeau idee kerstpakket. Hier biedt Kerstpakketten idee u de mogelijkheid voor door middel van maatwerk. Door middel van maatwerk kunt u aangeven welke producten u precies in uw kerstpakket wil hebben. Daarnaast kunt u ook een van onze showrooms bezoeken om zo een beter beeld van de producten te krijgen. Let op: U kunt pas gebruik maken van maatwerk bij een minimale afzet van 100 stuks. Onze stylisten proberen aan de hand van uw wensen het ideale kerstcadeau idee kerstpakket samen te stellen.

vind uw ideale kerstcadeau idee op onze website

Shoppen zonder risico

Kerstpakketten idee geeft u de garantie dat u geheel risicoloos kunt shoppen. U kunt namelijk de factuur achteraf betalen. Na levering van de pakketten zult u de factuur van ons binnen krijgen en vervolgens heeft u de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen te betalen. Let op: achteraf betalen kan tot een maximale orderwaarde van €10.000,-. Orders met een orderwaarde boven de €10.000,- lopen middels een officiële bankgarantie. Laat uw kerstpakket bezorgen op een datum dat het u uitkomt. Wij zorgen voor een correcte en stipte bezorging.

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Is het mogelijk om kerstcadeau-idee kerstpakketten bij jullie te betstellen?

Ja, het is mogelijk om kerstcadeau-idee kerstpakketten te bestellen. Onze stylisten zijn al vroeg in het jaar bezig om ons assortiment aan te passen met de nieuwste trends en ontwikkelingen.

 

Waaruit bestaan de kerstcadeau idee?n?

Op onze website heeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen meer dan 50 verschillende thema’s. Bovendien kunt ook filteren op prijsklassen of specifieke artikelen.

Wat is de minimale afname aan kerstpakketten?

De minimale afzet bij Kerstpakketten idee is 5 kerstpakketten.

Is het mogelijk om achteraf te betalen?

Ja, u kunt bij ons de kerstcadeau ideeën achteraf betalen. Dit kan tot een maximale orderwaarde van €10.000,- incl. BTW, boven de €10.000,- incl. BTW dient u contact met ons op te nemen middels een bankgarantie.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op