Betaal na ontvangst
Eigen showroom
Ruim 825 kerstpakketten
Beoordeeld met 9.0
Menu
Pakketten filteren

Kerst Bedankjes (zakelijk en personeel)

De maand december komt er weer aan en dat betekent dat we kerst bedankjes gaan shoppen om het personeel, onze klanten en relaties te bedanken voor de inzet, vertrouwen en partnership. Een belangrijk moment om even stil te staan bij het bedanken van onze belangrijkste mensen.

Betaal na levering
Loop géén enkel risico en betaal de factuur ná levering. Mogelijk tot €10.000,- inclusief BTW voor bedrijven in Nederland en Belgie.
Méér belastingvoordeel
Nú nog voordeliger bestellen door een forse verhoging van de WKR-regeling naar 3%. Hierdoor ontstaat er nog meer fiscale ruimte voor het aankopen van kerstpakketten.
Lees meer
Top 20 kerstpakketten
Bekijk de Top 20 Kerstpakketten van 2022. Mooie luxe kerstpakketten voor ieder budget.
Bekijk ze hier
Actieve filters Herstel filters
Categorie: Kerstpakket Overig: Kerst bedankjes
Sorteren op:
Achteraf betalen na levering
Enige van NL en exclusief bij onsTip
Klantbeoordeling 9,0/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Grote kerst showroom
Op afspraak te bezoeken
Groot financiëel voordeel
Met onze kerstpakketten factuur
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
Volledige collectie kerst bedankjes voor personeel en relaties

Bedankjes voor de medewerkers

Het personeel verdient rondom de kerstdagen een kerst bedankje in de vorm van een kerstpakket 2023. Een bedankje om hen te bedanken voor de geleverde diensten en inzet in het afgelopen jaar. Tevens is het een schitterend gebaar om wat extra motivatie te creëren voor het nieuwe jaar, waarin nieuwe persoonlijke doelen voor de medewerker en uiteraard bedrijfsdoelen gerealiseerd moeten gaan worden. Een kerst bedankje werkt hierbij altijd erg positief en is een oude Nederlandse traditie die ieder jaar weer populairder wordt. Daarnaast vallen de kerst bedankjes onder de 'geschenken' en deze categorie valt weer in een speciaal belastingstelsel, waardoor het voor de werkgever fiscaal interessant is om ze uit te reiken aan klanten en personeel. Informeer altijd even bij de boekhouder naar de fiscale ruimte inzake de eindejaarsattenties.

Zakelijke bedankjes

Vergeet rondom de feestdagen niet om een zakelijk bedankje te sturen naar de bedrijven waarmee nauw samengewerkt wordt. Ook deze zakelijke bedankjes kunt u online bestellen via onze kerstpakket webshop. Dit zijn bedrijven die loyaal zijn aan uw onderneming en waarmee u wellicht al diverse jaren zaken doet. Een zakelijk bedankje is dan op zijn plaats en zal zeer gewaardeerd worden. U ontvangt zelf toch ook wel eens een zakelijk bedankje van een bedrijf waarmee u zaken doet? Waarschijnlijk vindt u dat ook prettig en waardeert u dit ten zeerste.

Een zakelijk kerst bedankje kan bestaan uit een feestelijke doos boordevol lekkers, maar ook een fles wijn verpakt in een mooie wijnkoker, inclusief een persoonlijk kaartje is ieder jaar weer erg populair. Mocht u overgaan tot een aankoop in onze online kerstpakketten groothandel, wacht dan niet te lang met het bestellen van de kerst bedankjes, want deze moeten ook nog voorzien worden van een door u bijgepakt kerstkaartje. Tevens moeten ze ook nog verstuurd worden. Heeft u accountmanagers in dienst, dan is het zeker aan te raden om hen langs uw zakelijke partners te sturen en het bedankje persoonlijk te laten overhandigen. Dit maakt het kerst bedankje nog wat persoonlijker.

Kerst bedankjes voor klanten

Wat we steeds vaker zien, is dat bedrijven naast het kerstkado personeel hun grootste afnemers bedanken voor het vertrouwen die zij hebben in hun onderneming. Zonder klanten zou het bedrijf namelijk geen bestaansrecht hebben, dus ben zuinig op uw klanten! Probeer de klant nog meer te binden aan uw bedrijf en overhandig de beste klanten ook een kerst bedankje. Het gaat om het gebaar, dus het hoeft uiteraard niet groot te zijn.

Zelf een bedankje samenstellen

Het zelf samenstellen van kerst bedankjes behoort bij Kerstpakketten idee ook tot de mogelijkheden. Deze optie wordt u aangeboden bij een minimum afname van honderd stuks. Tijdens de brainstorm sessie door onze stylisten (al dan niet in combinatie met u als opdrachtgever) worden diverse ideeën uitgewerkt. Het is zelfs mogelijk om uw eigen bedrijfslogo op een artikel te laten bedrukken. Overleg dit altijd met een van onze stylisten, zij weten of dit mogelijk is en kunnen voor u de kosten in kaart brengen. Op deze manier creëert u een eigen persoonlijk kerst bedankje waarmee u uw personeel en relaties in het zonnetje kunt zetten.

Wij hebben ook diverse showrooms verdeeld over Nederland, die op afspraak te bezoeken zijn. Samen met u worden de mogelijkheden besproken en tevens kunnen onze stylisten enkele voorbeelden van originele kerst bedankjes aan u presenteren. Mocht u hier interesse in hebben, neem dan telefonisch contact met ons op.

Overzicht van zakelijke bedankjes voor de kerst

Contact opnemen?

Indien u vragen heeft of tegen onduidelijkheden aanloopt inzake onze kerst bedankjes, neem dan contact op met onze ervaren klantenservice. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur. Voor nu wensen wij u veel plezier met het zoeken naar leuke kerst bedankjes en hopelijk tot ziens!

Veelgestelde vragen Voor alles een antwoord
Wat zijn kerst bedankjes?

Kerst bedankjes zijn geschenken waarmee u iemand wilt bedanken. Dit kan een zakenpartner zijn, maar ook uw eigen personeel. De kerst bedankjes bevatten vaak een combinatie van food en non-food producten.

Hoe groot is het assortiment van Kerstpakketten idee?

Wij hebben een ruim assortiment van minimaal 800 kerstpakketten en bedankjes. U kunt gebruik maken van de handige filters in de webshop om het gewenste geschenk te vinden.

Kan ik mijn eigen kerstpakket samenstellen?

Jazeker, via 'maatwerk' kunt u uw eigen kerstpakket samenstellen. Maak een afspraak in onze showroom en krijg hulp van één van onze experts.

Kan ik een bezorgdag en tijdstip kiezen?

De leverdatum kunt u zelf kiezen, maar het tijdstip niet. Onze chauffeurs leveren op werkdagen tussen 08:00 en 18:00.

Kunnen wij u helpen?
Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor!
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op